FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 07 apr 2017, 00:33

Ako treba dati pare za takav transparetn ili parolu, evo prvi se javljam.

Ovu pricu treba siriti medju rajom. Mora se uprava dobro nacepiti. Mora se vec jednom stati u kraj ovome.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

High

Post Postao/la High » 07 apr 2017, 00:37

Širite po džematima da u nedjelju padaju Mađari.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 07 apr 2017, 00:45

ado-hz je napisao/la:
Silkoni je napisao/la::rol:
ado-hz je napisao/la:Sta uraditi da se napuni sjever kao onda prije par godina protiv Borca kad je bila ona super koreografija??? :roll: :roll: :roll:
Nikad mi u nasoj ligi necmo sjever napuniti ko cep...jednostavno jer nas nema treba biti realan..jedino se nekad jedva napuni i eu..tekmam kad neko dode da valja,onda pola ljudi dode na sjever radi manje cjena karata..itd... Eto ako nisam upravu,nek neko postavi sliku ili klip iz lige nase kad je sjevjer bio pun ko sibica..Nazalost ali tako je..Kad mi krcat sjevjer ne mozemo protiv zelje imati...sta onda pricati za druge tekme...

Nisam ni ja mislio da bude pun sjever kao sibica jer znam da to u derbiju ne moze biti iz vise razloga, al zasto ne moze biti barem ovako. Nije ovo bilo prije 50god pa da niko vise nije ziv od ovih ljudi....u cemu je problem pitam se da se ovo ne moze ponoviti u nedelju?????

Brate za horde zla je sramota da sjever budi ovakav...Ti u nedelju u 19h ako ne moze biti sest hiljada hordi na sjeveru biti onda je jasno nema nas toliko...jer svaki koji voli sarajevo doce...Ziv bio pisat ce mo u nedelju navece ..lp

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 apr 2017, 01:03

High je napisao/la:Širite po džematima da u nedjelju padaju Mađari.
I efendije danas zamoliti da prenesu raji da se pokrenu i krenu prema Koševu.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 07 apr 2017, 01:05

pitic je napisao/la:
High je napisao/la:Širite po džematima da u nedjelju padaju Mađari.
I efendije danas zamoliti da prenesu raji da se pokrenu i krenu prema Koševu.
Videoton ili Zrinjski?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 apr 2017, 01:11

Niti su jedno niti drugo. Ne znaju ni oni sami šta su, ali nevedenu tematiku si ti više istraživao i ispitivao pa znaš u čemu je kvaka.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 07 apr 2017, 01:13

pitic je napisao/la:Niti su jedno niti drugo. Ne znaju ni oni sami šta su, ali nevedenu tematiku si ti više istraživao i ispitivao pa znaš u čemu je kvaka.
Hrustemović ili Al. Bekić?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 apr 2017, 01:16

High je napisao/la:
pitic je napisao/la:Niti su jedno niti drugo. Ne znaju ni oni sami šta su, ali nevedenu tematiku si ti više istraživao i ispitivao pa znaš u čemu je kvaka.
Hrustemović ili Al. Bekić?
Prvi, pokazivao je neke trzaje u Tuzli da može šta novo naučiti i u ovim godinama.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 07 apr 2017, 01:37

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 07 apr 2017, 01:39

2-1 (Hebib, Husejinovic - Bilbija)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2017, 02:19

- “Svaki pojedinac, bio navijač, član ili uposlenik kluba može doprinijeti da naša ekipa ostvari što bolje rezultate. Veliko zajedništvo vlada u klubu i to želimo prenijeti na tribine. Ekipa Mehmeda Janjoša zaslužuje svaki oblik podrške i pozivam navijače da budu na utakmicama, na stadionu, da podrže naše fudbalere i da zajedno ostvarimo odlične rezultate i napravimo velike stvari za klub. U nedjelju dočekujemo Zrinjski, uz dobro ispunjeno Koševo možemo do željenog rezultata.”, kazao je Alen Hujić, Šef borda direktora FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 apr 2017, 02:24

Dobro je što lasta neće igrati. Nekako sam se zadnjih duela sa njima najviše njega plašio. btw bio sam veliki protivnik toga što smo pustili njega iz Sarajeva.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 apr 2017, 03:13

Lasta je za Crnkića Robben.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 07 apr 2017, 08:30

SVI U NEDJELJU!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 apr 2017, 09:03

@Silkoni slažem se za sjever mada bi trebalo posmatrat stadion kao cjelinu. Ja lično sam prestao ići na sjever, od zadnjih 10ak tekmi samo sam protiv Viteza bio na sjeveru. Raja ima X razloga što više ne ide gore. U mom slučaju, prvo zbog dječurlije koja se nabije u kop i glumi neku ultra grupu, a drugo zbog incidenata s pirotehnikom (bacanje topovskih s vrha tribine među raju). Vala hoću rahat da tekmu pogledam. A ovo protiv Borca su ipak bila druga vremena, dvije godine nakon povratka na sjever, prva generacija koja se riješila agenture itd. Ni blizu današnjoj situaciji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 07 apr 2017, 09:55

Ovih strumpfova da nema, trebalo bi ih izmisliti. Kaze lik da nam treba dati 5% na sjeverozapadu, skinuti stolice, ograditi bodljikavom zicom i pustiti struju kroz nju. Sreca pa se takvi likovi ne pitaju nista, jer nemaju pojma sta je derbi i unistili bi ga potpuno a ruku na srce i njima bi trebalo dati 7% jer ih je Megamix prilagodio tom broju oa se nebi ni bunili.
Cala yebi im kevu, molim te!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 apr 2017, 10:12

Mirsad Fazlagić: Mislio sam da ćemo s Tanom biti kao Dinamo, ali otišlo je u drugom smjeru - See more at: Medijska šutnja čelnika Fudbalskog kluba Sarajevo traje mjesecima. Stoga ne iznenađuje činjenica da je jučerašnji razgovor člana Skupštine bordo kluba Maida Delića za “Dnevni avaz”, u kojem je kazao da bordo klub trenutno nema ni viziju niti cilj, izazvao mnogo pažnje među navijačima tima s Koševa.

Svi oni vape za informacijama iz omiljenog kluba, ali se one plasiraju na kapaljku. Mirsad Fazlagić, legenda bordo tima, smatra da je FK Sarajevo postao potpuno zatvoren klub za medije i navijače.

Pravi put

- U potpunosti se slažem s Delićem. Klub je zatvoren i ograđen sa svih strana. Jedino što znam o FK Sarajevo je rezultat, ostalo ništa ne govore. Sarajevo već duže vrijeme luta i nikako da pronađe pravi put i da dođe na grane na kojima treba da bude – kazao je Fazlagić.

Legenda bordo tima kaže da je bio obradovan dolaskom Vinsenta Tana (Vincent) u klub krajem 2013. godine. Ipak, ne izgleda baš sve onako kako je to Fazlagić očekivao.

- Ja sam jedan od prvih koji je uvijek govorio da je Sarajevo potreban privatni kapital. Kada je Tan uložio novac u Sarajevo, očekivao sam da će bordo tim postati poput zagrebačkog Dinama. Nažalost, Sarajevo je krenulo drugim putem. Šta su uzroci, ja ne znam, ali sama činjenica da je u proteklom periodu klubom prodefiliralo više od 100 igrača i 17 trenera najbolje govori o nedosljednosti, neperspektivnosti i nogometnoj nekulturi i neznanju – kazao je Fazlagić.

Grupa ljudi

On se pita je li FK Sarajevo javno dobro ili je postao privatna svojina.

- Pitam se je li Sarajevo javno dobro ili privatna svojina. Ne znam put ni način upravljanja. Vidim samo da jedna određena grupa ljudi, koja je sebe nazvala Odbor direktora, ne namjerava odgovarati na pitanje navijača. Najviše sam se radovao pokretanju Akademije. No, iz nje je u posljednjih pet godina kao najbolji igrač izrastao samo Nemanja Anđušić. Onda je sve, valjda, jasno – kazao je Fazlagić te je dodao da već pet godina nije kročio na Koševo.

Da nema Janjoša, igrali bi Ligu za opstanak

Nije sve tako negativno, smatra Mirsad Fazlagić. Stručnom štabu bordo kluba (Mehmed Janjoš, Zijad Švrakić i Senad Repuh) želio je javno čestitati na svemu što rade za klub.

- Čestitam im na hrabrosti što su preuzeli FK Sarajevo. Samo zahvaljujući njima, Sarajevo se nalazi tamo gdje se nalazi. Odgovorno tvrdim da bi Sarajevo, da nema njih, igralo Ligu za opstanak, a najbolji klub u državi sebi to nikako ne smije dozvoliti – kazao je Fazlagić.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 07 apr 2017, 10:16

I danas ko je glasao za Hadzica moze ponoviti glas, smiješno je kako srbi pogurase malog Joveljica serem ti se na nas mentalite. Da ne možemo skupiti 1000 glasova 500 ljudi da glasa po 2 puta. . . Hoćemo li se animirati malo...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 apr 2017, 10:17

Primorac je napisao/la:I danas ko je glasao za Hadzica moze ponoviti glas, smiješno je kako srbi pogurase malog Joveljica serem ti se na nas mentalite. Da ne možemo skupiti 1000 glasova 500 ljudi da glasa po 2 puta. . . Hoćemo li se animirati malo...

Baci link da se igramo. :opaopa:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 apr 2017, 10:18

2:1 (Duljevic, Hebibovic, Bilbija) :opaopa:
ZZ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.