FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
25
10%
Drugi
19
8%
Treći
65
26%
Četvrti
66
27%
Peti
24
10%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
7%

Ukupno glasova: 246

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 08 dec 2025, 15:04

NoProfit je napisao/la:
08 dec 2025, 14:51

"Ima još vremena, idemo dalje bordo bijeli"

:ljepota: :tokralju: :kralj:
Peljto ih spasi petarde
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 08 dec 2025, 15:33

Aduka87 je napisao/la:
08 dec 2025, 15:04
NoProfit je napisao/la:
08 dec 2025, 14:51

"Ima još vremena, idemo dalje bordo bijeli"

:ljepota: :tokralju: :kralj:
Peljto ih spasi petarde
Bukvalno, to mu je i namjera bila.

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 08 dec 2025, 16:06

plisek je napisao/la:
08 dec 2025, 15:03
Nego gdje su ovi dezurni pljuvaci sto su mi prosle dvije hefte mozak ispirali ovdje kako nema para, nema plata, odlazi Mirvic itd? Sta je rec dobila se tekma i legle plate odmah? :urnebes: :urnebes: I prije 10 dana sam vas za ovo isto prozivao, i evo dokaza da samo kad su rezultati losi mahala izlazi sa supljim pricama. Sad cu preletit zadnjih mjesec da vidim ko je sve sirio nebuloze, vrijeme je za gnjavatore bgm
Imaju jos dvije da namire ostalo je izmireno
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 08 dec 2025, 16:10

Niko da kaze otkad je ovaj Denis PR, barem po onom sto vidim na drustvenim mrezama, radi se vrhunski. Okej, sponjali su ljudi kad je tek angazovan, ali ja evo licno bar sad primjecujem da je bas nivo iznad.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 dec 2025, 17:11

Neka naša divlja stranica na fb, stavila sliku Brune Petkovica u našem dresu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 dec 2025, 17:15

Lijepo je maštati da će Petković doći, ali šanse za toga su realno gledajući minimalne.
Jedino da mu propadnu 3-4 kvalitetna angažmana, pa da probamo iskoristiti priliku jer pretpostavljam da je Bruno u dobrim odnosima sa Zoranom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 08 dec 2025, 17:16

Lucas je napisao/la:
08 dec 2025, 17:11
Neka naša divlja stranica na fb, stavila sliku Brune Petkovica u našem dresu.
Jesi pišno od uzbuđenja kad si ga vidio.

svabonja
Kontakt:

Post Postao/la svabonja » 08 dec 2025, 17:19

Ovo oni bacili bombu ko za Pjacu ljetos
MNON

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 dec 2025, 17:34

Kao sto sam pisa jutros stoim pri tom da Mario po mom nekom gledanju i poznavanju fudbala nije uradio poso za ovih 9 kola (osim bas da se desi cudo da laznjake nakantamoo 0-3 i vise)

Ja razumijem da on nije selektirao ekipu, da je preuzeo ekipu kad je ista bila u raspadu.

Ali moramo isto gledat da on ima vrhunsku ekipu i da ima SVE IGRACE NA RASPOLAGANJU (bez povreda)

Paskalev mujkic ristovski bralic BEGANOVICmodoroz jovic BANIC ROCKOV MUSIJA

CIMIROT TURDA MAMAS DJORDJEVIC MLINARIC ELEZI ADEM INGNJATOV

IGRAMO BOLJE U ODBRANI I PRIMAMO MANJE GOLOVA NAJVECOM ZASLUGOM ZATO STO SE BANIC OPORAVIO I SKINUTA UBLEHA SA GOLA ZVANA MUSIJA, djete ima potencijal al mora odradit jednu godinu u igmanu radi njega njegovog kvaliteta smo primili 8-9 golova direktnom krivicom plus unio je svoim neznanjem konfuziju u obrani. NISAM PROTIV MALCA ZNAM DA JE MLAI DEFINITIVNO IZBOR PRIJE ROCKOVA al smatram da treba negdje na posudbu 6-12 mjeseci gdje ce kontantno branit.

Takodje Madroza je donio neki kvalitet mirnoce, al po mom misljenju da je previse (nepotrebno pomeni) posebno ako se uzme u obzir da si dobio vrhunska dva igraca nazad BANIC I MADROZE da toliko osakatis napad i da s dajes 1 go po utakmici,Da imas 1 priliku po utakmici.

Previse trosimo vremena dodavanjem ispred svog gola.

Naravno da je fino i slatko kad komsinicu iskaras i ujutro pricas svima u naselju kako je stenjala, al netrebamo se lagat

Go zrinjskom penal
Gol slogi iz kornera
Gol posusja iz penala
Gol borcu korner
Gol zelji prvi iz kornera
Gol zelji treci iz slobodnog

Pametan potez od njegove strane sto nije dao da igraci idu zajedno u tunel samim tim izboi im je strateski plan. Ubjedjen sam da su isto uradili velezu kad je ispo skandal u tunelu kao sto su onda uradili nama, kad god su u kanalu istu patku rade..

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 dec 2025, 17:52

ŠTA_JE je napisao/la:
08 dec 2025, 09:43
slika
:opaopa: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :opaopa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 dec 2025, 17:52

Takodje netreba bit slijep i pored veoma malog broja primljeni golova, odbrana nije bila sto bi se reklo bez greske

Borac 3-4 dobre nasne banic odbranio 2 a jos 2 masili go
Zrinjski 2 dobre sanse jedna odbrans jedns preko gola
Velez 3 sanse jednu odbranio PIDRU, bralicu preko noge, pa onda onaj centar sut lopta preletils
Sb je imao te 2 polu sanse

I ove sve odbrane Banica su donijele i to da odbrana igra bolje i da recimo Bralic digne formu i vrati se iz banane i samim tim i komplet odbrana

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 dec 2025, 18:02

ŠTA_JE je napisao/la:
08 dec 2025, 09:43
slika
Stoji mu bolje nego plavi u svskom slucaju :D

Sjedim neki dan i kontam zamisli Mamic dovede Brunu pa mi jucer ovo izleti.Mada mislim da nije ni najmanje realno iako vjerujem da ce nam dovesti brutalnog spica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 08 dec 2025, 18:16

Oerde je napisao/la:
08 dec 2025, 16:10
Niko da kaze otkad je ovaj Denis PR, barem po onom sto vidim na drustvenim mrezama, radi se vrhunski. Okej, sponjali su ljudi kad je tek angazovan, ali ja evo licno bar sad primjecujem da je bas nivo iznad.
I njega su pojedinci docekali na noz i moralo je na dobro izaci kao i uvijek, bas je druga dimenzija i ljepota za gledati.

Zna li neko gdje su kone cijeli dan ?
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 08 dec 2025, 18:20

Pitar6785 je napisao/la:
08 dec 2025, 17:34
Kao sto sam pisa jutros stoim pri tom da Mario po mom nekom gledanju i poznavanju fudbala nije uradio poso za ovih 9 kola (osim bas da se desi cudo da laznjake nakantamoo 0-3 i vise)

Ja razumijem da on nije selektirao ekipu, da je preuzeo ekipu kad je ista bila u raspadu.

Ali moramo isto gledat da on ima vrhunsku ekipu i da ima SVE IGRACE NA RASPOLAGANJU (bez povreda)

IGRAMO BOLJE U ODBRANI I PRIMAMO MANJE GOLOVA NAJVECOM ZASLUGOM ZATO STO SE BANIC OPORAVIO I SKINUTA UBLEHA SA GOLA ZVANA MUSIJA, djete ima potencijal al mora odradit jednu godinu u igmanu radi njega njegovog kvaliteta smo primili 8-9 golova direktnom krivicom plus unio je svoim neznanjem konfuziju u obrani. NISAM PROTIV MALCA ZNAM DA JE MLAI DEFINITIVNO IZBOR PRIJE ROCKOVA al smatram da treba negdje na posudbu 6-12 mjeseci gdje ce kontantno branit.

Takodje Madroza je donio neki kvalitet mirnoce, al po mom misljenju da je previse (nepotrebno pomeni) posebno ako se uzme u obzir da si dobio vrhunska dva igraca nazad BANIC I MADROZE da toliko osakatis napad i da s dajes 1 go po utakmici,Da imas 1 priliku po utakmici.

Naravno da je fino i slatko kad komsinicu iskaras i ujutro pricas svima u naselju kako je stenjala, al netrebamo se lagat

Go zrinjskom penal
Gol slogi iz kornera
Gol posusja iz penala
Gol borcu korner

Pametan potez od njegove strane sto nije dao da igraci idu zajedno u tunel samim tim izboi im je strateski plan. Ubjedjen sam da su isto uradili velezu kad je ispo skandal u tunelu kao sto su onda uradili nama, kad god su u kanalu istu patku rade..
:rol: :kralj:

Kralj si brate i slazem se ali ne mogu da razumijem zasto ne samo ti nego dosta raje pise kao nije nesto posebno bilo, golovi iz njihovih gresaka, prekida itd. Pa ko ih je natjerao na te greske?

Eto prvi go sto pominjes, Sedorf onaj lafo gradi loptu, ali na kraju ona ide u korner jer ga nasi pritiscu. Zatim brzo izveden korner dok se odbrana nije postavila i onda pada go kojim ih otvaras. Da su ga pratili pogledom dok se gradio bio bi gol aut i ko zna onda u kojem smjeru bi utakmica otisla. Sve ima svoje. Znaci kad ponovis takav pristup onda se imas cemu nadati. Ako ne ponove, provest cemo se opet kao protiv Rudara i sl.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 dec 2025, 18:31

Hordas1990 je napisao/la:
08 dec 2025, 18:20
Pitar6785 je napisao/la:
08 dec 2025, 17:34

Go zrinjskom penal
Gol slogi iz kornera
Gol posusja iz penala
Gol borcu korner

:rol: :kralj:

Kralj si brate i slazem se ali ne mogu da razumijem zasto ne samo ti nego dosta raje pise kao nije nesto posebno bilo, golovi iz njihovih gresaka, prekida itd. Pa ko ih je natjerao na te greske?

Eto prvi go sto pominjes, Sedorf onaj lafo gradi loptu, ali na kraju ona ide u korner jer ga nasi pritiscu. Zatim brzo izveden korner dok se odbrana nije postavila i onda pada go kojim ih otvaras. Da su ga pratili pogledom dok se gradio bio bi gol aut i ko zna onda u kojem smjeru bi utakmica otisla. Sve ima svoje. Znaci kad ponovis takav pristup onda se imas cemu nadati. Ako ne ponove, provest cemo se opet kao protiv Rudara i sl.
Da nema grešaka, uvijek bi bilo 0-0. Svi golovi dolaze nakon greške protivnika.

Komercijala19
Kontakt:

Post Postao/la Komercijala19 » 08 dec 2025, 18:57

NazorUso je napisao/la:
08 dec 2025, 13:32
Bile plate, mustuluk !!!
Evo Guli sa zenom u SCC -u vec troši,gleda neke carapre :kafa:
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 dec 2025, 19:07

Komercijala19 je napisao/la:
08 dec 2025, 18:57
NazorUso je napisao/la:
08 dec 2025, 13:32
Bile plate, mustuluk !!!
Evo Guli sa zenom u SCC -u vec troši,gleda neke carapre :kafa:
Nije dobio cijelu platu, inače bi uzeo još nešto pored čarapa. :D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 dec 2025, 19:08

Bruno u špicu a iza Adem Guli i Elezi :beba: :beba: :ljepota: :ljepota:

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 08 dec 2025, 19:17

MaroonWhite1946 je napisao/la:
08 dec 2025, 18:16
Oerde je napisao/la:
08 dec 2025, 16:10
I njega su pojedinci docekali na noz i moralo je na dobro izaci kao i uvijek, bas je druga dimenzija i ljepota za gledati.

Zna li neko gdje su kone cijeli dan ?
Jucer pogledah na insta, neka objava gdje naglaseno “olimpijski stadion Asim Ferhatovic Hase” s lokacijom ko odgovor na njihovu provokaciju, plus na kraju stih iz iste pjesme kojom su oni provocirali… maestralno, mozda to sve nema veze bas neke direktno s njim, ali sve se dosta bas popravilo otkad je decko tu, plus evo i ovaj BordoTV bas lijepa stvar. Kad nije bilo nista od toga drvlje i kamenje, te vidi kako ovi tamo rade te ovo, te ono… vala i sad treba pohvalit.
Kona nema, gase profile i tuku igrace, oni citav vijek tako, srce borba, za navijace hu ha, ne mogu oni shvatit da neko ko je limitiran dzaba mu sto borbi. Vrhunac su im tuca i koškanje neko, provokacije. Al nek se o sebi zabave, sta cu im ja.

PS ja se nadam da necu pogrijesiti, ali mislim da ce Adem bas proigrati ubuduce, juce se bas vidjelo da se nalozio, plus me malo podsjeca na Rahmanovica vaktile, koliko je lik bio radostan na skandiranje “oni ti ga puse…” vise neg na gol svegam. 😂

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, RaymondRed i 55 gostiju.