HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Stefan Baric dobrodosao !
Ma kome je Fica ekstra igrac taj je gledo samo statistike, utakmice pogledo u zivotu nije. Od svih njega sam najvise forco da ode, pa da se dovede eko brzo, tehnicki potkovano krilo, a ne da nam desno krilo bude najsporij igrac na terenu. Npr. ko Todor, ima brzinu, dribling i sut zato je svake godine najbolji igrac u LP. Nadam se da ce Baric pomoc na krilu,
The Nobles ⚔
Slazem se za napadaca.Podhitno dovesti nekoga,Acimovic se mogao proslaviti u srijedu i morao je zabiti bar jedan,bojim se da je on jedan od onih vjecnih talenata.Koliko sam ja vidio za gol kriv Jakov,njemu je igrac pobjegao.Gala i Todor daleko najbolji i zeljom.voljom i igrom.Ne bih kritizirao Brkica,rano je.Samo bih podsjetio neke da se vrate na svoje komentare o Filipovicu,Piricu i opcenito igracima prije par mjeseci.Kod nas se ide iz krajnosti u krajnost,ajmo malo objektivnosti.Sto se Mise tice treba bar 10-ak tekmi da nesto pametno kazemo o njemu i ekipi.Kad sam pogledao sazetak mi smo napravili 6 cistih sansi ,da smo trecinu zabili sad bi cekali Legiju i onda bi vjerovatno Mise bio Murinjo.
Ajmo mi bar ne izgubit u TZ a pobjeda bi bila extra poticaj i vratila bi mir i samopouzdanje ekipi.
Ajmo mi bar ne izgubit u TZ a pobjeda bi bila extra poticaj i vratila bi mir i samopouzdanje ekipi.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
- Kontakt:
Zamolio bih vas samo sve da izbjegavate riječi: tekma,repka,telka i slično jer ne pripadaju našem podneblju,pa je presmiješno kad ih koristimo
Na prvo mjesto stani i ostani!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Prijatelji hoce li se Valetta morat puno oznojit protiv nas ako budemo ovakvi?
Sto prije ne napisa...
Sto prije ne napisa...

Miše je malo prodrmao ekipu,
malo kasno, trebao je to već protiv Spartaka,
Stojkić-Aćimović-Rustemović-Hairlahović nisu za prve postave, žao mi Pere, ali je iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.
Obavezno nam treba prava devetka za nastavak sezone,
patimo se pred golom, nije mi jasno da uprava nije na vrijeme reagirala, kad je već pustila Mulahusejnovića u Maribor...
Stojkić-Aćimović-Rustemović-Hairlahović nisu za prve postave, žao mi Pere, ali je iz utakmice u utakmicu sve gori i gori.
patimo se pred golom, nije mi jasno da uprava nije na vrijeme reagirala, kad je već pustila Mulahusejnovića u Maribor...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- Gradonacelnik
- Kontakt:
U ovoj fazi prelaznog roka nije lako dobiti igrača koji vrijedi, a hohoće doći u PL.Taramba je napisao/la:Miše je malo prodrmao ekipu,
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Dat sad Bekicu priliku protiv Vallete, ne bude li barem solidan, odma u potragu za spicom.Gradonacelnik je napisao/la:U ovoj fazi prelaznog roka nije lako dobiti igrača koji vrijedi, a hohoće doći u PL.Taramba je napisao/la:Miše je malo prodrmao ekipu,
The Nobles ⚔
-
- Kontakt:
Ode crni dres u povijest , tamno plavi stupa na scenu . . .
Lenta ostaje samo na 1.dresu ( bjeli s crvenom lentom ) .

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Nije valjdaTruba1905burazeru je napisao/la:Ode crni dres u povijest , tamno plavi stupa na scenu . . .![]()
![]()

meni daleko najdraži dres je bio crni sa crvenom lentom

-
- Kontakt:
Ludogorec ili MOL Vidi FC ( Videoton ) , očekivamo ako prodjemo maltezane , da igramo protiv Vidi-a .
Jako iskusna ekipa , koja ima dosta iskusnih kvalitetnih igraca , neki od njih su Danko Lazovic , Roland Juhasz ( igrao godinama u Anderlechtu ) , Szabolcs Huszti ( reprezentativac , i dugo igrao u Zenitu i Bundesligi ) , Marko Šćepović ( bivsi igrac Partizana i Olimpiakosa ) , i najviše bih volio da igramo protiv njih samo radi Bh reprezentativca Anela Hadzica da se osjeca kao kod kuce na Pecari !
Jako iskusna ekipa , koja ima dosta iskusnih kvalitetnih igraca , neki od njih su Danko Lazovic , Roland Juhasz ( igrao godinama u Anderlechtu ) , Szabolcs Huszti ( reprezentativac , i dugo igrao u Zenitu i Bundesligi ) , Marko Šćepović ( bivsi igrac Partizana i Olimpiakosa ) , i najviše bih volio da igramo protiv njih samo radi Bh reprezentativca Anela Hadzica da se osjeca kao kod kuce na Pecari !

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Mocan, ali ljepsi su mi bili crni s bjelom lentom. Kakvi su ti novi plavi nisam upratio?Taramba je napisao/la:Nije valjdaTruba1905burazeru je napisao/la:Ode crni dres u povijest , tamno plavi stupa na scenu . . .![]()
![]()
Lenta ostaje samo na 1.dresu ( bjeli s crvenom lentom ) .![]()
meni daleko najdraži dres je bio crni sa crvenom lentom
The Nobles ⚔
Onda se vidimo na pecari i ja čekam ovog Anela hahah nadam se prolasku ZrinjskogTruba1905burazeru je napisao/la:Ludogorec ili MOL Vidi FC ( Videoton ) , očekivamo ako prodjemo maltezane , da igramo protiv Vidi-a .
.
- hskzmostar
- Kontakt:
Tko je Anel Hadzic?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Dobro si rekao, tko je Anel Hadžićhskzmostar je napisao/la:Tko je Anel Hadzic?

Nebitan lik i nepoznat nogometaš,
koji je preko druge reprezentacije svijeta htio steći malo popularnosti

nikad ne bi navijao za Hrvatsku radi Hrvata i njihovog navijanja po Hercegovini

-
- Kontakt:
Je li zna tko,ako bi se kojim čudom plasirali u play off EL, bi li i tad igrali na pecari ili?
Na prvo mjesto stani i ostani!
BiWhiteredangel je napisao/la:Je li zna tko,ako bi se kojim čudom plasirali u play off EL, bi li i tad igrali na pecari ili?
...
- hskzmostar
- Kontakt:
To on izjavio?Taramba je napisao/la:Dobro si rekao, tko je Anel Hadžićhskzmostar je napisao/la:Tko je Anel Hadzic?![]()
Nebitan lik i nepoznat nogometaš,
koji je preko druge reprezentacije svijeta htio steći malo popularnosti![]()
nikad ne bi navijao za Hrvatsku radi Hrvata i njihovog navijanja po Hercegovini
Slomit ce mu nogu SAMIR Pezer

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
- Kontakt:
Stefan Barić, dobrodošao u Zrinju
Pezer Čirjak na zadnjem veznom, Bekrić polušpica i Bilbija u vrhu napada, uz borbu i zalaganje garantiran prolazak maltežana.
Daj mi furadana!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.