Željezničar je upisao 17 pobjeda i 5 remija

Obojica ste u pravu. Tu nema ni “n” od navijanja kao ni “s” od sporta, to je samo paravan za kriminal, huliganstvo, šovinizam i ko zna šta još. Obična klošarska rulja. Izgleda da je jedino rješenje da političari sjednu i dogovore primirje između dvije strane. Jedina je “kvaka” što političarima ovo i odgovara da mogu da drže narod u strahu i huškaju jedne na druge.club21 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 20:00To je to. Ovo vise lici na obracune kriminalnih bandi nego na navijacke okrsaje. Okrsaj politika i stranaka. Vrlo malo ili nikako sporta i navijaca. Izgubilo svaki smisao.zemuntrg je napisao/la: ↑15 okt 2025, 19:57Nije ovo vise ra/uzm, Mostar je postao uporiste Bosnjak/Hrvat borbi. Jos vecina tih momaka zna ko je s druge strane, pa su zesci u tim bitkama, racuni se svode odavno. Jedni odrade akciju, drugi odma smisljaju osvetu i tako ukrug. Ove godine s obe strane je umalo pala mrtva glava, kodeksi se ne postuju jbg.
Ajde jazavac ćelavi ne seri višedenimen99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:31Za razliku od vas, svuda me ima. Sa ovakvim jezikom, čudo da sam još živ hohohotutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:27Jel ovo onaj denimen sto je jednom prilikom ultrasima srao nesto, ovi nisu smjeli nista? ili je to neki drugi lik bioLavoviGabela je napisao/la: ↑15 okt 2025, 15:15
Kaze li se jos "pomakeet " u Bugojnu, brnjasi seljački![]()
Nogometno je Mostar jači od sve skupa Tuzle, Zenice i cijele Sarajevske županije s dva nebitna klubčića (osim ako u trofeje ubrajamo gradnju tribine za desetogodišnje ulaznice ili prodaju igrača na klupu prosječnih francuskih klubova).Pact1921 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 19:31Ovaj Mostar je meni najace mjesto sa najacom demografijom . Oni sve Mostar ovako Mostar onako . Ljudi imaju 60 hiljada ljudi na popisu stanovnistva sto je manje od ilidze . Cak i ako uzmes ova njihova sela pa se broj digne na 105 hiljada stanovnika opet su manji od Zenice , Tuzle , Banja Luke , Opstine Novi grad i grad Sarajeva sa 4 Sarajevske opstine ima skoro 3 puta vise stanovnika i to su oficijalni podaci iz 2013 . Ali na ovom forumu su oni glavni .
Sta je zupanija? Nisam to ucio iz bosanskogNemanja99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 21:12Nogometno je Mostar jači od sve skupa Tuzle, Zenice i cijele Sarajevske županije s dva nebitna klubčića (osim ako u trofeje ubrajamo gradnju tribine za desetogodišnje ulaznice ili prodaju igrača na klupu prosječnih francuskih klubova).Pact1921 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 19:31Ovaj Mostar je meni najace mjesto sa najacom demografijom . Oni sve Mostar ovako Mostar onako . Ljudi imaju 60 hiljada ljudi na popisu stanovnistva sto je manje od ilidze . Cak i ako uzmes ova njihova sela pa se broj digne na 105 hiljada stanovnika opet su manji od Zenice , Tuzle , Banja Luke , Opstine Novi grad i grad Sarajeva sa 4 Sarajevske opstine ima skoro 3 puta vise stanovnika i to su oficijalni podaci iz 2013 . Ali na ovom forumu su oni glavni .
Čak su toj činjenici i Vrapčići pridonijeli osvajanjem kupa.
nicija nije do zoreNemanja99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 21:12Nogometno je Mostar jači od sve skupa Tuzle, Zenice i cijele Sarajevske županije s dva nebitna klubčića (osim ako u trofeje ubrajamo gradnju tribine za desetogodišnje ulaznice ili prodaju igrača na klupu prosječnih francuskih klubova).Pact1921 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 19:31Ovaj Mostar je meni najace mjesto sa najacom demografijom . Oni sve Mostar ovako Mostar onako . Ljudi imaju 60 hiljada ljudi na popisu stanovnistva sto je manje od ilidze . Cak i ako uzmes ova njihova sela pa se broj digne na 105 hiljada stanovnika opet su manji od Zenice , Tuzle , Banja Luke , Opstine Novi grad i grad Sarajeva sa 4 Sarajevske opstine ima skoro 3 puta vise stanovnika i to su oficijalni podaci iz 2013 . Ali na ovom forumu su oni glavni .
Pazite svi navijaci osim naravno navijaca Željezničara na ovom forumu pricaju istu pricu a to je da od 2013 nije Željo osvojio titulu a od 2018 kup . Naravno mi smo osvojili najvise drugih mjesta u ligi za to vrijeme u kupu se i nismo toliko trudili objektivno govoreci jer je liga uvijek bila vaznija od kupa . I eto kako vi kažete za 12 godina smo osvojili 1 trofej i još nas nije niko prestigao po trofejima . To samo pokazuje ko je zapravo harao BH fudbalom godinama i pokazivao dominaciju . I znate šta je najgore sto je tad bilo manje ljudi na utakmicama i vladala je manja zainterestovanost opcenito u drzavi za fudbalom nego sad . I evo trenutno smo 3 malo su nas pokrali par tekmi hajde nema veze sto se kaze i vrbanjusa izgubi pa ide zivot dalje , mi imamo toliku posjecenost da zrinjski i velez ove sezone ako hoce da nama pariraju moraju sabrati se ta 2 kluba i onda jos taj zbir pomnozit sa 2 da uopce mogu parirati Željezničaru i to je klub koji nije digao titule vec 12 godina iz grada gdje postoji i jedan manji klub koji isto ima vecu gledanost od veleza i zrinjskog naravno ove sezone svi govorimo da je uzasna posjecenost za taj klub. Takodjer FK sarajevo je drugo po trofejima u drzavi . Sto znaci te vase price fudbal je u Mostaru je samo mit i sto bi rekli okrece se kolo srece pa ce se desiti da neko drugi zavlada savezom u buducnosti pa cemo onda vidjeti pricu.Nemanja99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 21:12Nogometno je Mostar jači od sve skupa Tuzle, Zenice i cijele Sarajevske županije s dva nebitna klubčića (osim ako u trofeje ubrajamo gradnju tribine za desetogodišnje ulaznice ili prodaju igrača na klupu prosječnih francuskih klubova).Pact1921 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 19:31Ovaj Mostar je meni najace mjesto sa najacom demografijom . Oni sve Mostar ovako Mostar onako . Ljudi imaju 60 hiljada ljudi na popisu stanovnistva sto je manje od ilidze . Cak i ako uzmes ova njihova sela pa se broj digne na 105 hiljada stanovnika opet su manji od Zenice , Tuzle , Banja Luke , Opstine Novi grad i grad Sarajeva sa 4 Sarajevske opstine ima skoro 3 puta vise stanovnika i to su oficijalni podaci iz 2013 . Ali na ovom forumu su oni glavni .
Pazi realno od poslije rata ovdje fudbal nije bio normalan namjestalo se sve i svasta . Najgori period je bio onaj prije nego sto je UEFA stavila onaj komitet za stabilizaciju d pa dovela Ivicu Osima na mjesto predsjednika tada je liga bas bila namjestena bila pravila 3 za 3 uvijek domacin pobjedivao . Ja bi rekao da je najnormalnija liga kad Ivica Osim bio na celu jer je UEFA jos uvijek bila tu prisutna pa nije bilo u tolikoj mjeri ikakvih namjestanja . Kad je begic bio tu namjestali su oni koji su imali najvise para . Ali Vico sto radi sad je na nivou te ere 3 za 3 . Pazi vise nema to domacin uvijek pobjedjuje ali se vidi da 2 kluba imaju protekciju i da im ne moze niko nista. Ali to je ovdje sve vec ispricano . Vi kad pogledate jugoslaviju situacija je isto grozna bila mozemo mi ideolizavati tu ligu ali se namjestalo beogradskim blizancima i ovim vamo Hajduku i Dinamu ja bi cak rekao od ta 4 kluba najmanje Dinamu . Necemo zaboraviti aferu Sajber gdje je bilo 12 timova ukljuceno zbog zadnjeg kola kad je partizan osvojio titulu . To je naravno najpoznatija afera pa je onda sledece sezone bio slucaj da je UEFA priznala vardar da je prvak drzave a savez prvo Vardara pa onda Partizana . I naravno pored tih za titulu namjestanje bilo je i za opstanak namjestanja koje je bilo skoro svake sezone .
Nemoj, reci ce svejedno da nije bio onJackieChan je napisao/la: ↑15 okt 2025, 23:55Jel vam kolega izaso iz sume ili da ga prozovem imenom i prezimenom?
Vi bi trebali slaviti BiH i 01.03. vise nego iko ikada, da se nije osamostalila drzava ne bi ni postojali kao klub. A Zenica, Tuzla i ostali koje nabrajas slave BiH, a nista im za sport nije donijela, izgubili su cak. Kakav nelogicnost, svegaNemanja99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 21:12Nogometno je Mostar jači od sve skupa Tuzle, Zenice i cijele Sarajevske županije s dva nebitna klubčića (osim ako u trofeje ubrajamo gradnju tribine za desetogodišnje ulaznice ili prodaju igrača na klupu prosječnih francuskih klubova).Pact1921 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 19:31Ovaj Mostar je meni najace mjesto sa najacom demografijom . Oni sve Mostar ovako Mostar onako . Ljudi imaju 60 hiljada ljudi na popisu stanovnistva sto je manje od ilidze . Cak i ako uzmes ova njihova sela pa se broj digne na 105 hiljada stanovnika opet su manji od Zenice , Tuzle , Banja Luke , Opstine Novi grad i grad Sarajeva sa 4 Sarajevske opstine ima skoro 3 puta vise stanovnika i to su oficijalni podaci iz 2013 . Ali na ovom forumu su oni glavni .
Mokra gudra u MostaruNemanja99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 21:12Nogometno je Mostar jači od sve skupa Tuzle, Zenice i cijele Sarajevske županije s dva nebitna klubčića (osim ako u trofeje ubrajamo gradnju tribine za desetogodišnje ulaznice ili prodaju igrača na klupu prosječnih francuskih klubova).Pact1921 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 19:31Ovaj Mostar je meni najace mjesto sa najacom demografijom . Oni sve Mostar ovako Mostar onako . Ljudi imaju 60 hiljada ljudi na popisu stanovnistva sto je manje od ilidze . Cak i ako uzmes ova njihova sela pa se broj digne na 105 hiljada stanovnika opet su manji od Zenice , Tuzle , Banja Luke , Opstine Novi grad i grad Sarajeva sa 4 Sarajevske opstine ima skoro 3 puta vise stanovnika i to su oficijalni podaci iz 2013 . Ali na ovom forumu su oni glavni .
NoDi80 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 22:11Gojak (18) eurogol sa centra za BIH reprezentaciju
Potencijal Fk Željezničara Korora (16) u par dana zabio tri gola za kadete i juniore
04.10
U19 Velez - Željezničar 3:1
Korora zabio
11.10
U17 Željezničar - Radnik 1:0
Korora zabio
14.10
U19 Zrinjski - Željezničar 4:2
Korora zabio
1:34:41
Spremaju se magije na Grbavici
Otprilike za jedno 2 godine cemo biti masinerija kao nekad
Do tad ce biti gotov novi jug, renoviranje fasade na sjeveru i pocet ce izgradnja zapada
Zeljo ce biti veci nego ikad
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, NeSamSafetee i 58 gostiju.