Mostarci puno gledaju film Furioza,na drugom dijelu su se bas nafurali
Ovaj je jedan od glupljih, kmeči na pisanje po forumu, a deset ih došlo kao po komandi da se pohvaliThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 okt 2025, 15:20Ovaj internet huligan je prevazišao sve škutorske nesretnike koji su se blamirali ovdje![]()
Balordice sve je uredu,osim da ovaj nesrecnik nije smekerska picka,nego ostali vaši koji su privedeni na saslusanje,znas ti dobro koji su…Pa vam ih A.K udara u stanu jer su smekeri…Balorda je napisao/la: ↑16 okt 2025, 14:00Koliko je nakaradna navijačka logika i koliko je idiotski navijački svijet dovoljno govori ova situacija iz Rodoča. 10 napadača izroka dečka ciglama u glavu sa metar, i oni su frajeri i zayebani, dižu im se parole i ide im se u posjetu pred zatvor, a ovaj nesrećnik što se borio za život je šmekerska pichka.
Pa i Dudić je bio nepoznanica kada smo ga doveli. Jedini klub u CV koji je imao bio je GOŠK. Kasnije metodama preporodio klub gdje smo najbolje posljeratne trenutke ostvarili. Polako sa prognozama jer sumnjam da je ovaj doveden bez dobrog skautinga koliko može ponuditi. Prošle godine je sa Slobodom dobro parirao iako su imali osrednju ekipu i odavno ispaliWeekendOffender je napisao/la: ↑16 okt 2025, 15:56Samo da pozelim sretan put Velezu u prvu ligu FBiH
Opet sve glavne kriminalne ustase nama poslali u bijeljinu. Bolesno.
Ibro Rahimic je Klopp za Jankovica. Ne znam sto njega nisu ostavili na klupi, slicnu sezonu igrate kao mi 2023/24, brdo trenera pa nas na kraju Dino Djurbuzovic dovede u red.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 okt 2025, 16:01Pa i Dudić je bio nepoznanica kada smo ga doveli. Jedini klub u CV koji je imao bio je GOŠK. Kasnije metodama preporodio klub gdje smo najbolje posljeratne trenutke ostvarili. Polako sa prognozama jer sumnjam da je ovaj doveden bez dobrog skautinga koliko može ponuditi. Prošle godine je sa Slobodom dobro parirao iako su imali osrednju ekipu i odavno ispaliWeekendOffender je napisao/la: ↑16 okt 2025, 15:56Samo da pozelim sretan put Velezu u prvu ligu FBiH
Možemo flopnut možemo pogoditi kao sa Feđom. Uglavnom prerano za neke zaključke da klub ide nizastranu zbog ove odlukeWeekendOffender je napisao/la: ↑16 okt 2025, 16:06Ibro Rahimic je Klopp za Jankovica. Ne znam sto njega nisu ostavili na klupi, slicnu sezonu igrate kao mi 2023/24, brdo trenera pa nas na kraju Dino Djurbuzovic dovede u red.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 okt 2025, 16:01Pa i Dudić je bio nepoznanica kada smo ga doveli. Jedini klub u CV koji je imao bio je GOŠK. Kasnije metodama preporodio klub gdje smo najbolje posljeratne trenutke ostvarili. Polako sa prognozama jer sumnjam da je ovaj doveden bez dobrog skautinga koliko može ponuditi. Prošle godine je sa Slobodom dobro parirao iako su imali osrednju ekipu i odavno ispaliWeekendOffender je napisao/la: ↑16 okt 2025, 15:56Samo da pozelim sretan put Velezu u prvu ligu FBiH
Ti ako nisi Husara nek' me yebe cijeli forum ovdje.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 16:03Jankovic je kao hijena napustio slobodu jer se javio vico i velez. Kofol nakon jednog poraza on ima karakter i napusta kormilo,a ustvari vec imao poziv veleza. Jankovic je vicin igrac nazalost kao Maksimovic a sta to znaci cemo vidjet i neka Velez na to odgovori. Uglavnom nisu cista posla.
Pa to je 37476. ljudiPendulum je napisao/la: ↑16 okt 2025, 16:41Ti ako nisi Husara nek' me yebe cijeli forum ovdje.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 okt 2025, 16:03Jankovic je kao hijena napustio slobodu jer se javio vico i velez. Kofol nakon jednog poraza on ima karakter i napusta kormilo,a ustvari vec imao poziv veleza. Jankovic je vicin igrac nazalost kao Maksimovic a sta to znaci cemo vidjet i neka Velez na to odgovori. Uglavnom nisu cista posla.![]()