FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako bi bilo odlicno dovesti Ordagica. Kako igra, milion bi vrijedilo dat za njeg, za godinu bi se mogao prodati za duple pare..
Reprezentativni kalibar definitivno.
Mister 7% vec poceo raditi na tome. Vidjet cemo mogul se nasi nositi sa tim.haris004 je napisao/la:Kako bi bilo odlicno dovesti Ordagica. Kako igra, milion bi vrijedilo dat za njeg, za godinu bi se mogao prodati za duple pare..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sve zavisi od plasmana na kraju sezone. Kako bi nam legao sad u rotaciji.miky_hz je napisao/la:Mister 7% vec poceo raditi na tome. Vidjet cemo mogul se nasi nositi sa tim.haris004 je napisao/la:Kako bi bilo odlicno dovesti Ordagica. Kako igra, milion bi vrijedilo dat za njeg, za godinu bi se mogao prodati za duple pare..
Kao sto bacaju suplje pa pricaju da Stevanovicu daju ogromne parw,da mi nemamo za plate i sl. gluposti kao i Nestorovskog sto dovedose,pa dovedu sve starohane u ekipu na ljeto im remont ide,da zamjene starce dolazi ima 10 novih igracamiky_hz je napisao/la:Mister 7% vec poceo raditi na tome. Vidjet cemo mogul se nasi nositi sa tim.haris004 je napisao/la:Kako bi bilo odlicno dovesti Ordagica. Kako igra, milion bi vrijedilo dat za njeg, za godinu bi se mogao prodati za duple pare..
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 08 apr 2017, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Nek mu je sa srecomEvolution87 je napisao/la:Stade Rustem na ludi kamen
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nema plata rekle plave ublehe,mitomani i lazovi najveci dusmani koje mozemo imat,a mi se primamo,ako oni kazi da nam je pipa zavrnuta,da nemamo para itd budite sigurni sto posto da je kontraHordas19xx je napisao/la:http://s...csport.ba/direktorica-fk-sarajevo-sabrina-buljubasic-nema-dugova-place-igracima-su-redovne/
Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić: Nema dugova, plaće igračima su redovne
Generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić u intervjuu za "Dnevni avaz" govorila je o aktuelnoj situaciji u bordo klubu.
Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić: Nema dugova, plaće igračima su redovne
Na pitanje da li je Vincent Tan obustavio finansijska davanja FK Sarajevo, Buljubašić je odgovorila kako klub i dalje ima podršku većinskog vlasnika, “koja je od velikog značaja za klub”. Naglasila je i kako klub, suprotno nekim kuloarskim tezama, nema dugova.
“Mogu reći da FK Sarajevo nema finansijskih problema te da su, kako igračima, tako i radnoj zajednici, plaće redovne”.
Naglasila je i kako je okončana prva faza gradnje trening-centra u Butmiru.
“Dobili smo 70.000 kvadratnih metara, tri izuzetno kvalitetna terena, svlačionice i zapravo sve ono što je klubu potrebno za nesmetan trenažni proces u dnevnim i noćnim terminima, kako prvom timu, tako i selekcijama Akademije FK Sarajevo i SFK 2000”.
Ističe da je strategija FK Sarajevo bazirana na Akademiji, u koju klub značajno ulaže.
“Veliki je broj talentiranih dječaka u Akademiji, a oni najtalentiraniji su dobili ugovore… Ponosni smo što je Sarajevo klub koji daje najviše omladinskih reprezentativaca i za čije se igrače vežu imena Benfice i West Hama”.
Upravo ti klubovi su zainteresovani za velikog talenta s Koševa Nedima Hadžića, o kojem Buljubašić kaže:
“Mogu samo da potvrdim da postoji interes nekoliko evropskih klubova za Hadžića. Oni su prepoznali kvalitet našeg izuzetno talentiranog juniora”.
pluvaci na aparatima![]()
Izgleda da Said sutra neće moći igrati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kadeti nabusili Jajce 10:0. 
Šta mu je sad ili se zajebavaš?High je napisao/la:Izgleda da Said sutra neće moći igrati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne šalim se uopće, čak bih i volio da je u kombinacijama, ali meni tako rekoše. Ako griješim/o, još bolje.joker90 je napisao/la:Šta mu je sad ili se zajebavaš?High je napisao/la:Izgleda da Said sutra neće moći igrati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja znam da pregovaraju sa Ordagicem i Tomica hoce.da vrate,ovo je iz usta sudije jednog.zagor1987 je napisao/la:Kao sto bacaju suplje pa pricaju da Stevanovicu daju ogromne parw,da mi nemamo za plate i sl. gluposti kao i Nestorovskog sto dovedose,pa dovedu sve starohane u ekipu na ljeto im remont ide,da zamjene starce dolazi ima 10 novih igracamiky_hz je napisao/la:Mister 7% vec poceo raditi na tome. Vidjet cemo mogul se nasi nositi sa tim.haris004 je napisao/la:Kako bi bilo odlicno dovesti Ordagica. Kako igra, milion bi vrijedilo dat za njeg, za godinu bi se mogao prodati za duple pare..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ma pusti molim te.zagor1987 je napisao/la:Nema plata rekle plave ublehe,mitomani i lazovi najveci dusmani koje mozemo imat,a mi se primamo,ako oni kazi da nam je pipa zavrnuta,da nemamo para itd budite sigurni sto posto da je kontraHordas19xx je napisao/la:http://s...csport.ba/direktorica-fk-sarajevo-sabrina-buljubasic-nema-dugova-place-igracima-su-redovne/
Generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić u intervjuu za "Dnevni avaz" govorila je o aktuelnoj situaciji u bordo klubu.
Na pitanje da li je Vincent Tan obustavio finansijska davanja FK Sarajevo, Buljubašić je odgovorila kako klub i dalje ima podršku većinskog vlasnika, “koja je od velikog značaja za klub”. Naglasila je i kako klub, suprotno nekim kuloarskim tezama, nema dugova.
“Mogu reći da FK Sarajevo nema finansijskih problema te da su, kako igračima, tako i radnoj zajednici, plaće redovne”.
Naglasila je i kako je okončana prva faza gradnje trening-centra u Butmiru.
“Dobili smo 70.000 kvadratnih metara, tri izuzetno kvalitetna terena, svlačionice i zapravo sve ono što je klubu potrebno za nesmetan trenažni proces u dnevnim i noćnim terminima, kako prvom timu, tako i selekcijama Akademije FK Sarajevo i SFK 2000”.
Ističe da je strategija FK Sarajevo bazirana na Akademiji, u koju klub značajno ulaže.
“Veliki je broj talentiranih dječaka u Akademiji, a oni najtalentiraniji su dobili ugovore… Ponosni smo što je Sarajevo klub koji daje najviše omladinskih reprezentativaca i za čije se igrače vežu imena Benfice i West Hama”.
Upravo ti klubovi su zainteresovani za velikog talenta s Koševa Nedima Hadžića, o kojem Buljubašić kaže:
“Mogu samo da potvrdim da postoji interes nekoliko evropskih klubova za Hadžića. Oni su prepoznali kvalitet našeg izuzetno talentiranog juniora”.
pluvaci na aparatima![]()
One konice rutave se vise nadaju da ce se nama Nedo Bog nesto desiti, nego da nekako slucajno danas krupu dobiju ili da jos vise slucajno bod izvuku iz Mostara.
Nek više nikako ne trenira. Samo nek igra utakmice.High je napisao/la:Ne šalim se uopće, čak bih i volio da je u kombinacijama, ali meni tako rekoše. Ako griješim/o, još bolje.joker90 je napisao/la:Šta mu je sad ili se zajebavaš?High je napisao/la:Izgleda da Said sutra neće moći igrati.
SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jo' **** tiSarajlijica1946 je napisao/la:Kadeti nabusili Jajce 10:0.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oni kontali ono Jajce,pa haj bas do jaja da "uceramo"MortemHz je napisao/la:Jo' **** tiSarajlijica1946 je napisao/la:Kadeti nabusili Jajce 10:0.
- TobeYarabi
- Kontakt:
oni zazalili sto su uopste izasli iz jajcaSarajlijica1946 je napisao/la:Kadeti nabusili Jajce 10:0.
+ juniori 5:0Sarajlijica1946 je napisao/la:Kadeti nabusili Jajce 10:0.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bordo tim je poveo već u šestoj minuti preko Hadžića, koji je smao pet minuta kasnije postigao svoj drugi gol za 2:0. Pitanje pobjednika bilo je riješeno u 17. minuti kada je pogodio Mehuljić i postavio rezultat na poluvremenu - 3:0. Sarajevo je u drugom poluvremenu 'usporilo', no uspjelo je postići još dva pogotka. Veladžić je pogodio u 80. minuti, a pred sami kraj konačnih 5:0 postavio je Kurdić
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Domaći tim je i uoči današnjeg susreta bio veliki favorit, a u 15. minuti je Arnes Junuzović postigao prvi gol za domaći tim. Na 2-0 je povisio u 35. minuti Tarik Hasančić, da bi konačan rezultat prvog poluvremena postavio Kenan Dervišagić u 39. minuti. U drugom dijelu Sarajevo je postiglo čak sedam pogodaka, a u 55. minuti je reviju otvorio Armin Imamović. Već u 57. minuti, Đani Salčin je pogodio za 5-0, u 63. Salko Nargalić za 6-0, a u 68. Arnes Junuzović za 7-0. Armin Imamović je pogađao u 69. i 73. minuti za 8-0 i 9-0 čime je došao do hattricka, a konačnih 10-0 postavio je vlastitim hattrickom Arnes Junuzović.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jajce je u omladinskim ligama jedan bas amaterski klub, nije ni blizu ostalim ekipama, svi jači su ih dobili velikom razlikom...
Sabrine mi moje!