Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uz dužno poštovanje Halidu, ali ovo je nepotrebno konama.
Nepravda za Musemića, Uščuplića, Fazlagića
Nepravda za Musemića, Uščuplića, Fazlagića
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Tribina istok - Jala brat I Buba
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 13 okt 2025, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Evo imam ja pitanje postujem ja Halida sve to i necu da diskutujem je li trebalo nije trebalo mijenjati naziv trbine , ali kako može klub promjeniti naziv trbine ako nije stadion u vlasnistvu tog kluba nego je u vlasnistvu opstine Centar. Ujedno taj isti klub nece da ulaze pare u stadion jer je upravo u tudjem vlasnistvu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
jako ruzno i neukusno od strane fks.
treba covjeka ispratiti dostojanstveno. ovo oko halida vec par dana prerasta u cirkus i samopromociju pojedinaca.
treba covjeka ispratiti dostojanstveno. ovo oko halida vec par dana prerasta u cirkus i samopromociju pojedinaca.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa i ne može, možemo uputiti inicijativu, a ostalo je na CSR odnosno Opštini Centar.Pact1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 12:37Evo imam ja pitanje postujem ja Halida sve to i necu da diskutujem je li trebalo nije trebalo mijenjati naziv trbine , ali kako može klub promjeniti naziv trbine ako nije stadion u vlasnistvu tog kluba nego je u vlasnistvu opstine Centar. Ujedno taj isti klub nece da ulaze pare u stadion jer je upravo u tudjem vlasnistvu .
Fudbalski klub Sarajevo je uputio molbu Općini Centar da podrži inicijativu da se zapadna tribina stadiona “Asim Ferhatović Hase” nazove po gospodinu Halidu Bešliću, u znak zahvalnosti i priznanja za njegov izuzetan doprinos kulturi, humanitarnom radu i dugogodišnjoj povezanosti sa Sarajevom i Fudbalskim klubom Sarajevo, saznaje SportSport.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Jedina veca bijeda od ovoga sudije je ovaj supak lukic sto se kao 'drzi' za stopalo. Kao boli ga od udarca.Zaboljesutra je napisao/la: ↑11 okt 2025, 19:41A ovako su osvojili titulu.
Samo tri-četri kardinalne greške u njihovu korist.
Borac i Vico su zlo fudbala i nogometa u nasoj BiH.
Odvoji par minuta i prijavi.

Željezničar za život cijeli!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Duskina inicijativa je ovo oko tribine.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
A dobro ste divovi nemaju veze s Kosevom moze radit ko sta hoce
Prvi dani su protekli dostojanstveno, a onda se oplakivanje pretvorilo u festival debilizma koji se nažalost proširio "regiJonom".
Osvrnuo bih se i na protekle stranice o “najvećem gostovanju” neke navijačke grupe s prostora BiH.
Od 2.571 gledatelja u Elfsborgu — 3.000 samoprozvanih đavola, nula dijaspore, nijednog Šveđanina.
Potpuna dominacija. Ovo je tako nalik na njih, šteta što više ne postoje.
Od 2.571 gledatelja u Elfsborgu — 3.000 samoprozvanih đavola, nula dijaspore, nijednog Šveđanina.
Potpuna dominacija. Ovo je tako nalik na njih, šteta što više ne postoje.
tako to ide kod nas. nije se ni ohladio, a odmah se politicari utrkuju gdje da se predlozi ulica halida beslica. sad ovi dodju sa tribinom (imbecilan prijedlog), influenseri, dokolicari, enis yebeni beslagic svi imaju nesto da kazu i obavezno sebe u prvi plan. halid zasluzuje da ga se isprati kao velicinu, prije svega ljudsku, ne da se preko njegove smrti skupljaju jeftini poeni. dno dna.
-
- Kontakt:
Nisam za tu ideju , cist populizam, tipicno za nas.
Nek mu daju ulicu Kosevo , ex Kralj Tomislava to je prikladnije ali kada se malo sve smiri i porodica odsabura.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mi smo bolestan narod to se dokazalo. Toliko svi imamo problema, zivotnih, novcanih. Ljudi jedva prehranjuju djecu, plate i penzije mizerne. Gorivo preko 5 godina skoro tri marke, drzava korumpirana, na svakom cosku lopovluk. Da se naprave protesting ne bi bilo hiljadu ljudi. Ovdje od jadnog Halida napravili cirkus. Marija Tereza 0. Nista protiv njega, nek pociva u miru I spokoju. Al ovo je cirkus.
- Combattente87
- Kontakt:
Svakim danom sve više nas iznenađuju iz tabora samoprozvanih divova...
U BIH ne trebamo rijaliti, ovo sa divovima je level iznad, tačno da čovjek ne povjeruje!
Da se zapita čovjek, možda im je stvarno neko od rukovodećih, neka vrsta ubačenog faktora kojem je zadatak da sroza klub na svim poljima..Kako god za sada mu dobro ide!
U BIH ne trebamo rijaliti, ovo sa divovima je level iznad, tačno da čovjek ne povjeruje!
Da se zapita čovjek, možda im je stvarno neko od rukovodećih, neka vrsta ubačenog faktora kojem je zadatak da sroza klub na svim poljima..Kako god za sada mu dobro ide!
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Imajuci u vidu po kakvim likovima su se davali nazivi ulica, onda je Halid zasluzio tri ulice najmanje. Toliko je veliki covjek bio.jurisicduska je napisao/la: ↑13 okt 2025, 15:53Nisam za tu ideju , cist populizam, tipicno za nas.
Nek mu daju ulicu Kosevo , ex Kralj Tomislava to je prikladnije ali kada se malo sve smiri i porodica odsabura.
Al dobro, sad sigurno pretjerujem jer sam pod utiskom dzenaze i svega ovoga zadnjih par dana.
Upravo tako, iako je on više dao za državu i grad Sarajevo nego i jedan sportista. Jedini koji je uspio ujediniti sve sa ovih prostora : sportiste, narod, političare, muzičare. Niko to do sada nije uspio
Ziv ti meni bio, nikog on nije ujedinio. Za tri dana niko ga nece vise spominjati. A to sto nasem glupom narodu malo treba to je druga prica. Covjek preselio na bolji svijet, oni pjevaju a ujedno kao oplakuju zao im. Ne daj Boze nikom, al svako ima pravo na svoje ne sporim nista. Ti misli da je ujedinio sotonu Zeljka Mitrovica da dodje u Sarajevo satro tuguje. Zato sto je medijski popraceno kako nije trebalo pa imate neki osjecaj nekog ujedinjenja a ustvari nigdje veze.
Ko hebe željka,slušam šta narod priča, obični narod kome je pomagao. Kome je pomagao on će se sjećati Halida.MukiBek je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:36Ziv ti meni bio, nikog on nije ujedinio. Za tri dana niko ga nece vise spominjati. A to sto nasem glupom narodu malo treba to je druga prica. Covjek preselio na bolji svijet, oni pjevaju a ujedno kao oplakuju zao im. Ne daj Boze nikom, al svako ima pravo na svoje ne sporim nista. Ti misli da je ujedinio sotonu Zeljka Mitrovica da dodje u Sarajevo satro tuguje.
MukiBek je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:36Ziv ti meni bio, nikog on nije ujedinio. Za tri dana niko ga nece vise spominjati. A to sto nasem glupom narodu malo treba to je druga prica. Covjek preselio na bolji svijet, oni pjevaju a ujedno kao oplakuju zao im. Ne daj Boze nikom, al svako ima pravo na svoje ne sporim nista. Ti misli da je ujedinio sotonu Zeljka Mitrovica da dodje u Sarajevo satro tuguje. Zato sto je medijski popraceno kako nije trebalo pa imate neki osjecaj nekog ujedinjenja a ustvari nigdje veze.

Halida ce narod se sjecati i pominjati ga narednih 100 godina, najmanje. Ako nista kroz njegove hitove kojih ima bezbroj, a i generalno kao velikog covjeka. Njegovo naslijeđe je ogromno, takvi ljudi se ne zaboravljaju.
Ja garantujem da 80% ljudi ovi sto nesto oplakuju, nesto pricaju niti poznaju Halida licno, niti znaju sta je uradio, al je tako popraceno medijski kao da je Majka Tereza u najmanju ruku. Mezar ištofan u zeleno a ti ce isiti danas sutra u raku otkopaj I zakopaj. Umjesto da smo svi jednaki kad idemo na onaj svijet, a svako za sebe nosi dobre ili lose strane. Ne bih da se shvati progresno, nista protiv naseg Halida nemam, al nismo narod u vinklu definitivno.let3 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:42MukiBek je napisao/la: ↑13 okt 2025, 16:36Ziv ti meni bio, nikog on nije ujedinio. Za tri dana niko ga nece vise spominjati. A to sto nasem glupom narodu malo treba to je druga prica. Covjek preselio na bolji svijet, oni pjevaju a ujedno kao oplakuju zao im. Ne daj Boze nikom, al svako ima pravo na svoje ne sporim nista. Ti misli da je ujedinio sotonu Zeljka Mitrovica da dodje u Sarajevo satro tuguje. Zato sto je medijski popraceno kako nije trebalo pa imate neki osjecaj nekog ujedinjenja a ustvari nigdje veze.![]()
Halida ce narod se sjecati i pominjati ga narednih 100 godina, najmanje. Ako nista kroz njegove hitove kojih ima bezbroj, a i generalno kao velikog covjeka. Njegovo naslijeđe je ogromno, takvi ljudi se ne zaboravljaju.