FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
istina je negdje na sredini između tih oprečnih gledišta.
Ja sam govorio da cemo ga prodati,ali na ljeto.Tad su me neki citirali,ispravljali i govorili da ce jos dugo ostati u Zelji.Ovim putem vas pozdravljam i savjetujem da neke stvari realno gledate.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
fedeltafrotta je napisao/la:djeca naša draga![]()
![]()

Prije samo nekoliko mjeseci... šta ti je život

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Eno sad Turska liga šesta u Evropi, po kome, čemu?
Prema UEFA koeficjentu je jedanaesta.
Mislim, nije loša liga, moźe se reći i da brzo napreduje, ali da je odmah nakon liga petice, nije, ni blizu.
Prema UEFA koeficjentu je jedanaesta.
Mislim, nije loša liga, moźe se reći i da brzo napreduje, ali da je odmah nakon liga petice, nije, ni blizu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Generalno Turska liga je pogubna..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Antolovic je djaba otisao, oprostio dugEisenbahner1921 je napisao/la:Na šta se odnosi ova cifra poslije milijuna? 450.000KM od koga? Nije valjda AntolovićMinjore je napisao/la:u 2015. godini prihod od transfera je bio 2.441.000 KM. Prihod od transfera u januaru 2016. je 1.450.000 KM..
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Ma ne mogu Turci biti ispred Portugalaca, Holanđana, Ukrajinaca, Rusa pa čak možda i Švicaraca i Grka al' nikako
I to samo gledajući jačinu klubova, da ne gledamo ostale okolnosti.
I to samo gledajući jačinu klubova, da ne gledamo ostale okolnosti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
sta se.rete kakva god da je za nas je svemirski brod i imaju toliko para da nas sviju mogu kupit 50 puta... prave ste bosnje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Problem Turske lige je što imaju 18 timova, a imaju 6 do 8 jakih klubova sa dobrom infrastruktorom.
-
- Kontakt:
Ma nije bitno gdje je otišao.. Njegova nafaka, nek se bori ali prodati ubjedljivo najboljeg igrača u sred sezone, kad imamo ambicije koje će biti teško dostupne je nevidjeni debilizam.. Amir je nenadnoknadiv gubitak..
BUDI ŽELJO !!!
Kad će se staviti slike igrača na zvaničnu? Ovi "anonymousi" ne valjaju ništaIpee je napisao/la:Problem Turske lige je što imaju 18 timova, a imaju 6 do 8 jakih klubova sa dobrom infrastruktorom.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
mislim da nema razloga za neku kuknjavu. naprotiv.
ovaj transfer smatram dobrim. uzeli smo dobre pare, imamo postotak od narednog transfera a ponesto ce godinama kapati od naknade za treniranje kako Amir bude mijenjao klubove. sve u svemu za mene je ovo dobra trgovina.
Amiru zelim sve najbolje u nastavku karijere i da dogura do velikoga Reala.
ovaj transfer smatram dobrim. uzeli smo dobre pare, imamo postotak od narednog transfera a ponesto ce godinama kapati od naknade za treniranje kako Amir bude mijenjao klubove. sve u svemu za mene je ovo dobra trgovina.
Amiru zelim sve najbolje u nastavku karijere i da dogura do velikoga Reala.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Šteta. Bas steta, ovakvog talenta i finog momka. Tek je trebao da pruzi Zelji najbolje sto moze, tek je trebao da postane velicina ovako ne znam. Kako je moglo ispasti dobro je, zuban tu nit smrdi nit mirise. Radio je u svom interesu kao menadjee ali ostao je korektan i prema Zelji. Nisam ga se nagledao dovoljno jednostavno nisam . **** ga Amire sa srecom ti, takva je nasa sudbina. Ali opet malo je za njega milion, kad je Stojcev za te pare mogao otic, sto amir barem za 1.5 nije.
-
- Kontakt:
@ipe 3 jaka kluba .
-
- Kontakt:
Zuban i te kako smrdi.. Da ne smrdi Amir bi potpisao novi ugovor i mi bi za godinu mogli za njega uzeti duple pare ako ne i više.. Uhljebio svoje guzove, libo njega za Željom..
BUDI ŽELJO !!!
FK Željezničar
Ma Turska je 6. liga Evrope mada je mrzim kao da je nasa kantonalna, al realno imaju bruku strasnih stadiona takav projekat je u toku, imaju stalne ucesnike lige prvaka i evropa lige gdje se skupo prodaju vrhunskim ekipama, igraju top igraci tako da su odma iza liga petice.. Al po meni je za mladog igraca od Turske lige bolja HNL a kamol Belgija, Svica itd..
- jaludovolimte
- Kontakt:
Muharemović je bio mnogo bolji igrač od Zubanovića, jest ovaj drugi imao jedan veliki momenat koji se ne zaboravlja. Ali treba ga udaljiti što dalje od kluba. Fuj stoko pogana
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Kad već čeliku uzimamo Burekovica trebali smo usput i Popovica