Nadam se da je i dalje aktivan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Halalite na upadu, samo da čestitam rođendan @Raonffa. Sve najbolje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Poz za raju ja sam novi i da usput cestitam rodjendan Raonffa
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
-
amidzaidriz87
- Kontakt:
Pozz ekipa, dugo čitam forum, znam svu standardnu raju ovdje, i nekako sam stvorio sliku o svakome, ko da bi ga mogo na ulici prepoznati
iz Tuzle sam, stari mi je iz Sarajeva pa odatle i ljubav od malih nogu. Nadam se da dolaze bolji dani za nas sve i našeg Želju, a ja ću sa vama podijeliti jednu informaciju koju sam dobio od našeg kapitena iz ere Newcastla, a to je da se Azmir Husić vrti oko Želje u zadnje vrijeme, on i još par krupnijih od njega, i to su zagrizli pravo... prenosim info, i nadam se da je to sve istina, ostaje da se vidi u narednim periodu ko će nam "uletit"
pozz raja
🔵⚜️⚪️
Dobrodosli @Chicoo i @amidzaidriz87.
Sretan rodjendan, Raonffaaa. Brate moj, rutinski to proslavi.
Cestitke i Profi
Sretan rodjendan, Raonffaaa. Brate moj, rutinski to proslavi.
Cestitke i Profi
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Imam pitanje imali ovdje spremnih za akcijanje il striktno se o klubu piše
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
Normala braca sta ti mislis o novom predjseniku ja mislim da jw dobro, svi nesto kukaju prevaraa i tako to, a mi markw nemamo, tako da nas nema ni za sta prevarit
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
čestitke @Raonffa živ i zdrav nam bio 100 godina
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
I ja sam novi ovdje. Sretno novim ljudima u klubu. Ako pola ispune od obecanog stat cemo na noge. Bitno je da je Amar tu oko sportskog dijela, a kad malo "ozivimo" vjerujem da cemo biti konkurentniji, mada sa pobjedom u derbiju sigurno da bi ponovo neke stvari bile drugacije, ali ici korak po korak. Treba biti optimistican i dati podrsku, pa cemo vidjeti i poslije suditi. Ovi pokusaji spinova i svadja od strane degenerika koji jos nisu prezalili Misimovica su smijesni. Covjek je bio jedina opcija, a od 1921. nisam vidio/cuo neke Zeljovce investitore i ljude koji su bez pozajmica i hipotekarnih kredita dali preko sto hiljada, a kamoli nesto vise. Sa tim bajkama nas zaobidjite.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
WagnerKoji je za Vas najljepši stadion u BiH, gdje ste se najbolje osjećali?
- Grbavica zbog ambijenta, taj stadion je super. Kao ekipa, Željezničar mi je najviše odgovarao, jer je težio igrati fudbal, i Sarajevo isto. Gledajući cjelokupnu situaciju, stadion, tribine, to je Grbavica, a Koševo je daleko, pa igrači slabo čuju navijače. Također, stadion u Vrapčićima, jer je to mali stadion, tribine su blizu terena, mogu se čuti navijači, ali na Grbavicu sam uvijek volio ići igrati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
BeHighirly
- Kontakt:
Danas 10 novih clanova
sumnjivo?
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Puno mi novih a samo jedan za akcijanje.
Dobrodošla plava braco ( ne @braco)
Dobrodošla plava braco ( ne @braco)
-
TheManiacs1921
- Kontakt:
Valjda će nas Bog pogledat , pa da i nama krene kako treba , nadam se da hoće . Samo da se vratiti na stadion da zagrmimo kao nekad...
sta je ba ovo novi predsjednik ubacio skriptu za nove clanove na podforumu
mozete pisati ovdje al prava vam je inicijacija u birtiji tad postajete punopravni clan u birtiji trazite muhonija i govorite mu nije zlato sve sto sija to je moj alija
mozete pisati ovdje al prava vam je inicijacija u birtiji tad postajete punopravni clan u birtiji trazite muhonija i govorite mu nije zlato sve sto sija to je moj alija
ko je za akcijanje neka se javi u pp 
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
amidzaidriz87
- Kontakt:
Dosta nas je novih danas jer nam je svima istovremeno odobren pristup forumu... ja sam i zaboravio kad sam se registrovo 
🔵⚜️⚪️