Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Solidna partija Teletovica,igrao je dobru odbranu,napad u nekim situacijama se mora bolje izvuci i sutirati,pravi dosta blokova u toku tekme.Osjeti se bitna razlika kada igra s DW u petorci,bolje je i sve izgleda bolje nego kad je Livingston tu...
-
- Kontakt:
Odlicna partija Mirze ! Kidd mu vjeruje i on ima svoje mjesto u jedno vrlo jakoj ekipi ! Sutra protiv Orlanda novi career high
!!! Garantujem .

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
o kakvom terminu vi pricate, pa danas je bio odlican termin ? 

knabs je napisao/la:o kakvom terminu vi pricate, pa danas je bio odlican termin ?
termin koji pratimo 2 godine,mi u ovo vrijeme spavamo

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ipak nisam zadovoljan, ponovo je ispao iz ozbiljnih planova. Mene licno ne interesuje gdje ce igrati, neka igra u najgoroj ekipi tamo ali da je starter
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
moradoh prekinut nazalost gledanje kad je prvi put izasao iz igre..koliko je lopti imao do kraja, jesul ga opet ignorisali ili? i koliko minuta je igrao do blowouta 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mislim da je sutao 3-6 , 2-5 za tri... Ma nisu ga ignorisali blatche je bio vruc krompir , deron je eskperimentisao sa sutem tako da je 90 % suteva uzeo on il blatche kojeg je sve islo... Mirza nije toliko igrao, pik n pop sa deronom pokusavao je kad ga preuzme manji igrac da udje u reket ali ni 1 nije dobio loptu za post play.ultrasstyle_tz je napisao/la:moradoh prekinut nazalost gledanje kad je prvi put izasao iz igre..koliko je lopti imao do kraja, jesul ga opet ignorisali ili? i koliko minuta je igrao do blowouta
Kako mozes reci da je ispao iz ozbiljnijih planova ako je igrao 20 minuta?tuzlak1987 je napisao/la:Ja ipak nisam zadovoljan, ponovo je ispao iz ozbiljnih planova. Mene licno ne interesuje gdje ce igrati, neka igra u najgoroj ekipi tamo ali da je starter
Naravno, svi bi mi voljeli da igra 35 minuta i uzme 20 suteva, ali to je nerealno s obzirom s kim igra. Valjda ti je jasno da su Netsi po igracima u Top 5 ove lige, na stranu njihova losa forma u prva 2 mjeseca. No evo, ljudi se vracaju i da nije bilo onog dvostrukog overtimea protiv heata, imali bi sada 8 uzastopnih pobjeda, od cega je vise od pola protiv timova koji su u vrhu.
Mirza ce u ovakvim uslovima imati do 10 suteva po tekmi i nekih 20 minuta, osim ako ga ne krene kako inace zna. Sve ostalo je nerealno ocekivati. Ali neka, dovoljno je i ovo za ovu god, a sl god akoBogda idemo jos korak dalje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
pa ne bi ni bilo tih 20 minuta da nije bilo blowouta, izašao bi negdje oko sredine četvrte a ušli jj, kg i pp.._dreamer_ je napisao/la: Kako mozes reci da je ispao iz ozbiljnijih planova ako je igrao 20 minuta?
nije ispao iz ozbiljnijih planova, nego ova 'smanjena' minutaža i klupa su plod small ball postave koju forsira kidd, a koja ga je, itekako, izvukla iz govanaa jer daje i više nego odlično rezultate

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
imaju oni i sutra utakmicu, valjda trebas i to da imas u vidu. ovo je daleko od ispadanja iz planova, to moze reci za plumleeja ili redzu, ali mirza je dio rotacije i ima svojih 15tak minuta, a kada ga ide onda sigurno i visekokuz je napisao/la:pa ne bi ni bilo tih 20 minuta da nije bilo blowouta, izašao bi negdje oko sredine četvrte a ušli jj, kg i pp.._dreamer_ je napisao/la: Kako mozes reci da je ispao iz ozbiljnijih planova ako je igrao 20 minuta?
nije ispao iz ozbiljnijih planova, nego ova 'smanjena' minutaža i klupa su plod small ball postave koju forsira kidd, a koja ga je, itekako, izvukla iz govanaa jer daje i više nego odlično rezultate
drugo je sad to sto smo se razmazili pa nam to malo. na pocetku sezone bi potpisali svi ovu minutazu i ovaj prosjek poena i sve ostalo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Tako je, sutra ocekujem jos visu minutazu ali i produkciju Mirze, nekih 15-ak mislim..jos ako se Kidd bude pridrzavao onoga da odmara KG-a na B2B utakmicama, jos bolje...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Nije ispao iz nikakvih planova ali plan je da igra 15 min po tekmi to je sto posto , dalje zavisi od kvaliteta tekme umora / odmora drugih igraca itd. A takodje zavisi od toga sta uradi cim udje garantujem da je danas sasuo 5-6 poena cim je uso kid bi razmislio dal da ga odma vadi. Dio je rotacije , ulazi kao 4 ti sa klupe. S obzirom da smo ovde prosle godine u ovo vrijeme raspravljali dal uopce moze igrat u nba a imao je daleko slabiju konkurenciju ovo je fantastican napredak. Igra slobodno , breme bi mu definitivno palo da ima malo malo visu minutazu i da dobije neke malo lakse suteve jbg , vazda gadja kad treba pogodit volio bi nekad neko lagano polaganje na fantasticnu asistenciju a ne spot up il utrcavanje. Ima prosjek od 8.2 poena sto ga stavlja na 7 mo mjesto na listi strijelaca ispred njega je anderson koji ima moyda 0,2-3 vise poena od njega. Neka samo radi , najbitnije je da ne gubi fokus moze dopustit sebi eventualno jednu bas losu tekmu od 4 npr... Sutra orlando koji je ocajan sutra ce svi dobit minuta , ne bi me iznenadilo da mu neko od evanas/plumlee uzme minuta i da opet ostane na 15-20. Al necu se time zamarat volio bi samo da vise vremena provodi sa deronom i da blatchea malo stane sutra siguran sam da bi dobio 7-10 suteva.A ne bi se brinuo ako PP il KG ne budu u rosteru tad ima sigurno minimalno 15 minuta.
ono kao, hajmo mi za mirzomnerkolfc je napisao/la:
![]()

Veceras ga Vučević čuva
jao kad se sjetim Eurobasketa i onog terora od zakucavanja preko Vučka pod faulom.unio ga čovjek u obruč

Hem je Vucevic centar, hem povredjen. Masio si ceo fudbal.emko1995 je napisao/la:Veceras ga Vučević čuvajao kad se sjetim Eurobasketa i onog terora od zakucavanja preko Vučka pod faulom.unio ga čovjek u obruč
Hebiga,čuvo ga je Vučko u Sloveniji drugo poluvrijeme,u prvom mislim Bjelica.a to da je povrijeđen nisam upratio.halali
http://thebrooklyngame.com/nets-trade-t ... in-bavcic/
Netsi trjdovali Taylora za prava na Edina Bavcica, hahahahhha.
Ne možeš mi to raditifearzaa je napisao/la:http://thebrooklyngame.com/nets-trade-t ... in-bavcic/

Pa oni stvarno nisu normalni, jes' da im je ovo dobra stvar al' gdje baš preko Balvana to da se lomi

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
*p!p!t@* je napisao/la:Ne možeš mi to raditifearzaa je napisao/la:http://thebrooklyngame.com/nets-trade-t ... in-bavcic/
Netsi trjdovali Taylora za prava na Edina Bavcica, hahahahhha.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa oni stvarno nisu normalni, jes' da im je ovo dobra stvar al' gdje baš preko Balvana to da se lomi
Jeli ovo stvarno istina

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.