A mi standardno damo cijeli je8eni jug i sektor zapada... Umjesto da ih zguramo u jedan sektor od semafora i tampon zona do Zapada. Ali eto mi se pravom "gospoda" ustvari ispada da mi patimo za njima, a oni nama jedva zdenkicu daju.Evolution87 je napisao/la:Eto za derbi izgleda samo milja ulaznica. **** rod i porod i skretnicarima i policiji
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Budite pri sebi. Nisu dužni dati više nego što bi trebali, bar kad je riječ o nama. Grbavica je manja nego Koševo i logično je da će više misliti na svoje navijače, nego na gostujuće. S druge strane, mi na derbiju na Koševu zaradimo mnogo na njima, a tim ne oštetimo naše navijače jer svi stanu gdje žele.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zaboli me neka stvar sto mi na njima zaradimo.High je napisao/la:Budite pri sebi. Nisu dužni dati više nego što bi trebali, bar kad je riječ o nama. Grbavica je manja nego Koševo i logično je da će više misliti na svoje navijače, nego na gostujuće. S druge strane, mi na derbiju na Koševu zaradimo mnogo na njima, a tim ne oštetimo naše navijače jer svi stanu gdje žele.
Mi navijaci trazimo neku drugu pravdu.
Kakv je to derbi da oni mogu doci a mi ne?
Ja bih im totalno zabranio dolazak, dok se situacija ne promijeni.
Ako oni ne zaradjuju od nas i to im je dobro, onda ne moramo ni mi od njih zaradjivati.
Pusti tu pricu High, ima na ovom forumu i starije raje od mene, ali i ja se donekle sjecam poslijeratnih derbija tamo kada je bio pun onaj stari istok nasih navijaca i jos sigurno do slova O mjesta na kojem su bili nasi navijaci na sjeveru, pa ne vidim da je tad bio problem sa mjestom, nego je problem ove nove tribine koja je u ravni sa sjeverom pa moze biti belaja, a nece da daju dio tog istoka nama, nego ce da nas strpaju u onaj cumez, nekad i iz principa treba uzvratiti pa makar nas to i kostalo kojeg dinara.High je napisao/la:Budite pri sebi. Nisu dužni dati više nego što bi trebali, bar kad je riječ o nama. Grbavica je manja nego Koševo i logično je da će više misliti na svoje navijače, nego na gostujuće. S druge strane, mi na derbiju na Koševu zaradimo mnogo na njima, a tim ne oštetimo naše navijače jer svi stanu gdje žele.
Zadnja izmjena: collector, dana/u 06 apr 2017, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Prije se davala zdenka, slovo O i istok. Sad jedu **** i pokusavaju unistiti derbi. Onda se cudi sto im se cupaju stolice, treba sve pocupati.
Nista za derbi na Hasetu dat im 1750 mjesta na jugu . A Zapad staviti 30 km kartu pa neka ga puse .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kolega, apsulutno se slazemLakoste je napisao/la:Prije se davala zdenka, slovo O i istok. Sad jedu **** i pokusavaju unistiti derbi. Onda se cudi sto im se cupaju stolice, treba sve pocupati.

U sustini, ako zele tako, neka onda tako i bude. Kao u Grckoj. Derbi bez gostujucih navijaca.
Uprava koja se postavi na ovakav nacin, imat ce moju apsulutnu podrsku.
Još podržavate uništavanje stadiona, tj. razvaljivanje stolica.
Čudan zeman nastade.
Čudan zeman nastade.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mi moramo dati koliko mjesta minimum prema pravilniku? - Toliko i dati. Zapad pustiti samo za članove, a onda na dan utakmice cvaja i to bez obilježja osim FK Sarajevo. Mislim hajde nisu imali istoka, pa da ne daju cijelu natkrivenu tribinu - ali mi vala damo cijelu južnu i dio zapadne, a dobiješ ćošak sjeverne.
Ne pričam ja ovdje o ukupnom kapacitetu, Koševo i dalje ima 3 puta više sjedalica, ali barem omjer da je isti, ako će oni dati 5% kapaciteta, a mi njima bukvalno tipa 25%... Onda je jasno ko je ovdje budala, a koga libo tuki za derbijem.
Ne pričam ja ovdje o ukupnom kapacitetu, Koševo i dalje ima 3 puta više sjedalica, ali barem omjer da je isti, ako će oni dati 5% kapaciteta, a mi njima bukvalno tipa 25%... Onda je jasno ko je ovdje budala, a koga libo tuki za derbijem.
Samo Saraj'vo.
5% od ukupnog kapaciteta stadiona . Od 35000 , 5% je 1750 stolica i to je to . Pregraditi im jug a zapad staviti 30 km kartaPitarBordo je napisao/la:Mi moramo dati koliko mjesta minimum prema pravilniku? - Toliko i dati. Zapad pustiti samo za članove, a onda na dan utakmice cvaja i to bez obilježja osim FK Sarajevo. Mislim hajde nisu imali istoka, pa da ne daju cijelu natkrivenu tribinu - ali mi vala damo cijelu južnu i dio zapadne, a dobiješ ćošak sjeverne.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Uparvo tako. Dati im tih 5 posto juga, ali samo juga. Na zapad pustiti samo one koji imaju godisnje i da se karta moze kupiti samo uz pokaz clanske. U prodaju pustiti samo istok i sjever. To je i onako dovoljno za nase potrebe.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Kapacitet im 14 milja oni nama daju milju. Pisam im se na osjecaj za sarajevski derbi.
- PitarBordo
- Kontakt:
To je taman onaj dio tamo oko prvog ulaza kod semafora. Ona dva reda. Pregrada preko drugog ulaza. Ostatak tampon zona. Dobit će jug kad mi dobijemo sjever cijeli na Grbavici i to je to.mikimaus je napisao/la:5% od ukupnog kapaciteta stadiona . Od 35000 , 5% je 1750 stolica i to je to . Pregraditi im jug a zapad staviti 30 km kartaPitarBordo je napisao/la:Mi moramo dati koliko mjesta minimum prema pravilniku? - Toliko i dati. Zapad pustiti samo za članove, a onda na dan utakmice cvaja i to bez obilježja osim FK Sarajevo. Mislim hajde nisu imali istoka, pa da ne daju cijelu natkrivenu tribinu - ali mi vala damo cijelu južnu i dio zapadne, a dobiješ ćošak sjeverne.
Ali naravno da će naša agilna Uprava i Snowboard of Directors dati njima 10 milja kapaciteta opet.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 06 apr 2017, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Evo dres 65 KM. 

- PitarBordo
- Kontakt:
Ko pogodi tačan rezultat i strijelce protiv Zrinjskog ima dres od mene.High je napisao/la:Evo dres 65 KM.

Samo Saraj'vo.
1:0 (Ahmetović).PitarBordo je napisao/la:Ko pogodi tačan rezultat i strijelce protiv Zrinjskog ima dres od mene.High je napisao/la:Evo dres 65 KM.

0:0 Bojan PavlovićPitarBordo je napisao/la:Ko pogodi tačan rezultat i strijelce protiv Zrinjskog ima dres od mene.High je napisao/la:Evo dres 65 KM.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1:0, HusejinovićPitarBordo je napisao/la:Ko pogodi tačan rezultat i strijelce protiv Zrinjskog ima dres od mene.High je napisao/la:Evo dres 65 KM.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
pazite se, jak je na obećanjimaPitarBordo je napisao/la:Ko pogodi tačan rezultat i strijelce protiv Zrinjskog ima dres od mene.High je napisao/la:Evo dres 65 KM.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, Proximic, tajsamja i 34 gosta.