FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ArthurBishop
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Trenutno Kovačić-Cambiasso-Taider. Nažalost, izbacio sam Guaru, koji mi je najdraži igrač, al' to više nije on. Dok ne popravi psihu i formu, mislim da mu je klupa najbolja..
Željezničar za život cijeli!
Odes u wc penal za Milan,upalis tv penal za Milan,izadjes van penal za Milan,gdje god i kad god penal za Milan pa dokle vise majku mu!
Ma proradit ce i Guaro 100% i to vec slijedecu imam takav osjecaj

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Kakve veze sa Interom imaju njihovi penaliElki je napisao/la:Odes u wc penal za Milan,upalis tv penal za Milan,izadjes van penal za Milan,gdje god i kad god penal za Milan pa dokle vise majku mu!

Volim samo sto Inter dolazi do bod(ova) bez ikakve mrlje, i volio bi da se tako nastavi do kraja sezone.
Spremna je vucica za prvi poraz

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
upravo to, nemojte nas i ovdje tusit s tim, jos samo fali da neko njihov dodje pa da ih pravdaPupi04 je napisao/la:Kakve veze sa Interom imaju njihovi penaliElki je napisao/la:Odes u wc penal za Milan,upalis tv penal za Milan,izadjes van penal za Milan,gdje god i kad god penal za Milan pa dokle vise majku mu!
Ma proradit ce i Guaro 100% i to vec slijedecu imam takav osjecaj![]()
Volim samo sto Inter dolazi do bod(ova) bez ikakve mrlje, i volio bi da se tako nastavi do kraja sezone.
Spremna je vucica za prvi poraz
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
A sta trebamo pravdat kad smo osteceni za 2 penala, LP se ne racuna
Nego de vi oderite romu za vikend da nam ne odmaknu
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Glas je otišao za prvu opciju.
Jasno.“Mazzarri will deploy the regular starters against Roma.”
This is the report done by Massimiliano Nebuloni, Sky reporter that was sent to cover Inter during training at Appiano Gentile. Nebuloni emphasizes that “Jonathan (exhausted after Fiorentina), Campagnaro and Palacio will find themselves a starting spot. Kovacic is in doubt as he will be dueling with Taider to be in the starting 11.”
Fredy Guarin is also expected to start despite having a couple of average performances lately at this point of the season.
- Interista02
- Kontakt:
on samo ovo i zna,,nabije je na treci prsten 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Transfermarket ekspert Alesandro Sugoni:
" Kada Thohir preuzme Inter,Inter ce zasigurno krenuti u napada na Caglari odnosno da u svoje redove dovedu Radju Naingolana.Ovo se sigruno ocekuje od Thohira jer unosi svezu finansijku inekciju u Inter".
" Kada Thohir preuzme Inter,Inter ce zasigurno krenuti u napada na Caglari odnosno da u svoje redove dovedu Radju Naingolana.Ovo se sigruno ocekuje od Thohira jer unosi svezu finansijku inekciju u Inter".
sa Romom nam sudi jedan nas dobro poznati sudija,,nas jaran i po
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
jao jest me ovaj Pozzi nerviro, nije normalno
osto mi je jedan od najmrzih igraca

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Pozzi i Pazzini,ne zna se koji je gori bio 

Nemoj na Pazzu, sjecash li se tekme protiv Fiorentine i preokreta? Jedan od primjera...adointer je napisao/la:Pozzi i Pazzini,ne zna se koji je gori bio

Lik je vrhunski golgeter, uostalom vidjet cesh u Milanu kad se oporavi.Po meni novi "Pepito Z" sto bi rekla Nives.

Amar Osim selektor BiH
-
- Kontakt:
http://it.manicaarchitecture.com/projec ... an-stadium" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo prvih poluzvanicnih informacija oko stadiona. Ugodno naklapanje...
Evo prvih poluzvanicnih informacija oko stadiona. Ugodno naklapanje...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Re: R: F.C. Internazionale Milano
ja kazem za Pazzinija u toj utakmici
zvanicno:sutra ne igraju ni Campagnaro ni Jonathan

Re: R: F.C. Internazionale Milano
Hvala Bogu.adointer je napisao/la:ja kazem za Pazzinija u toj utakmici![]()

Portieri: Handanovic, Carrizo, Castellazzi;
Difensori: Juan, Andreolli, Wallace, Ranocchia, Samuel, Pereira, Nagatomo, Rolando;
Centrocampisti: Taider, Kuzmanovic, Cambiasso, Kovacic, Mudingayi, Alvarez;
Attacanti: Palacio, Icardi, Belfodil, Milito.
Vjerovatno ovako sutra :
_________Handanović
____Rolando_Ranocchia_Juan
Yuto_Guarin_Cuchu_Kovačić_Pereira
_______Alvarez
____________Palacio
FORZA INTER !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
nema sanse da Kovacic zaigra ispred Taidera
zasto je koji qrac dolazio Wallace?
sutra sam ja pesimist,,popusicemo tricu bez Campagnara,,Cagliari nema napadaca,,vidjeces sutra Gervinho,Ljajic,Totti,Pjanic,Florenzi,Strootman

zasto je koji qrac dolazio Wallace?

sutra sam ja pesimist,,popusicemo tricu bez Campagnara,,Cagliari nema napadaca,,vidjeces sutra Gervinho,Ljajic,Totti,Pjanic,Florenzi,Strootman

Kakav ba Wallace ? Koji ce on qrac igrat ? Da pravimo Chelsea-u igraca. Neka hvala. Ima ovu godinu da pokupi koju minutu i to je to. Doveden je samo reda radi meni se cini.
Ja mu ne bi dao ni sekunde da igra. Nista protiv njega al ako nema opcije za otkup ko ga jbe...
Nit sam optimista nit pesimista. Sta ja znam. Bice kako bude. Samo nek bude borba i zalaganje i ja cu bit zadovoljan.
Ja mu ne bi dao ni sekunde da igra. Nista protiv njega al ako nema opcije za otkup ko ga jbe...
Nit sam optimista nit pesimista. Sta ja znam. Bice kako bude. Samo nek bude borba i zalaganje i ja cu bit zadovoljan.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
onda deifinitvno gubimo,cim ti nisi pesimist
pa ja kazem sta ga onda dovode ako mu nedaju da igra,,,lik i kad se povrijedi Jonathan ima ispred sebe covjeka koji igra lijevo inace,,pa kvare momku karijeru bezveze,bolje da je igrao u Sassuolu,bar ne bi presjedio cijelu sezonu,,nije on nikome kriv

pa ja kazem sta ga onda dovode ako mu nedaju da igra,,,lik i kad se povrijedi Jonathan ima ispred sebe covjeka koji igra lijevo inace,,pa kvare momku karijeru bezveze,bolje da je igrao u Sassuolu,bar ne bi presjedio cijelu sezonu,,nije on nikome kriv

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.