Nijednom od vas dvojice nije mjesto na ovoj temi.LavoviGabela je napisao/la: ↑16 okt 2025, 11:42Malo sam te našamaro aa, jbga puno se k.urcis, pa ti se mora pokazat mjesto![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Za vikend novo kolo
Ajmo naši iz Doboja, Banja Luke, Bijeljine i Prijedora

Ajmo naši iz Doboja, Banja Luke, Bijeljine i Prijedora

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Koliko je nakaradna navijačka logika i koliko je idiotski navijački svijet dovoljno govori ova situacija iz Rodoča. 10 napadača izroka dečka ciglama u glavu sa metar, i oni su frajeri i zayebani, dižu im se parole i ide im se u posjetu pred zatvor, a ovaj nesrećnik što se borio za život je šmekerska pichka.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
Pazi Ultrasa i sapoštenja. Jučer sam govorio da su pissduni i danas se to potvrdilo. Brate jesi li hulos ili nisi. Cuj saopštenje za javnost. Boli javnosti qrac za hulosima. Ideš u belaj, snosiš posljedice. Joj koji likovi, Mili se crveni!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Smekerske picke!
Jedan si brudaaaa mojj

Neka nauce nesto i komsije
Mogli su do sad napraviti stadion koliko bacaju para na polovnjake koji ne donose nista
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zadnja izmjena: zemuntrg, dana/u 16 okt 2025, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Imas neprijateljsku grupu koja se istu noc vraca sa gostovanja, ali jok ti odlucis otvoriti glavu momcicima koji su bili na svadbi.
Tu vasu bezmudnost gledamo evo zadnjih par godina.
Ponudi vam se grupa grafitom na bulevaru noc prije derbija i nista... nema se muda napasti. Ali zato se sutri dan u 8 ujutro kurci setnjom.
A dobro znas kako se vi provedete kad odlucite grafiti raditi na bulevaru i na slicnim mjestima. Bez ikakvih kalkulacija i sa manjom brojkom budete napadnuti. Izbjegavate susret grupa na grupu, kad je gutavo ne nosite krpe(kup) ne idete sad nigdje van skutorije. Malo se aktivirajte nije zanimljivo.
Možda da upitaš vašeg vodju B.K.T. zašto nije pristao 20 na 20 nakon pada vaših krpa? Možda da upitaš i te vaše momke u Rodocu zašto su napali prvi,al su naletili na slijepu ulicu(upecali ste se)Slabo si info…Otidji malo do vašeg KN upitaj ih za info pa se ovdje šepuri…Nego da mi vaše poraze ubuduće slavimo kao pobjede nekako je logicnije ,pa da se ne peglamo po forumima bezze…
UMrli su čak jadniji od njihovih kolega preko puta RAhmetlija.

U duelu tih ugašenih grupica RAhmetlije su malo jače, po mom skromnom mišljenju.

A bjeri mazlume gori sam ja sto ti repliciram. Nastavi se informisati na bljesku.Zrinjaaaa je napisao/la: ↑16 okt 2025, 14:42Možda da upitaš vašeg vodju B.K.T. zašto nije pristao 20 na 20 nakon pada vaših krpa? Možda da upitaš i te vaše momke u Rodocu zašto su napali prvi,al su naletili na slijepu ulicu(upecali ste se)Slabo si info…Otidji malo do vašeg KN upitaj ih za info pa se ovdje šepuri…Nego da mi vaše poraze ubuduće slavimo kao pobjede nekako je logicnije ,pa da se ne peglamo po forumima bezze…
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Opcinski projekat, nk zeljo.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Rodjeni a deee,Ma ‘ko se to naljutio?’Ajde nemoj,reci ćemo da ste i ovo dobili, važnije je ipak pisati i ispravljati na forumu ,da ostatak povjeruje da je stvarno tako bilo…
Ka dodje neki koji zna nesto pisat cemo, sa jazavcima koji vjeruju u te gluposti oko odbijanja nekih ferki nema smisla trositi vrijeme. Puno gledas Ruse i Poljake.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ovaj internet huligan je prevazišao sve škutorske nesretnike koji su se blamirali ovdje 

Željo mora rehabilitirati onu lokomotivu i staviti je ispred stadiona, da se vidi od Elektra i učiniti Lokomotivu prepoznatljivim elementom. Bukvalno moraju napraviti Cibeles od nje. Mislim da bi to bio hit.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Cuj uzm nudio ferku, nula navijackih akcija od postojanja grupe. Imali ste vazda solidnu brojku, dobre koreografije, jaka navijanja. Sto se tice ulice, dosli jednom do kn u 6/7 ujutru i vratili se iako ste bili brojno nadmocniji. Upad u tudji stan i pljacka nije navijacka akcija. Upad u Mahalu nije navijacka akcija. Cekanje poslije svadbe nije navijacka akcija. Bjezanje na autoputu nije navijacka akcija. Za ovo u Ostrozcu nemam dovoljno informacija da ista komentarisem, ali smijesno izvedena akcija. Cuj uzm nudio ferku, eno vam A.K kad ga toliko spominjete znate gdje radi i gdje je svaki dan, i opet nista.
I ti se brukas.
Atovi s podveleških proplanaka djeluju kao dobro informirana družina.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 33 gosta.