FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvarno sutra ko ne dođe a može... ne znam, takav za mene nije navijač Sarajeva. U ovoj atmosferi Zrinjski mora pasti!
@zlatandr mi poletjeli, a vi danima pišete da ćete nas rasturit. Pa bolan, Krupa vas u zubima nosa na Grbavici. I nije to samo Krupa, ovako vas Kakanjci rasturili prije par kola, da je Sinan Ramović bio pametniji hladno bi vam bod otkinuli. Medijski se pumpate, ismijavate svaku našu sliku tribine a noćas svi na jedan selfie mogli stat. Uostalom sad će derbi pa ćemo vidjet, valja vam i na Koševo, naloženim slancima, dočekat mađare... polahko, dugo do kraja.
@zlatandr mi poletjeli, a vi danima pišete da ćete nas rasturit. Pa bolan, Krupa vas u zubima nosa na Grbavici. I nije to samo Krupa, ovako vas Kakanjci rasturili prije par kola, da je Sinan Ramović bio pametniji hladno bi vam bod otkinuli. Medijski se pumpate, ismijavate svaku našu sliku tribine a noćas svi na jedan selfie mogli stat. Uostalom sad će derbi pa ćemo vidjet, valja vam i na Koševo, naloženim slancima, dočekat mađare... polahko, dugo do kraja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Stvarno sutra ko ne dođe a može... ne znam, takav za mene nije navijač Sarajeva. U ovoj atmosferi Zrinjski mora pasti!

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ko je ovo iznad Tatka,jel ovo Purke

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Aham.miky_hz je napisao/la:Ko je ovo iznad Tatka,jel ovo Purke![]()

MRŠ odavdve uhljupi sa golubarnika !zlatandr je napisao/la:Nema sta niko reagovati, samo fino kazem, vama sekunda fali da se nafurate. Treba stvari sagledati realno.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gdje je Meho Kodro? Meho baci selfi, ne budi zdapi. Znam da nas volis jos uvijek, nisi nikad ni prestao. 

- Burberry46
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovakav marketing nije bio odavno..samo da i na terenu sve bude za 10, i da pobijedimo aBda!
Mislim da ce Mehmed nadmudriti Blaza, jer ipak je duze sa ekipom od Sliskovica, i mislim da bolje zna sa cim raspolaze u ekipi.
Ocekujem nekih 8-9k, i tesku utakmicu, cisto jer igramo u sri Kup. Nadam se da ce navijaci imati razumjevanje za greske, tvrdu igru, i da ce nas voditi do pobjede aBda. Ocekujem pobjedu!
Mislim da ce Mehmed nadmudriti Blaza, jer ipak je duze sa ekipom od Sliskovica, i mislim da bolje zna sa cim raspolaze u ekipi.
Ocekujem nekih 8-9k, i tesku utakmicu, cisto jer igramo u sri Kup. Nadam se da ce navijaci imati razumjevanje za greske, tvrdu igru, i da ce nas voditi do pobjede aBda. Ocekujem pobjedu!

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Svaka čast za marketing. To je ono što se tražilo. Malo više aktivnosti. 

Da li će se sutra u ova doba pričati o napadu na titulu ili će na temi vladati šok i nevjerica? Da li će Said sutra baciti hejtere na konopce ili će tamo završiti mladi @Lakoste? Da li ćemo imati posjetu od bar 8-9k? Da li će neko osvojiti dres koji poklanja brat PB? Milion pitanja, odgovori slijede sutra! Hajde, svani!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gdje je slika Abdulaha Ibrakovica 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1. Na titulujoker90 je napisao/la:Da li će se sutra u ova doba pričati o napadu na titulu ili će na temi vladati šok i nevjerica? Da li će Said sutra baciti hejtere na konopce ili će tamo završiti mladi @Lakoste? Da li ćemo imati posjetu od bar 8-9k? Da li će neko osvojiti dres koji poklanja brat PB? Milion pitanja, odgovori slijede sutra! Hajde, svani!!
2. Nadam se Said, ali...
3. Hoćemo
4. Mora neko, koliko smo kombinacija otkucali, jedino ako Pavlović het trik uvali nema dresa.

Ko jednom osjeti drogu zvanu Sarajevo, sa nje se ne skida nikadSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje je Meho Kodro? Meho baci selfi, ne budi zdapi. Znam da nas volis jos uvijek, nisi nikad ni prestao.

SARAJEVO
Otkucali smo more kombinacija, ali skoro sve uključuju našu pobjedu. Ako ode na drugu stranu, ne daj Bože, onda dres ostaje samo san.skoroalen je napisao/la:1. Na titulujoker90 je napisao/la:Da li će se sutra u ova doba pričati o napadu na titulu ili će na temi vladati šok i nevjerica? Da li će Said sutra baciti hejtere na konopce ili će tamo završiti mladi @Lakoste? Da li ćemo imati posjetu od bar 8-9k? Da li će neko osvojiti dres koji poklanja brat PB? Milion pitanja, odgovori slijede sutra! Hajde, svani!!
2. Nadam se Said, ali...
3. Hoćemo
4. Mora neko, koliko smo kombinacija otkucali, jedino ako Pavlović het trik uvali nema dresa.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Kreće sutra i par sanjana put Sa, vjerovatno najudaljenija domaća baza bordo kluba u domovini
Ko god u radijusu 15km oko Haseta sutra ne uhvati djevojku/ženu/dijete i ne dođe na Haseta, zdapi!

Ko god u radijusu 15km oko Haseta sutra ne uhvati djevojku/ženu/dijete i ne dođe na Haseta, zdapi!

@joker90 A imaju 2-3 prognoze za austro-bugare, iskreno tim momcima ne želim da osvoje dres. 

Baš sam zbog ovog večerašnjeg rezultata mislio da bi bilo bolje da su Mađari pobijedili njih u prošlom kolu. Na svom terenu čekat će Mađare, ugostiti nas i ići na Koševo. Gostovanje u Tuzli i ne računam kao njihovu tešku utakmicu. Kako god, imaju nešto bolji raspored.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Normalno da imamoj uzor-S.G je napisao/la:Ima li ko sa TK da ide na tekmu da se probamo sta dogovorit

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sta je ovo. Rustem prekjuce zarucio curu, a danas je vjenco ili sam ja pogresno shvatio ove njegove slike na instagramu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..