Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Greska Duleta sto je Musu ostavio u igri trebo je Vrabca vratiti, ali nema veze.Kajzer10 je napisao/la:Osjetno bolji i sem ove dvije zadnje trice Armenaca nema neke zamjerke. To je bas lose bilo.
Ko kad je sva igra bila forsiranje Nurkića u reketu i šutevi Teletovića s pola terena. (Mulaomerovićeva era)Aerials je napisao/la:Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem.
Cuva ga za drugo poluvrijeme, i Adin ima dva faula, a neophodna nam je njegova odbrana u nastavku.Wandelanoite je napisao/la:Greska Duleta sto je Musu ostavio u igri trebo je Vrabca vratiti, ali nema veze.Kajzer10 je napisao/la:Osjetno bolji i sem ove dvije zadnje trice Armenaca nema neke zamjerke. To je bas lose bilo.
Ovo je retoricko pitanje?flash84 je napisao/la:Jesmo li ikad od 1992 bolje izvodili slobodna?
Ovi na pripremama treniraju, a prosle godine jedan odlazio i dolazio kad hoce na trening, a drugi malo malo neke rodjendane slavio......StevieG8 je napisao/la:Ko kad je sva igra bila forsiranje Nurkića u reketu i šutevi Teletovića s pola terena. (Mulaomerovićeva era)Aerials je napisao/la:Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem.
Sjecam se onog pokusaja Mirze sa pola putaStevieG8 je napisao/la:Ko kad je sva igra bila forsiranje Nurkića u reketu i šutevi Teletovića s pola terena. (Mulaomerovićeva era)Aerials je napisao/la:Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem.
thulkazal je napisao/la:Kako Sejfić uvijek povuče energijom i druge igrače... Samo pozitivno!!
Milina gledati košarku...
Ma prije je radio ko je šta htio, k'o kad trener nije imao autoritet. Iživljavali se kako su htjeli.StevieG8 je napisao/la:Ko kad je sva igra bila forsiranje Nurkića u reketu i šutevi Teletovića s pola terena. (Mulaomerovićeva era)Aerials je napisao/la:Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem.