Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Peticija da se okupe svi ovi klošarsko-narkomansko-alkoholičarski besposličari u kesastim trenerkama od Une do Drine, sastanu na nekoj prostranoj livadi daleko od civilizovanog svijeta i da se konačno utvrdi čiji je najveći. Hvala.
-
- Kontakt:
Sto je SeJat ostao sam, pitam za prijatelja.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Donacija za Opine, da malo dignete ekonomiju.
-
- Kontakt:
Nek dodje Antonio po auto, neće se auto samo vratit.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sa strane kad gledam, mogu zaključiti da se najviše prosipaju Ultrasi na ovoj našoj sceni. Toliko propalih akcija, toliko batina, i oni još ne odustaju ccc.
Sjećam se jednom kada sam im sa nekog panka u Abraševiću (mislim Pasi da su svirali), sa jaranom upao pijan u Garažu, niko ništa, sjećam se da sam im tada rekao da su pičoke jer su me već jednom u Marshalu išutali napolje zbog kurchenja tipa "mii Vandali" hohoho
Sjećam se jednom kada sam im sa nekog panka u Abraševiću (mislim Pasi da su svirali), sa jaranom upao pijan u Garažu, niko ništa, sjećam se da sam im tada rekao da su pičoke jer su me već jednom u Marshalu išutali napolje zbog kurchenja tipa "mii Vandali" hohoho
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- LavoviGabela
- Kontakt:
Hoće li dukseve i šalove vratit iliopalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:10Nek dodje Antonio po auto, neće se auto samo vratit.

bgt šta napisadenimen99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:17Sa strane kad gledam, mogu zaključiti da se najviše prosipaju Ultrasi na ovoj našoj sceni. Toliko propalih akcija, toliko batina, i oni još ne odustaju ccc.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Jasta, nosili RA salove na Maltu. Daj kavadaru ako ces vec izmisljati daj bar malo nesto da ima nekakvog smisla. Pa mozda se i prica zalaufa jer niko nema pojma.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
O ćaća ćaća lajnicu mi dade
Gabelu da isfrezam na najmanje komade
Gabelu da isfrezam na najmanje komade

Ne znam šta ti nije jasno, šprdao sam se sa Red Army četvorica me išutala napolje iz kafane, šprdao se sa Ultrasima u Garaži, niko ništa. Nemam problem da priznajem tako te stvari koje sam radio prije.. doduše to je bilo 2011 ili 2012, ti si tada mali bio.LavoviGabela je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:22Hoće li dukseve i šalove vratit ili
bgt šta napisadenimen99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:17Sa strane kad gledam, mogu zaključiti da se najviše prosipaju Ultrasi na ovoj našoj sceni. Toliko propalih akcija, toliko batina, i oni još ne odustaju ccc.
Sjećam se jednom kada sam im sa nekog panka u Abraševiću (mislim Pasi da su svirali), sa jaranom upao pijan u Garažu, niko ništa, sjećam se da sam im tada rekao da su pičoke jer su me već jednom u Marshalu išutali napolje zbog kurchenja tipa "mii Vandali" hohoho![]()
Ne znam da li je Mili još uvijek živ, niski ćelavi onaj, pozdravi ga ako znaš ko je i nek ti on ispriča kako je lud denimen bio whahahah
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Da si lano na Hajduk ili Dinamo sigurno bi i tu po labrnji dobio 

Osjeti se da si heben lik bio nema stadenimen99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:40Ne znam šta ti nije jasno, šprdao sam se sa Red Army četvorica me išutala napolje iz kafane, šprdao se sa Ultrasima u Garaži, niko ništa. Nemam problem da priznajem tako te stvari koje sam radio prije.. doduše to je bilo 2011 ili 2012, ti si tada mali bio.LavoviGabela je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:22Hoće li dukseve i šalove vratit ili
Sjećam se jednom kada sam im sa nekog panka u Abraševiću (mislim Pasi da su svirali), sa jaranom upao pijan u Garažu, niko ništa, sjećam se da sam im tada rekao da su pičoke jer su me već jednom u Marshalu išutali napolje zbog kurchenja tipa "mii Vandali" hohoho![]()
Ne znam da li je Mili još uvijek živ, niski ćelavi onaj, pozdravi ga ako znaš ko je i nek ti on ispriča kako je lud denimen bio whahahah
Sreća Gabela tada još nije imala internet i teretanu.. sada su stvari u mnogome drugačije, kako vidim. Moraš paziti na jezik.Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:44Da si lano na Hajduk ili Dinamo sigurno bi i tu po labrnji dobio![]()

- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ja se sjećam da se jedno vijeme pričalo kako je dolazio jedan zayeban panker iz Bugojna.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- LavoviGabela
- Kontakt:
Vidi ovog čobana bugojanskog, pa retardu i sad vam medo raznosi poštu, a kad vidite semafor mislite da je disko, kerudenimen99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 14:01Sreća Gabela tada još nije imala internet i teretanu.. sada su stvari u mnogome drugačije, kako vidim. Moraš paziti na jezik.Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:44Da si lano na Hajduk ili Dinamo sigurno bi i tu po labrnji dobio![]()
![]()

Pravooo si zajeban bio ,vidi se

-
- Kontakt:
- LavoviGabela
- Kontakt:
Direktorcic je napisao/la: ↑15 okt 2025, 14:16meni mali celavi Mili pricao kako su mu gitaru uzeli i sve ga zicama skakiljali po tabanima

Kazu znao se potuc s sestoricom I ostane na nogama
-
- Kontakt:
Zivis u Gabeli, a sprdas nekog za Bugojno...LavoviGabela je napisao/la: ↑15 okt 2025, 14:15Vidi ovog čobana bugojanskog, pa retardu i sad vam medo raznosi poštu, a kad vidite semafor mislite da je disko, kerudenimen99 je napisao/la: ↑15 okt 2025, 14:01Sreća Gabela tada još nije imala internet i teretanu.. sada su stvari u mnogome drugačije, kako vidim. Moraš paziti na jezik.Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:44Da si lano na Hajduk ili Dinamo sigurno bi i tu po labrnji dobio![]()
![]()
![]()
Pravooo si zajeban bio ,vidi se![]()

Gabela uopste i nema postanski ured, i medvjed bi se izgubio kad bi trebao tamo postu odnijeti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Oj babo babo bičkiju mi dadeThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 okt 2025, 13:36O ćaća ćaća lajnicu mi dade
Gabelu da isfrezam na najmanje komade![]()
Loja da izrežem na debele komade
Mi smo momci najjači u Podveležju to se znade
U sučevom autu pravimo bakljade
6 postova,
5 o nama.
Mentalno oboljenje.
5 o nama.

Mentalno oboljenje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, club21, Cwirek, Pact1921, Riziko, supervizor i 33 gosta.