Gigant je napisao/la:[quote="Probisvjet"
Hvala na informaciji, nisam znao da su iz Vogosce!
hahaha...ti ne znas ni gdje je Vogosca ...
nego pitanje za komsije, jel istina da ce vam pelak doci...suska se nesto po gradu...po meni, to bi vam bio korak nazad,al eto...ko zna
Trenira sa Željom, ali hoce li zadovoljiti i hoce li potpisati to samo Brko zna [/quote]
Doci ce u Zelju da pojaca konkurenciju na klupi vidis da Osim nije zadovoljan sa igracma koji ulaze sa klupe
Ne znam,nisam baš siguran da ce Pelak potpisati iako se sam nudi...ne yebe Amar ni 2% neka imena vec samo zalaganje na treningu...uostalom, Selimovića je izgleda nogirao zbog takvih stavova tipa "ja sam ime neko i moram igrati" pa hajd ti decko u sloveniju sad a imaju Ćulum i Svraka koji ce igrati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drop je napisao/la:Ne znam,nisam baš siguran da ce Pelak potpisati iako se sam nudi...ne yebe Amar ni 2% neka imena vec samo zalaganje na treningu...uostalom, Selimovića je izgleda nogirao zbog takvih stavova tipa "ja sam ime neko i moram igrati" pa hajd ti decko u sloveniju sad a imaju Ćulum i Svraka koji ce igrati.
Ja znam da Amar cijeni Pelaka kao igraca,to je ono sto sigurno znam,e sad koja je svrha Pelakovog treniranja sa nama ja ne znam,mozda samo odrzava formu a da uopste nijedna strana ne misli da pregovara...u svakom slucaju ako je Pelakova zelja da potpise od iduce sezone,svakako se mora ponovo dokazati u smislu da se vidi da je u stanju vratiti se na nekadasnji nivo...ako to uspije uopste ne sumnjam da ce Amar gledati da se dogovore oko novog ugovora
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
I ja pelaka cijenim ko igraca i mislim da nam fali takvih igraca koji znaju lopte, ali mi je ko karakter cudan, uvijek je on organizator nekih buna i strajkova i cesto narusava atmosferu u ekipi, stoji da je majstor ali ja ga necu gotiviti nikad vise od ove nase djece
Babilon je napisao/la:Gdje je Bucan prije Zelje igrao?
Bučan igrao za Olimpik, pa s 22 godine otišao u Kinu gdje je proveo 2 sezone u Superligi(11 golova ukupno) i onda se vratio u Sarajevo, gdje je nakon sezone dokazivanja krunisao svoju karijeru prelaskom u ŽELJU.
A što se tiče njegovog motora u stražnjici, obrati samo pažnju na ovaj trk, pa i na realizaciju.
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Strauss je napisao/la:
Što se tiče korekktnosi Lešinara, bila je poprilično, ako izuzmemo zviždanje himni BIH i pjevanje tuđih. I jedna me još stvar zanima, šta vam znači ona zastava Portugala kojaje bila postavljena na istoku odmah do nas.
Atmosfera na stadionu za obične gledaoce fenomenalna za naše prilike, al za navijače koji to malo više prate i razumiju katastrofalna što se tiče Lešinara. Jedino što bi pohvalio to je pirotehnika, Lešinari su po tome u ovom trenutku broj 1 sigurno.
Što se tiče nas Manijaka, solidno izdanje. Umor i dug put je učinio svoje, dali smo sve od sebe, a kako je to izgledalo na TV-u vi procjenite. Pohvalio bi korektnost policije, profesionalne kao i uvijek. BL je još jednom dokazala da je to gostovanje bezbijedno, jer su i navijači i polocija korektni.
Strauss je napisao/la:
Što se tiče korekktnosi Lešinara, bila je poprilično, ako izuzmemo zviždanje himni BIH i pjevanje tuđih. I jedna me još stvar zanima, šta vam znači ona zastava Portugala kojaje bila postavljena na istoku odmah do nas.
Atmosfera na stadionu za obične gledaoce fenomenalna za naše prilike, al za navijače koji to malo više prate i razumiju katastrofalna što se tiče Lešinara. Jedino što bi pohvalio to je pirotehnika, Lešinari su po tome u ovom trenutku broj 1 sigurno.
Što se tiče nas Manijaka, solidno izdanje. Umor i dug put je učinio svoje, dali smo sve od sebe, a kako je to izgledalo na TV-u vi procjenite. Pohvalio bi korektnost policije, profesionalne kao i uvijek. BL je još jednom dokazala da je to gostovanje bezbijedno, jer su i navijači i polocija korektni.
plavimomak je napisao/la:je..m Borac je..m Banja Luku
? /, ? Сарајево
bravo momak cestitam na ignoriranju ovoga ti mozes volit zelju ali mojne sarajevo
Nego da vas pitam zasto pisete cirilicom patite i meni i vas i vecina nas preskace postovekoji su pisani cirilicom i ako ima dobrih postova iskreno ja nemam nista protiv cirilice ali
Ja i sta znaci Aj Borac
a navijanje lesinara je bilo vako nako posto se 90 % tekme pjevalo lets go fighters
arapinho1 je napisao/la:ja Bogami nista nemam protiv cirilice!!!Ja ga smatram svojim jer je to pismo svih Slavena
IDE DUPLA KRUNAA
upravo tako, taman kako sam poceo pratiti ovaj forum, bio sam prisiljen da se podsjetim sad mi mozda ne bi bilo mrsko procitati koju knjigu pisanu cirilicom
Strauss je napisao/la:
% се " " то " $ у праву, а " % " " ? " на & " $ је ? прва $, % се ' $ " овог ":
& / овај " & % $ $ о ' ' ставу $ су " $ вас ? ? " $ " & & тог $ ". $ " " $ $ " ? & $ " " $.
А % се " & ? у & " пјевања то су - ? " " у $ " " " је " на % ". не ? " " "," се $ $, ? ето $ ' " ? ".
samo da te pitam sta je problem saslusati himnu ne zvizdati
ja realno nemam protiv rs nista ali mora se imati postovanja i prema drzavi u kojoj zivis(mada je ti volio ili ne )
je li tako?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
" je napisao/la:& / овај " & % $ $ о ' ' ставу $ су " $ вас ? ? " $ " & & тог $ ". $ " " $ $ " ? & $ " " $.
Nisam htio nista da pisem ali zvizdanje himnoj je bilo organizovano na vasem stadionu nije to nista spontano uostalom i nisam ni ocekviao nesto drugo pa nisam ni iznenadjen...Najbolje i ne raspravljati o tome jer nema smisla ali ne volim kad neko pravda nesto sto i sam zna da je lose i pored toga i zna da nije u pravu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
" je napisao/la:& / овај " & % $ $ о ' ' ставу $ су " $ вас ? ? " $ " & & тог $ ". $ " " $ $ " ? & $ " " $.
Nisam htio nista da pisem ali zvizdanje himnoj je bilo organizovano na vasem stadionu nije to nista spontano uostalom i nisam ni ocekviao nesto drugo pa nisam ni iznenadjen...Najbolje i ne raspravljati o tome jer nema smisla ali ne volim kad neko pravda nesto sto i sam zna da je lose i pored toga i zna da nije u pravu...
не $ ја то, $ ' на то о $ ? на % " па " & вас ". ? $ се не $ " " & тога јер & " " " & $ своју страну, " " - ' % ? $ "
plavimomak je napisao/la:je..m Borac je..m Banja Luku
? /, ? Сарајево
bravo momak cestitam na ignoriranju ovoga ti mozes volit zelju ali mojne sarajevo
Nego da vas pitam zasto pisete cirilicom patite i meni i vas i vecina nas preskace postovekoji su pisani cirilicom i ako ima dobrih postova iskreno ja nemam nista protiv cirilice ali
Ja i sta znaci Aj Borac
a navijanje lesinara je bilo vako nako posto se 90 % tekme pjevalo lets go fighters
Eh zato sto pisete cirilicom za kaznu pobjedit cemo vas na grbavici 3 razlike i osvojit cemo titulu 2 kola prije kraja