Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Arne doviđenja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
**** vas 9 minuta normalno da ce dat gol kad se igra do zore mrs u pm
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako se Konate mudro sagnuo 
Ali primiti na jedno 15ak utakmica bar 2 gola, a tek je poceo decembar. Nestvarno.
I ko da gurne loptu Isaku sad, nevjerica 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Daj tog Glasnera kolko je veceras
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Minut do kraja i umjesto da se pravi guzva i ceka Alisson da nabije u 16 oni hoce da se dodaju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Konatea ali najozbiljnije ne treba ni produziti.
Čovjek se branio protiv Leedsa 20 minuta i primio tri komada.
Mrš i ti i tvoj cijeli stručni štab u Holandiji. Nabijem vas na tri kurca.
Mrš i ti i tvoj cijeli stručni štab u Holandiji. Nabijem vas na tri kurca.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zabijes nafakske golove i povuci se, nismo ni zasluzili ovaj bod.
Ma vrijeme je tjt. Nek dođe neko prelazno rješenje ovo bi samo produžetak agonije bio i da smo dobili večeras.
Realno i noćaš je bila patnja naprijed. Gol iz greška i onda dva lijepa gola stvarno. Da je završio 3:7 treba letiti zbog ovih zadnjih 20 minuta.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Ne znam sta da kazem poslije jos jedne ovakve predstave. Ali cisto sumnjam da ce mu ga uruciti...
Bili bismo na 8 bodova od prvog mjesta, jbo ga zivot
Bili bismo na 8 bodova od prvog mjesta, jbo ga zivot
Nevjerovatno je koliko spor, dosadan i anemican fudbal igramo, ove preiode kad se utakmica pretvara u haos i ho ruk svjesno ne brojim.
Bukvalno i da smo dobili nikakve sustinske razlike ne bi bilo, davno sam se pomirio sa tim da pod Slotom necemo napredovati ove sezone i izvuci se iz krize. Ne znam do kada ga misle trpiti, a vakat je vec odavno.
Bukvalno i da smo dobili nikakve sustinske razlike ne bi bilo, davno sam se pomirio sa tim da pod Slotom necemo napredovati ove sezone i izvuci se iz krize. Ne znam do kada ga misle trpiti, a vakat je vec odavno.
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Katastrofa od obrane, pogotov prekidi, veci strah od kornera i slobodnih nego od penala, amaterski postavljeni nazad i kad ih stjeras u 16 kao da su na ledu, nema kontakta, nema markiranja i nema intenziteta. Blic Ekitikea i Sobo zasluzeno jer su dva najjaca igraca ove mentalno raspale ekipe ali s onakvim kiksarama nazad i generalno odbranom timski ne moze se vise.
Mislim da mu je ovo kraj, kad se sagleda sira slika i zadnjih 15 utakmica gdje imamo 4 pobjede.. to je na nivou tima koji se bori za opstanak. PSV Leeds i Nottingham su nam uvalili 10 golova..
Od zadnje reprezentativne pauze imali smo utakmice sa Forestom PSVom West Hamom Sunderlandom i Leedsom, 1 pobjeda. Za ovakav tim i pare koje su potrosene ljetos ako se nisu mogle dobiti bar 2-3 utakmice protiv takvih protivnika ja ne znam fkt. Ne ide mu ni u prilog sto je pad poceo jos prosle sezone kad je krenulo partijanje po Ibizi a Edwards i ekipa uglavnom gledaju stvari dugorocno i ne sude na osnovu par rezultata.
Od zadnje reprezentativne pauze imali smo utakmice sa Forestom PSVom West Hamom Sunderlandom i Leedsom, 1 pobjeda. Za ovakav tim i pare koje su potrosene ljetos ako se nisu mogle dobiti bar 2-3 utakmice protiv takvih protivnika ja ne znam fkt. Ne ide mu ni u prilog sto je pad poceo jos prosle sezone kad je krenulo partijanje po Ibizi a Edwards i ekipa uglavnom gledaju stvari dugorocno i ne sude na osnovu par rezultata.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.