FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
26
10%
Drugi
20
8%
Treći
65
26%
Četvrti
66
27%
Peti
24
10%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 248

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 07 dec 2025, 19:55

Elhamdulillah.

Bordo rapsodija. Hvala momci, hvala treneru.

Ljajicu majstore, kakva golcina.

Bravo Guli majstore, idu asistencije k’o halva.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 07 dec 2025, 20:02

Ne treba nas ova pobjeda sad zanositi. Slatka jeste nego sta. Ali ima ovdje u nasoj ekipi skarta kojeg se treba na zimu rjesiti.

Pozicije koje vape za boljim pojacanjima su definitivno obe bekovske pozicije, stoper, defanzivni vezni (al pravi, ne ovi koji to igraju silom prilika), lijevo krilo i centarfor koji posprema sve sto mu serviras.

Znaci po mom misljenju mi trenutno imamo ovakvu okosnicu:
……….…….Banic
X - Gojkovic* - Ristovski* - x
……….Elezi ————x
Guliashvili - Ljajic - x
…………………..x

Kod Gojkovica vidjeti kakav ce biti nakon povrede. Ristovski na stopera, jer ku godine ocito vise nedopustaju bekovsku poziciju. Isto vidjeti kakav ce tu biti i jel to sto nama treba.

Definitivno od svega najvise bi volio kad bi odbranu sredili i ustimali.
Zahvaliti se Turdi i Paskalevu.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 07 dec 2025, 20:06

bordobijeli je napisao/la:
07 dec 2025, 19:50
BegovicRamiz je napisao/la:
07 dec 2025, 19:39
ma normalno da je lijep osjecaj uzeti derbi a pogotovo razvaliti ovako
normalno da treba i proslaviti i malo zafrkancije

al meni nije normalno da vidim pisanje da im se oprasta sve zbog pobjede
prva stvar zeljana je danas sama sebe pobijedila
poslije cavnica, mahmica, galica i markovica mislio sam da ne moze gora biti partija al danas su je nadmasili
teski amateri na celu sa strucnim stabom, prvi gol prevara iz Holandije skupa sa drugom prevarom poklon
drugi gol poklon trece prevare iz Holandije i hajde nase srece da je Gulisa onako odbije
treci gol poklon od druge prevare iz Holandije, cista lopta nicim izazvan nam daje penal za Adema
cetvrti gol poklon od milosevica necu reci da je prevara
zahvaliti se covjeku i Holandiji koji im uvalise ove prevare

nista to puno drugacije nije bilo od tekmi sa velezom i listicom samo sto te dvije ekipe nisu bile u amaterskom modu
ono sto raduje da polahko ucimo primjer je tunel
zao mi je sto se digla rucna u drugom jer moglo je sigurno jos uvaliti al hajde

kompletiran je krug, svako je igrao sa svakim
mi zaostajemo za prvim 14 bodova uz utakmicu vise i to je ono sto sam napisao na pocetku
sljedeca je mogu reci narucena za nas
Zrinjski je potrosen odavno, nasa tekma izmedju njihove dvije evropske i to se mora iskoristiti, nikakav ni x ganjati

ima li gdje il je Gulisa prvi u historiji gradskog derbija (a mozda i lige) sa tri asistencije na jednoj tekmi, ako moze to neko da provjeri
Hajde bar danas pozitiva i da proslavimo . A sutra cemo o lošim stvarima .
moze vala
dogovoreno

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 07 dec 2025, 20:07

slika

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 07 dec 2025, 20:19

ŠTA_JE je napisao/la:
07 dec 2025, 20:07
slika
Ovo je njihovo novo lice, nema potrebe da se stide.
😂😂😂

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 07 dec 2025, 20:21

Ja kad sam vidio vezni red nas i napad, nisam mogao nikako da shvatim da necemo pobjediti, ali stvarno to mislim i napisao sam to tokom utakmice ovo je prava razlika kvaliteta gdje uz fer i normalno sudenje uz dobru igru rezultat ne da ne smije doci u pitanje nego je samo stvar razlike pobjede. Steta za zadnja 3 kola gdje smo trebali sigurno imati 4 5 bodova vise. Uzdizanja nema tek pravi rad i sistem je pred nama ovo je neki obris kako to treba da se poslozi.

PS: Ristovski mora biti hladan one situacije mu ne trebaju da je krenuo u tunel crveni bi dobio na poluvremenu.

UltraSa46
Kontakt:

Post Postao/la UltraSa46 » 07 dec 2025, 20:23

Slavite bordo braco,zasluzili smo ovo vala nakon svih stresova koje smo prezivjeli ! Uzivajmo 😎

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 07 dec 2025, 20:23

Maroon1946 je napisao/la:
07 dec 2025, 19:22
n0dix je napisao/la:
07 dec 2025, 18:46
Da li neko slučajno ima snimak ili link za današnje karanje? Da na miru pregledam 😂
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/as ... 121300.mp4
:salut:

Fouzi1
Kontakt:

Post Postao/la Fouzi1 » 07 dec 2025, 20:27

Kako ce se veceras lijepo zaspati.. svima nam je potrebna bila neka istinska radost nakon svih stvari koje su nam se izdesavale zato uzivajmo u ovoj pobjedi i nadati se da dolaze neka jos ljepsa vremena za nas klub! :bih: :kralj:

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 07 dec 2025, 20:34

BegovicRamiz je napisao/la:
07 dec 2025, 19:39
ma normalno da je lijep osjecaj uzeti derbi a pogotovo razvaliti ovako
normalno da treba i proslaviti i malo zafrkancije

al meni nije normalno da vidim pisanje da im se oprasta sve zbog pobjede
prva stvar zeljana je danas sama sebe pobijedila
poslije cavnica, mahmica, galica i markovica mislio sam da ne moze gora biti partija al danas su je nadmasili
teski amateri na celu sa strucnim stabom, prvi gol prevara iz Holandije skupa sa drugom prevarom poklon
drugi gol poklon trece prevare iz Holandije i hajde nase srece da je Gulisa onako odbije
treci gol poklon od druge prevare iz Holandije, cista lopta nicim izazvan nam daje penal za Adema
cetvrti gol poklon od milosevica necu reci da je prevara
zahvaliti se covjeku i Holandiji koji im uvalise ove prevare

nista to puno drugacije nije bilo od tekmi sa velezom i listicom samo sto te dvije ekipe nisu bile u amaterskom modu
ono sto raduje da polahko ucimo primjer je tunel
zao mi je sto se digla rucna u drugom jer moglo je sigurno jos uvaliti al hajde

kompletiran je krug, svako je igrao sa svakim
mi zaostajemo za prvim 14 bodova uz utakmicu vise i to je ono sto sam napisao na pocetku
sljedeca je mogu reci narucena za nas
Zrinjski je potrosen odavno, nasa tekma izmedju njihove dvije evropske i to se mora iskoristiti, nikakav ni x ganjati

ima li gdje il je Gulisa prvi u historiji gradskog derbija (a mozda i lige) sa tri asistencije na jednoj tekmi, ako moze to neko da provjeri
Ako ćemo logikom ko je sebe sam pobijedio :

- Derbi na Koševu kad se Tarik zajebavao, sami sebi izbismo
2 boda zbog zajebancije ...

- Derbi na Grbavici, vodili 0-2, pa nesretnih 2-2 ... Hoćeš da
kažeš da nismo svojim glupostima doveli meč do 2-2

- Prošle godine na Koševu trebalo biti 10-0 ... Mi smo krivi što
završi 1-1

- Protiv Zrinskog sebi izbili 2 boda

- Protiv Rudara 2 boda

- Protiv Radnika 2 boda itd ...

- Prošli derby opet naše amaterske greške ...

Poenta, fudbal je igra u kojoj će pobijediti ko napravi manje grešaka i pobjeđuje onaj ko greške protivnika zna da iskoristi.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 07 dec 2025, 20:37

Lavcina je napisao/la:
07 dec 2025, 20:02
Ne treba nas ova pobjeda sad zanositi. Slatka jeste nego sta. Ali ima ovdje u nasoj ekipi skarta kojeg se treba na zimu rjesiti.

Pozicije koje vape za boljim pojacanjima su definitivno obe bekovske pozicije, stoper, defanzivni vezni (al pravi, ne ovi koji to igraju silom prilika), lijevo krilo i centarfor koji posprema sve sto mu serviras.

……….…….Banic
……….Elezi ————x
Guliashvili - Ljajic - x
…………………..x

Kod Gojkovica vidjeti kakav ce biti nakon povrede. Ristovski na stopera, jer ku godine ocito vise nedopustaju bekovsku poziciju. Isto vidjeti kakav ce tu biti i jel to sto nama treba.

Elezi ne može biti CMF, previše je daleko od gola za nekog ko ima vrhunski osjećaj za prostor, drugu loptu. On mora biti oslobođen od igre, dati mu potpunu slobodu da po osjećaju radi i dobit ćemo ono što on zapravo i jeste, najbolji igrač lige.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 07 dec 2025, 20:38

Zamisli dobijemo zrinjski, jos bi i ko nasmijani na pauzu otisli.

Samo Cimirot je kriminalan :cry:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 07 dec 2025, 20:41

Jel moguce da ima "navijaca" da i poslije karanja plave kurave imaju obraza nesto pisati negativno, podjebavati nesto. ****

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 dec 2025, 20:42

head88 je napisao/la:
07 dec 2025, 20:21
Ja kad sam vidio vezni red nas i napad, nisam mogao nikako da shvatim da necemo pobjediti, ali stvarno to mislim i napisao sam to tokom utakmice ovo je prava razlika kvaliteta gdje uz fer i normalno sudenje uz dobru igru rezultat ne da ne smije doci u pitanje nego je samo stvar razlike pobjede. Steta za zadnja 3 kola gdje smo trebali sigurno imati 4 5 bodova vise. Uzdizanja nema tek pravi rad i sistem je pred nama ovo je neki obris kako to treba da se poslozi.

PS: Ristovski mora biti hladan one situacije mu ne trebaju da je krenuo u tunel crveni bi dobio na poluvremenu.
Jako pametnu stvar je uradio Cvitanovic okupio ekipu i zadrzao ih par minuta na terenu dok nisu njihovi usli u tunel i rasčistilo se oko tunela , tako da je izbjegao neku glupost.

UltraNorth
Kontakt:

Post Postao/la UltraNorth » 07 dec 2025, 20:49

Lavcina je napisao/la:
07 dec 2025, 20:02

……….…….Banic
……….Elezi ————x
Guliashvili - Ljajic - x
…………………..x

Na desnog beka bih ostavio beganovica jer prosle 2 sezone je top bio . Vidjeti kakav ce cimirot biti danas nije los bio ali moze i mora puno bolje . Ako se ne poboljsa moja zelja bi bio stanic iz sirokog . Po meni samo lijevi bek i spic nam trebaju ne bih puno mijenjao . Mozda renana krene pa bude ko kad je dosao . Pohvalio bih i bralica koji je danas bio odlican i generalno igra dobro u zadnje vrijeme .SAD DOBRO ZNAS DA GRAD JE NAS !
Zadnja izmjena: UltraNorth, dana/u 07 dec 2025, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 07 dec 2025, 20:51

Čestitke za cijeli kolektiv, čestitke strijelcima i posebno Guliju koji podsjeća na svoje najbolje dane. Nadam se da od sad samo na bolje ide. Hvala majstore :)

Adem dokazuje klasu. Platu ima zato što kad se sabere liga neće imat takvu karijeru. LV, Gucci i ostali brendovi koštaju više od cvika i torbi iz bezistana, Guli kao perspektivan i kvalitetan igrač i Adem sa iskustvom igranja u Ligi 5 imaju svoju cijenu, Sarajevo će nadam se pokazati zašto je interesantno investitorima i brojnim turistima koji dolaze u grad.

Uživajte u pobjedi sad, hajmo riješit lažne, pa ćemo se tući oko plata, dugova, i svih ostalih sranja koje su se spominjale prije tekme.
Al neka familija i prijatelji pjene, čak kažu i nismo toliko bolji igrom bili :njanjanja:
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 07 dec 2025, 21:01

Jel se preCjednik javio???

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 07 dec 2025, 21:06

Podržite Cimirota! Pod moranje.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 07 dec 2025, 21:07

visokohz je napisao/la:
07 dec 2025, 21:01
Jel se preCjednik javio???
Jest eno ga u pidžami se slikao

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 07 dec 2025, 21:10

UltraSa46 je napisao/la:
07 dec 2025, 20:23
Slavite bordo braco,zasluzili smo ovo vala nakon svih stresova koje smo prezivjeli ! Uzivajmo 😎
Tako je.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.