FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bile plate, mustuluk !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Za ovaj udarac papku vratit sakom u glavu negdje naulici.Crveni je mala kazna..
Slazem se mora ovdje ici neka jaca suspenzija i novcana kazna. Da se prisjetimo kako su kaznili naseg predstavnika i fizioterapeuta nakon utakmice sa Velezom a koliko se sjećam niko nikoga nije udario ocekujem jos goru kaznu za ovoga papka.
"Tako je Mustafa Beridan, predstavnik FK Sarajevo, kažnjen sa 1.000 KM i zabranom vršenje funkcije na tri mjeseca zbog nesportskog ponašanja, počev od 28. maja ove godine. Identičnu kaznu dobio je i fizioterapeut bordo kluba Eldin Jarović."
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Godinu dana zabrane, najmanje.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mamas je bolji od Cimirota, kod nas ljudi nekog uzmu na zub,bio je povrijedjen, ovdje kao i Jatti mu nece dozvoliti da igra svoju igru,presing,muska igra.ThrillerHz je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:18Ne znam jel ko spominjao al moram pohvalit i Mamasa sinoc i onaj njegov trk i stizanje Cvetanovskog i onda nemoc istog i udaranje na podu. Nema sta, sinoc je ova ekipa pokazala svu moc i kada bi nastavili ovako igrati, ne vidim ko bi nam mogao parirati (uz posteno sudjenje)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jel nam to odobren kredit, hipoteka, pozajmica...šta li.??
Zašto imate ti neku potrebu plasirati i pisati neke mahalske priče, pa i da su tačne u kakvom je to interesu kluba za koji navijaš ili je samo cilj neki vid pažnje pojedinca na anonimnom forumu misleći da je to veće od blaćenja kluba.
Šta sad ispada, bila plata, Ljajić i Ristovski igrali sa onakvom energijom i onoliko se dali u utakmici i za klub zbog par hiljada maraka, igrači koji imaju milione eura na računu.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zamisli da je neki nas trener udario ovako njihovog igraca,da smo zijanili 4-0 pa ovdje bi haranga bila po medijima, nekakve analize, statistike jos da smo tukli igrace po hotelu narednu godnu bi se o tome pisalo ovako nikom nista, nema 2 clanka nakon debakla od sinoc,ostavke trenera,udaranje igraca sakom, samaranje po hotelu itd itd evo vam smecari materijala za 2 godine naredne
DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:49Jel nam to odobren kredit, hipoteka, pozajmica...šta li.??![]()
Zašto imate ti neku potrebu plasirati i pisati neke mahalske priče, pa i da su tačne u kakvom je to interesu kluba za koji navijaš ili je samo cilj neki vid pažnje pojedinca na anonimnom forumu misleći da je to veće od blaćenja kluba.
Šta sad ispada, bila plata, Ljajić i Ristovski igrali sa onakvom energijom i onoliko se dali u utakmici i za klub zbog par hiljada maraka, igrači koji imaju milione eura na računu.
Vrlo upitno jel FK SARAJEVO klub za koji navijaju,
E ovo je Sarajevo koje svi hoćemo da gledamo i Sarajevo kakvo mora da bude, vidite da se može. Siguran sam i u veći broj navijača na stadionu već sljedeću domaću utakmicu. Ovo mora ovako izgledati svaku utakmicu, mi smo najveći klub u državi i igrači se moraju ponašati i igrati u skladu s tim.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mamić je odmah po završetku poluvremena ušao na teren zajedno sa Krletom, na snimku utakmice na poluvremenu dok su igrači još na terenu vidi se kako stoji sa njima.N3R3D je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:21Ko god je to uradio i ostavio igrače na terenu, svaka mu čast. Navukli su nas jednom na onom derbiju gdje su imali dva crvena na poluvremenu.teamnorth1989 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:17papci zakuhali prije Ljajicevog slobodnjaka i da crveni izvuku, najpametniji potez jucer sto nisu sa njima u tunel skupa otisli
Poznavajući poteze i odluke naših ljudi, čisto sumnjam da se Krle toga sjetio.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nema tu ništa upitno, oni u životu nisu pogledali utakmicu FK Sarajevo niti su išta znali o klubu dok nisu došli. Sinoć sam isto pisao, nije mi jasna ta njihova energija i sa kojom voljom igraju za naš klub a toliko toga su ostvarili u karijeri.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:55DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:49Jel nam to odobren kredit, hipoteka, pozajmica...šta li.??![]()
Vrlo upitno jel FK SARAJEVO klub za koji navijaju,
Jbt imaš igrača koji su igrali kod nas i kojima je Sarajevo bio najveći klub u karijeri i sve što su osvojili osvojili su sa nama pa opet nisu igrali sa tolikom emocijom.
E jesmo ih išamarali

Derbi mi vraca optimizam. Gledajuci sve ove klipove, tacno se vidjela ta energija da su zeljeli pobjedu svi do jednog. Kao da su preko noci postala nerazdvojna klapa. Pohvalio bih sve igrace koji su igrali. Iako ima jedan koji je puno grijesio i jedina zamjerka Mariju je sto ga nije izveo jer je unosio nervozu u zadnju liniju. Ali pobjedi se ne gleda u zube. Mi tek sad mozda i shvatamo kakvi su igraci u nasem klubu jer je na derbiju dosao do izrazaja njihov kvalitet. Jucer se sve poklopilo ono sto ocekujemo iz kola u kolo, osim naravno alibi sudije Peljte. Drago mi je da vidim da igraci a posebno zvijezde da su za ovako kratak period zavoljeli nas klub i nadam se da ce na svakoj sljedecoj pokazivati ovakvu zelju. Nadam se da je i Guli uvidio da opet moze biti najbolji igrac lige samo ako iskljuci svoju sebicnost i ako igra za tim. Kad igras za tim, doci ce i golovi koje prizeljkuje, jer to mora biti nagradjeno. Po meni je mozda igrac utakmice Agon Elezi. Decko je bas momacki odradio posao, osim gola naravno, uvijek je bio na lopti, otvarao, stvarao visak, tjerao ih na faulove. Na njemu je sigurno pet faulova bilo. Sve u svemu iskupio se za onu priliku protiv Sirokog. Volio bih da se i mi navijaci probudimo iz zimskog sna i da pocnemo dolaziti na utakmice da podrzimo ekipu. Majstori koji igraju u nasem klubu, drugi mogu samo da ih sanjaju. Mislim da je nasoj ekipi potrebna samo jedna polusezona da se posloze kako treba, nadam se da ce ostati na okupu i da pregazimo sve na proljece. Pohvale za naseg trenera koji uvijek trazi najbolju formaciju za ovu ekipu i nije sablonski trener kod kojeg je svaka utakmica ista. Odlican pristup svom poslu. Hvala Bogu pa navijam za Sarajevo, i hvala Bogu sto nikada nismo bili cigani i papci.
I jedno pitanje posto nisam previse oko superkupa citao, kada se igra i na kojem stadionu ?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
"Ima još vremena, idemo dalje bordo bijeli"
Krletova ideja 100%, iskusio je on njihov papanluk u tunelu x putaDoktorXabaras je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:59Mamić je odmah po završetku poluvremena ušao na teren zajedno sa Krletom, na snimku utakmice na poluvremenu dok su igrači još na terenu vidi se kako stoji sa njima.N3R3D je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:21Ko god je to uradio i ostavio igrače na terenu, svaka mu čast. Navukli su nas jednom na onom derbiju gdje su imali dva crvena na poluvremenu.teamnorth1989 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:17papci zakuhali prije Ljajicevog slobodnjaka i da crveni izvuku, najpametniji potez jucer sto nisu sa njima u tunel skupa otisli
Poznavajući poteze i odluke naših ljudi, čisto sumnjam da se Krle toga sjetio.
Nego gdje su ovi dezurni pljuvaci sto su mi prosle dvije hefte mozak ispirali ovdje kako nema para, nema plata, odlazi Mirvic itd? Sta je rec dobila se tekma i legle plate odmah?
I prije 10 dana sam vas za ovo isto prozivao, i evo dokaza da samo kad su rezultati losi mahala izlazi sa supljim pricama. Sad cu preletit zadnjih mjesec da vidim ko je sve sirio nebuloze, vrijeme je za gnjavatore bgm
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, boki86, MSOZ101 i 51 gost.

.png)