Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
24
39%
2. Ne
22
36%
3. Dati mu do Nove godine
15
25%

Ukupno glasova: 61

Arvid
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 22:19

:rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 dec 2025, 22:20

Torres_9 je napisao/la:
06 dec 2025, 22:15
Nista cudno od Salaha, kako je terenu vecinu karijeru bio sebican tako je i van njega :kafa:

Barem ga je javno prozvao, da ima jos jedan da uleti.
Npr Isak i Wirtz kao najskuplje investicije pa da ga otjeraju konacno.
Zasto se ovoliko ceka jbt
Vjerovatno jer je sredina sezone i nisu neke opcije dostupne.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 22:27

Trebalo je instalirati neku kameru u autobus, zanimljiv povratak kući će biti večeras :rol:

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 06 dec 2025, 22:30

Ma cuj nisu neke opcije, kad su to neki vrhunski treneri dostupni, ako valja ima tim. Neka Scott Parkera dovedu samo da ovog otjeraju. Gerrard moze vodit dok ne nađu nekog. Sta treba ispast iz LP u ligi zaglaviti oko sredine pa da se pođe djelovat.Vrijeme je odavno bilo svaki dan sve vise i vise tonemo.Kako Bostonci ovo sve nijemo posmatraju nije mi jasno nakon toliko novca ulupanog u transfere
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 dec 2025, 22:32

LiverpoolREDS je napisao/la:
06 dec 2025, 22:30
Ma cuj nisu neke opcije, kad su to neki vrhunski treneri dostupni, ako valja ima tim. Neka Scott Parkera dovedu samo da ovog otjeraju. Gerrard moze vodit dok ne nađu nekog. Sta treba ispast iz LP u ligi zaglaviti oko sredine pa da se pođe djelovat.Vrijeme je odavno bilo svaki dan sve vise i vise tonemo.Kako Bostonci ovo sve nijemo posmatraju nije mi jasno nakon toliko novca ulupanog u transfere
Optimističan si ako misliš da bi Gerrard izborio LŠ kao trener :mrgreen:

Salah:

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 22:35

Naš Zidane, idemo po titulu u LP :kafa:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 dec 2025, 22:38

Arvid je napisao/la:
06 dec 2025, 22:35

Naš Zidane, idemo po titulu u LP :kafa:
Sad kad se sjetim on je u Aston Villi prodao skoro pa sva krila koja je imao a ostavio 10ke :urnebes: okej vidim viziju..

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 22:40

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 22:45

Oj pa ja tek skontah da je LP ove sedmice, i to Inter u gostima :urnebes: :urnebes:

Šta će nam ljudi počiniti to nisu istine. Prijenos na TV1000 poslije ponoći.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 dec 2025, 22:52

Ne znam šta Salah želi da kaže s ovim da ga klub ne želi više tu i da je zvao porodicu da dođu na utakmicu protiv Brightona? Da ne planiraju da ga prodaju u januaru i izvuku što više para dok još mogu*

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 dec 2025, 22:59

Ovo sad dosta mijenja stvari jer bi ga sad fkt mogli prodati u januaru arapima, pa mozda iskoristiti kes odmah za pojacanja. Nije da ce nesto pomoci za ovu sezonu, ali ocito je ovdje puklo i nema sad povratka.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 06 dec 2025, 23:00

StevieG8 je napisao/la:
06 dec 2025, 22:52
Ne znam šta Salah želi da kaže s ovim da ga klub ne želi više tu i da je zvao porodicu da dođu na utakmicu protiv Brightona? Da ne planiraju da ga prodaju u januaru i izvuku što više para dok još mogu*
Ma nije bitno ko ce vodit samo da ovaj ode vise sve je pogubio i svlacionicu i navijace i taktiku. King Kenny ako treba , a Salah izgleda oprostaj sljedece kolo od navijaca,mada nije on problem evo ne igra 3 tekme pa igra goli kurko.
A Inter danas razvali Coma koji nije izgubio od augusta. Mi svakako dobijemo ove sto dodju u nekoj formi (Vila, Arsenal,Real)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 dec 2025, 23:02

A postoji i druga opcija, da ce da spase svoju guzicu hughes i edwards skinuti slota, udovoljiti navijacima i legendi. Sto je opet najlaksa opcija za sve.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 dec 2025, 23:09

Finn je napisao/la:
06 dec 2025, 23:02
A postoji i druga opcija, da ce da spase svoju guzicu hughes i edwards skinuti slota, udovoljiti navijacima i legendi. Sto je opet najlaksa opcija za sve.

Mislim da njih više brine finansijski aspekt, on ima ogromnu platu a da otjeraju trenera a on nastavi igrati u ovakvoj formi.. negdje se moraju i generisati sredstva jer ovaj tim nažalost treba još bar 3 relativno skupa igrača da proigra kako treba. Gazde neće biti zadovoljne s parama koje su njih dvojica potrošili.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 06 dec 2025, 23:12

Otjera li ga Mo za mene je najveci u crvenom dresu ikad

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 06 dec 2025, 23:12

Ova Salahova bomba mjenja situaciju drasticno u svakom smislu. Mnogo je veci pritisak na tandemu koji je doveo Slota i pojacanja, na samom Slotu i rjesenje se mora naci. Ovo sam ocekivao od Salaha ali ne ovako direktno i rano...Mozda i malo dramatizuje vise nego sto treba ali nije ni skroz u krivu, igra za goli racku ali i ostatak tima je slican ili gori. Problem je sto ovo vodi ka jos losijim rezultatima sto se vise bude odugovlacilo s rjesenjem, Inter je sljedeca tekma i tu ce puci bruka vjerovatno, Birghton uvijek neugodan poslije toga, ne znam sta dolazi iza te tekme ali ne pise se dobro s ovom atmosferom. Doslo je do podjele medu navijacima zbog ovog, mislim da ce se i u svlacionici dosta toga promijeniti.

Ko bi rekao da ce doci do ovakvog epskog raspada nakon titule i onakvog transfer roka...

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 dec 2025, 23:12

StevieG8 je napisao/la:
06 dec 2025, 23:09
Finn je napisao/la:
06 dec 2025, 23:02

Mislim da njih više brine finansijski aspekt, on ima ogromnu platu a da otjeraju trenera a on nastavi igrati u ovakvoj formi.. negdje se moraju i generisati sredstva jer ovaj tim nažalost treba još bar 3 relativno skupa igrača da proigra kako treba. Gazde neće biti zadovoljne s parama koje su njih dvojica potrošili.
Zato mi je i vjerovatnije da ce ga prodati u januaru. To im je bio cilj od prvog dana nakon produzenja ugovora. Otvaraju se brojne prilike za obnavljanje tima njegovim odlaskom zbog plate i odstete. Cruel, but necessary.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 06 dec 2025, 23:16

Na stranu sve ali stvarno bi bilo ruzno da ode na ovaj nacin nakon svega sto je uradio za klub. Iskreno se nadam da se to nece desiti
Srce, čast i ponos!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 23:18

Ako otjera Slota zabetoniraće se kao najveća legenda u historiji kluba, Shankly my ass

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 dec 2025, 23:29

Jbt da mi je neko rekao da će se ovo dešavati nakon prošle sezone i onakvog transfer roka :crazy: mislio sam da mi je Liverpool najstabilniji dio života.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.