FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako treba dati pare za takav transparetn ili parolu, evo prvi se javljam.
Ovu pricu treba siriti medju rajom. Mora se uprava dobro nacepiti. Mora se vec jednom stati u kraj ovome.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ovu pricu treba siriti medju rajom. Mora se uprava dobro nacepiti. Mora se vec jednom stati u kraj ovome.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Širite po džematima da u nedjelju padaju Mađari.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Brate za horde zla je sramota da sjever budi ovakav...Ti u nedelju u 19h ako ne moze biti sest hiljada hordi na sjeveru biti onda je jasno nema nas toliko...jer svaki koji voli sarajevo doce...Ziv bio pisat ce mo u nedelju navece ..lpado-hz je napisao/la:Silkoni je napisao/la:
Nikad mi u nasoj ligi necmo sjever napuniti ko cep...jednostavno jer nas nema treba biti realan..jedino se nekad jedva napuni i eu..tekmam kad neko dode da valja,onda pola ljudi dode na sjever radi manje cjena karata..itd... Eto ako nisam upravu,nek neko postavi sliku ili klip iz lige nase kad je sjevjer bio pun ko sibica..Nazalost ali tako je..Kad mi krcat sjevjer ne mozemo protiv zelje imati...sta onda pricati za druge tekme...ado-hz je napisao/la:Sta uraditi da se napuni sjever kao onda prije par godina protiv Borca kad je bila ona super koreografija???![]()
![]()
Nisam ni ja mislio da bude pun sjever kao sibica jer znam da to u derbiju ne moze biti iz vise razloga, al zasto ne moze biti barem ovako. Nije ovo bilo prije 50god pa da niko vise nije ziv od ovih ljudi....u cemu je problem pitam se da se ovo ne moze ponoviti u nedelju?????
I efendije danas zamoliti da prenesu raji da se pokrenu i krenu prema Koševu.High je napisao/la:Širite po džematima da u nedjelju padaju Mađari.
SRETAN BROJ - 1725
Videoton ili Zrinjski?pitic je napisao/la:I efendije danas zamoliti da prenesu raji da se pokrenu i krenu prema Koševu.High je napisao/la:Širite po džematima da u nedjelju padaju Mađari.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Niti su jedno niti drugo. Ne znaju ni oni sami šta su, ali nevedenu tematiku si ti više istraživao i ispitivao pa znaš u čemu je kvaka.
SRETAN BROJ - 1725
Hrustemović ili Al. Bekić?pitic je napisao/la:Niti su jedno niti drugo. Ne znaju ni oni sami šta su, ali nevedenu tematiku si ti više istraživao i ispitivao pa znaš u čemu je kvaka.
Prvi, pokazivao je neke trzaje u Tuzli da može šta novo naučiti i u ovim godinama.High je napisao/la:Hrustemović ili Al. Bekić?pitic je napisao/la:Niti su jedno niti drugo. Ne znaju ni oni sami šta su, ali nevedenu tematiku si ti više istraživao i ispitivao pa znaš u čemu je kvaka.
SRETAN BROJ - 1725
2-1 (Hebib, Husejinovic - Bilbija)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- “Svaki pojedinac, bio navijač, član ili uposlenik kluba može doprinijeti da naša ekipa ostvari što bolje rezultate. Veliko zajedništvo vlada u klubu i to želimo prenijeti na tribine. Ekipa Mehmeda Janjoša zaslužuje svaki oblik podrške i pozivam navijače da budu na utakmicama, na stadionu, da podrže naše fudbalere i da zajedno ostvarimo odlične rezultate i napravimo velike stvari za klub. U nedjelju dočekujemo Zrinjski, uz dobro ispunjeno Koševo možemo do željenog rezultata.”, kazao je Alen Hujić, Šef borda direktora FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro je što lasta neće igrati. Nekako sam se zadnjih duela sa njima najviše njega plašio. btw bio sam veliki protivnik toga što smo pustili njega iz Sarajeva.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- franklampard8
- Kontakt:
@Silkoni slažem se za sjever mada bi trebalo posmatrat stadion kao cjelinu. Ja lično sam prestao ići na sjever, od zadnjih 10ak tekmi samo sam protiv Viteza bio na sjeveru. Raja ima X razloga što više ne ide gore. U mom slučaju, prvo zbog dječurlije koja se nabije u kop i glumi neku ultra grupu, a drugo zbog incidenata s pirotehnikom (bacanje topovskih s vrha tribine među raju). Vala hoću rahat da tekmu pogledam. A ovo protiv Borca su ipak bila druga vremena, dvije godine nakon povratka na sjever, prva generacija koja se riješila agenture itd. Ni blizu današnjoj situaciji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- bordoakapitar
Ovih strumpfova da nema, trebalo bi ih izmisliti. Kaze lik da nam treba dati 5% na sjeverozapadu, skinuti stolice, ograditi bodljikavom zicom i pustiti struju kroz nju. Sreca pa se takvi likovi ne pitaju nista, jer nemaju pojma sta je derbi i unistili bi ga potpuno a ruku na srce i njima bi trebalo dati 7% jer ih je Megamix prilagodio tom broju oa se nebi ni bunili.
Cala yebi im kevu, molim te!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Cala yebi im kevu, molim te!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I danas ko je glasao za Hadzica moze ponoviti glas, smiješno je kako srbi pogurase malog Joveljica serem ti se na nas mentalite. Da ne možemo skupiti 1000 glasova 500 ljudi da glasa po 2 puta. . . Hoćemo li se animirati malo...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Primorac je napisao/la:I danas ko je glasao za Hadzica moze ponoviti glas, smiješno je kako srbi pogurase malog Joveljica serem ti se na nas mentalite. Da ne možemo skupiti 1000 glasova 500 ljudi da glasa po 2 puta. . . Hoćemo li se animirati malo...
Baci link da se igramo.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.