FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otvorili smo usta! Prskaj, Saide!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Udri ih Saide, nemoj žaliti
Davno nismo bili ovako nabrijani pred tekmu
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kao sto se Mehmed prisjetio nasih navijaca u onoj nesreci, prisjetimo se i mi jednom fatihom svako od nas njegove majke koja je nedavno preselila. Jucer je bilo 40 dana. Neka joj je lijepi dzennet i rahmet dusi. El- Fatiha.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hordas19xx je napisao/la:http://s...csport.ba/direktorica-fk-sarajevo-sabrina-buljubasic-nema-dugova-place-igracima-su-redovne/
Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić: Nema dugova, plaće igračima su redovne
Generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić u intervjuu za "Dnevni avaz" govorila je o aktuelnoj situaciji u bordo klubu.
Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić: Nema dugova, plaće igračima su redovne
Na pitanje da li je Vincent Tan obustavio finansijska davanja FK Sarajevo, Buljubašić je odgovorila kako klub i dalje ima podršku većinskog vlasnika, “koja je od velikog značaja za klub”. Naglasila je i kako klub, suprotno nekim kuloarskim tezama, nema dugova.
“Mogu reći da FK Sarajevo nema finansijskih problema te da su, kako igračima, tako i radnoj zajednici, plaće redovne”.
Naglasila je i kako je okončana prva faza gradnje trening-centra u Butmiru.
“Dobili smo 70.000 kvadratnih metara, tri izuzetno kvalitetna terena, svlačionice i zapravo sve ono što je klubu potrebno za nesmetan trenažni proces u dnevnim i noćnim terminima, kako prvom timu, tako i selekcijama Akademije FK Sarajevo i SFK 2000”.
Ističe da je strategija FK Sarajevo bazirana na Akademiji, u koju klub značajno ulaže.
“Veliki je broj talentiranih dječaka u Akademiji, a oni najtalentiraniji su dobili ugovore… Ponosni smo što je Sarajevo klub koji daje najviše omladinskih reprezentativaca i za čije se igrače vežu imena Benfice i West Hama”.
Upravo ti klubovi su zainteresovani za velikog talenta s Koševa Nedima Hadžića, o kojem Buljubašić kaže:
“Mogu samo da potvrdim da postoji interes nekoliko evropskih klubova za Hadžića. Oni su prepoznali kvalitet našeg izuzetno talentiranog juniora”.
pluvaci na aparatima![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za derbi nije ovako biloBordomen je napisao/la:Davno nismo bili ovako nabrijani pred tekmu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sto se tice utakmice, raduje me da je ekipa spremna pogotovo na mentalnoj osnovi.
Ono sto nam ide u prilog jeste da mi zelimo igrati ovakve utakmice i znamo ih kvalitetno odigrati.
Takodjer kisno jesenje vrijeme ide nam u prilog.
Sto se njih tice, igrace napadacki tako da se moze ocekivati koliko toliko lijepa utakmica.
Ne vjerujem da ce biti nesto previse golova, ali sa dva u njihovoj mrezi bice nam dovoljno za pobjedu.
Osvrnuo bih se i na prognoze pojedinih ovdje da idemo do kraja da pobijedimo svaku utakmicu, da slazem se ali isto tako vjerujem da ce druga dva konkurenta imati kikseva.
Sutra pametno do pobjede.!
Ono sto nam ide u prilog jeste da mi zelimo igrati ovakve utakmice i znamo ih kvalitetno odigrati.
Takodjer kisno jesenje vrijeme ide nam u prilog.
Sto se njih tice, igrace napadacki tako da se moze ocekivati koliko toliko lijepa utakmica.
Ne vjerujem da ce biti nesto previse golova, ali sa dva u njihovoj mrezi bice nam dovoljno za pobjedu.
Osvrnuo bih se i na prognoze pojedinih ovdje da idemo do kraja da pobijedimo svaku utakmicu, da slazem se ali isto tako vjerujem da ce druga dva konkurenta imati kikseva.
Sutra pametno do pobjede.!

to je nekad i dobar predosjecajmiden je napisao/la:Imam los predosjecaj za sutrasnju utakmicu

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ideeeeeessssss!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
ako bude dosta raje na Kosevu ocekivam da igraci daju svaki atom snage, da ostave dusu i srce na terenu, bez obzira na rezultat. to treba da bude obavezno kad se nosi bordo dres.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
MortemHz je napisao/la:Za derbi nije ovako biloBordomen je napisao/la:Davno nismo bili ovako nabrijani pred tekmu

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Evolution87
- Kontakt:
Stade Rustem na ludi kamen 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Neka mu je sa srećom, nadam se da će nastaviti sa ovako dobrim partijama.Evolution87 je napisao/la:Stade Rustem na ludi kamen
Amer Dupovac!
Ko je mlada? Almir ili Amer?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.