AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakva je oyebina Tomori ybt život
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Tomori je postao teški prosjek. Definitivno nije igrač kalibra za Milan. On i Thiaw su nas koštali gomilu bodova i penala u prošloj sezoni.
-
- Kontakt:
Tolika priča o odbrani a oni izgledaju još i gore i to protiv djece.
Džaba ti investicija u napad ako odbrana prima 50 golova u sezoni. Nadam se da će Fonseca ipak uspjeti to nekako zategnuti, ali nisam optimista sa ovako indisponiranim i beživotnim igračima u odbrani.
Kako Sale igra, vrijedilo bi da ostane 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Marco Nasti

Ova utakmica je pokazatelj da će Fonseca mnogo više računati na naše mlade talentovane igrače nego Pioli 
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 28 jul 2024, 02:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sviđa mi se ovaj mali Liberali, kako je sad bez straha i bez pardona dobio duel sa Phillipsom. 
Toriani je super u igri nogom, kao linijski treba mnogo da napreduje. Ugl totalno suprotan Gigiu recimo
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Definitivno se u ovom prelaznom roku moraju riješiti barem jednog od dvojca Tomori-Thiao.
Mali Liberali top, kakva mirnoća s loptom.
Mali Liberali top, kakva mirnoća s loptom.
Il Club più titolato al mondo!
Bravo dečko!!! 
Nasti is Nasty
Nasti is Nasty

Money versus History 

Dvije briljantne asistencije Chukwuezea, dva sjajna centaršuta za pogodak, na gotovo identičan način. 
Ono sto je primjetno da cemo sa Fonsecom igrati na posjed i to se meni iskreno svidja, uspjeli smo Pepu uzeti posjed sinoc, bez obzira koji su igraci igrali kod oba tima.
Sale je bio odlican sto je i trener na kraju rekao i kaze da njega zeli zadrzati, vidjecemo sta ce na kraju od svega biti
Ovaj Colombo svake pripreme bude dobar i onda ode na posudbu
Sale je bio odlican sto je i trener na kraju rekao i kaze da njega zeli zadrzati, vidjecemo sta ce na kraju od svega biti
Ovaj Colombo svake pripreme bude dobar i onda ode na posudbu

Ovaj mali Liberali da je kojim slučajem u Barci već bi igrao za 1. tim i vrijedio preko 100 mil.
Zna li neko gdje se moze pogledati snimak utakmice?
Zna li neko gdje se moze pogledati snimak utakmice?
Mislim da ce Fonseca davati dosta vise sanse mladim, Libearli je bas potencijal i to ono sto nam treba 10-ka, mali bi mogao bas biti buducnost
A reprizu imas na areni trenutno ma da ce uskoro kraj, ako imas mogucnost time shifta vratis sebi od sinoc na areni
Nemam, a kasno sam vidio da je u 10 repriza. Ma gledao sam ja al sin me smori sto ga nisam probudio 
Vidim u 17h opet ima na nekoj areni al on tad ima utakmicu.
Valjda bude još repriza tokom sljedeće sedmice.

Vidim u 17h opet ima na nekoj areni al on tad ima utakmicu.
Valjda bude još repriza tokom sljedeće sedmice.
Florenzi završio sezonu. Desni krizni ligament i vanjski meniskus na desnoj nozi. Bit će operisan u toku sedmice.
Ostasmo na Calabriji. Jel ovaj Emerson stvarno toliko los koliko pričate? Pitam jer ne znam tog igrača, nisam ga nikad vidio kako igra, niti sam kad čuo za njega.
Fonseca radi odličan posao, napokon imamo mlade igrače koji također znaju igrat lopte, zato sto imaš čovjeka koji ti fino objasni sta ti je činit a ne derat se sa linije i pri tome ništa pametno rec. E moj Pioli, sta nam uradi zadnji godina.
Ostasmo na Calabriji. Jel ovaj Emerson stvarno toliko los koliko pričate? Pitam jer ne znam tog igrača, nisam ga nikad vidio kako igra, niti sam kad čuo za njega.
Fonseca radi odličan posao, napokon imamo mlade igrače koji također znaju igrat lopte, zato sto imaš čovjeka koji ti fino objasni sta ti je činit a ne derat se sa linije i pri tome ništa pametno rec. E moj Pioli, sta nam uradi zadnji godina.
Radi odlican posao, i to zakljucujemo nakon jedne pripremne utakmice? Sto se tice omladinaca, pa uvijek su se isprobavali na ovakvim utakmicama, ako me sjecanje dobro sluzi i prosle godine u ovo doba igrali su Bartesaghi, Colombo, Romero, Zeroli, Chaka Traore.....
Sto se tice Emersona, ne moze da ne bude upgrade u odnosu na ovo sto imamo, a svakako sad posle povrede Florenzija moraju dovesti beka. Mene vise brine taj stoper koji treba doci, te zadnji vezni. Nadam se da nece upropastiti sad sa Fofanom i da popuse za taj deal. Treba nam kao oci u glavi, jos od odlaska Kessie-a.
Kako danas pisu, Pavlovic blizu kao i Emerson.
Fofana ceka samo Milan, kao i da je nasa prva ponuda od 17M odbijena. Nek to zavrse na 22+bonusi i Elham.
Calabrija nece u Galatu, dok Samardzic hoce u Milan.
Colombo i Maldini se vracaju u Italiju i idu u Empoli i Monzu ( odmah 2 omladinca manje......)
I kao slag na tortu, Fonseca ne begenise Adlia, cak je i Florenzi dobio priliku u vezi prije njeg. Milan bi da ga proda a ovaj nece nigdje. S.Arabia ga ne interesuje valjda. Kazu bolje kobaje u Milanu.
Sto se tice Emersona, ne moze da ne bude upgrade u odnosu na ovo sto imamo, a svakako sad posle povrede Florenzija moraju dovesti beka. Mene vise brine taj stoper koji treba doci, te zadnji vezni. Nadam se da nece upropastiti sad sa Fofanom i da popuse za taj deal. Treba nam kao oci u glavi, jos od odlaska Kessie-a.
Kako danas pisu, Pavlovic blizu kao i Emerson.
Fofana ceka samo Milan, kao i da je nasa prva ponuda od 17M odbijena. Nek to zavrse na 22+bonusi i Elham.
Calabrija nece u Galatu, dok Samardzic hoce u Milan.
Colombo i Maldini se vracaju u Italiju i idu u Empoli i Monzu ( odmah 2 omladinca manje......)
I kao slag na tortu, Fonseca ne begenise Adlia, cak je i Florenzi dobio priliku u vezi prije njeg. Milan bi da ga proda a ovaj nece nigdje. S.Arabia ga ne interesuje valjda. Kazu bolje kobaje u Milanu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Danas gledam snimak tekme i ono sto mi je sinoć promaklo da je Tomori osim katastrofalnih reakcija kod oba gola imao još jedno loše postavljanje kada su oni imali zicer prije našeg 2.gola.
Fakat za njega nema nade, još kod prvog gola nesto mase rukama a lik ga prodje ko da stoji.
Fakat za njega nema nade, još kod prvog gola nesto mase rukama a lik ga prodje ko da stoji.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 0 gostiju.