najboljaMortemHz je napisao/la:@tobeyarabi voli ovuescobarpablo je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
najboljaMortemHz je napisao/la:@tobeyarabi voli ovuescobarpablo je napisao/la:
Moram da te ispravim. Ovo što je @Tobe napisao je važeće, tako on pravi zagonetkePitarBordo je napisao/la:Za dres:Duplirani:Nepotpuni:
Buraz nisi mene uvrstio a i ja sam nečije dijete. To mi iz Ze-Do kantona ne zaslužujemo dres?PitarBordo je napisao/la:35 duša je u igri, nije to ni malo.
Tu si ti, nego sam te slučajno izbrisao kako sam pravio ove citate i spoilere u komentaru.skoroalen je napisao/la:Buraz nisi mene uvrstio a i ja sam nečije dijete. To mi iz Ze-Do kantona ne zaslužujemo dres?PitarBordo je napisao/la:35 duša je u igri, nije to ni malo.![]()
![]()
![]()
2:1, Mihojević, Hebibović, Toni Jović. Ako nije problem.
jednacina sa dvije nepoznateDerdiyok je napisao/la:Moram da te ispravim. Ovo što je @Tobe napisao je važeće, tako on pravi zagonetkePitarBordo je napisao/la:Za dres:Duplirani:Nepotpuni:
Eh sad koga po kome se da diskutovati.uNbx je napisao/la:Urinacija u najavi.
E onda se izvinjavamPitarBordo je napisao/la:Tu si ti, nego sam te slučajno izbrisao kako sam pravio ove citate i spoilere u komentaru.skoroalen je napisao/la:Buraz nisi mene uvrstio a i ja sam nečije dijete. To mi iz Ze-Do kantona ne zaslužujemo dres?PitarBordo je napisao/la:35 duša je u igri, nije to ni malo.![]()
![]()
![]()
2:1, Mihojević, Hebibović, Toni Jović. Ako nije problem.
@zlo87 revolt je već to prognozirao.
1-0 Mihojevic ondaPitarBordo je napisao/la:Eh sad koga po kome se da diskutovati.uNbx je napisao/la:Urinacija u najavi.
[youtube][/youtube]Lakoste je napisao/la:Prica se po gradu da je PitarBordo premir'o sudiju.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bosnas_, Dadox, ErosViverosViv, lumani, MaroonBjelave, NazorUso, nedimmmm1337, Noke995, PapakIzSa, rimljanin90, sassari, sekac, USB, Venom i 60 gostiju.