FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hzzavidovici
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam jesam li jedini koji je primjetio drugačije ponašanje Rustemovića na terenu u ove 2 utakmice. Počinje ličiti na zadnjeg veznog. Bravo momci za pobjedu i aBd u nedelju mađare da izbacimo iz utrke laganini 1:0
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
U ebo me svak, kud usni Al Bekica I Dinu Selimovica!
Kakva je to nocna mora bila!
Kakva je to nocna mora bila!
Samo da pozdravim Pitarluk.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Janjoš: Vraćamo se u borbu za trofeje

Svi na Koševo!!
- franklampard8
- Kontakt:
kakvi mi i marketing..High je napisao/la:O tom sam danas mislio. Još u nedjelju neće biti padavina. Nema razloga da ne bude više od 7.000.PitarBordo je napisao/la:Ispit za delegate u klubu koliko su sposobni da odrade marketing za najbitniju utakmicu sezone.
1946
U pravu si. Kod nas je greška što nam kop čine djeca od 15-16 godina. Svi tad nabrijani na sjever, do 21.-22., se zasite toga i počnu ih nervirat ta djeca i prelaze na istok.Evander je napisao/la:Kod nas je trend da se sa sjevera odlazi na istok ili zapad sa nekih 23, 24 godine najkasnije. Jednostavno, nemamo tu ultra kulturu.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kupus army
- Kontakt:
Bio sam ubijedjen u pobjedu protiv Slobode,a sad imam neki los predosjecaj pred Zrinjski,kad god se digne euforija mi pokleknemo.Popiti par lexaurina i sta bude.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kakva crna euforija. Nismo mi zaboravili nasu situaciju nakon 3 dana ALI dati punu podrsku Cali i timu, to nije upitno. Zrinjski nece biti previse zatvoren, tako da ima sanse za sve. Said u iduce 2 prvenstvene tekme igra po jedno poluvrijeme i daje 3 gola, pa da vidis onda sta je euforijakupus army je napisao/la:Bio sam ubijedjen u pobjedu protiv Slobode,a sad imam neki los predosjecaj pred Zrinjski,kad god se digne euforija mi pokleknemo.Popiti par lexaurina i sta bude.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoce biti jedno 7 ljami, sad ce ovo brzo proletiti a Sarajevo nas treba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda - Sarajevo

Ma moze 7 ljami izaci dobar je termin, Zrinjski vazda odigra nesto na Kosevu pa ce valjda biti i dobra tekma, vrijeme izgleda da ce nas posluziti. 7 ljami ne bi trebao biti problem. Ako se ovi iz kluba malo trznu mogli bi cenera izvesti hladno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi se iznenadio jucerasnjom predstavompasica je napisao/la:Ma moze 7 ljami izaci dobar je termin, Zrinjski vazda odigra nesto na Kosevu pa ce valjda biti i dobra tekma, vrijeme izgleda na ce nas posluziti. 7 ljami ne bi trebao biti problem. Ako se ovi iz kluba malo trznu mogli bi cenera izvesti hladno.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Povodom 6. aprila, Dana grada Sarajeva, kućica Bordo Fan Shop-a, našla je svoje mjesto ispred BBI centra. Vrata naše kućice su otvorena danas od 12 sati, a manifestacija povodom Dana grada Sarajeva trajati će sve do 20 sati.
Prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo, Bojan Pavlović, Adnan Kovačević i Sanjin Lelić posjetit će večeras Bordo kućicu i družit će se navijačima Sarajeva od 19 sati.
Naši prvotimci će se rado slikati, dijeliti autograme i razgovarati sa pristalicama Bordo kluba, te će u dobroj atmosferi najaviti predstojeći ligaški duel između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski, koji je na rasporedu u nedjelju, sa početkom u 19 sati.
Prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo, Bojan Pavlović, Adnan Kovačević i Sanjin Lelić posjetit će večeras Bordo kućicu i družit će se navijačima Sarajeva od 19 sati.
Naši prvotimci će se rado slikati, dijeliti autograme i razgovarati sa pristalicama Bordo kluba, te će u dobroj atmosferi najaviti predstojeći ligaški duel između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski, koji je na rasporedu u nedjelju, sa početkom u 19 sati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- sarajevo46
- Kontakt:

E kakva ti je tek moja priča. Ja sam ti u Radniku igrao kad još kupove nije osvajao, al' eto dođoh u Sarajevo. Dođoh, odigrah šest sezona i titulu osvojih. Ma dobra generacija 85', i dan danas pričaju o nama. Al' eto zove Zvezda, nije ti šala, i ja i tamo titulu uzmem. Danas kažu Mel Gibson i Hrabro srce, ovo ono, a ja glavom na kopačku letio. Zato me i Hearts uzeo, isti oni Gibsonovi Škoti. Mada kratko je to trajalo, i eto ti mene opet u Sarajevu. Kontam najbolje svoj na svom, al' nije se kafa ni ohladila kad eto ti mene u Twenteu. Kažu neki Van Gaal taman uzeo Ajax, a ja tamo hoću da im pokažem šta je bosanska glava. Nisu oni mene skontali i odletim ti ja u Njemačku da im još malo pokažem kako se zabija pred kraj karijere. Mada, možda ne znaš, al' ja sam ti nosio dres repke u onoj prvoj zvaničnoj utakmici. A ko trener? Ma vodio sam Đerzelez u najboljim danima, sa Sarajevom proživljavao i sreće i tuge, a proletio kroz Čelik, Olimpik i Slobodu..Ma gotivi mene raja, a i ja njih. Nek se zdravo care...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ne treba sada opet u euforiju padati jer bice sigurno jos padova,ali i uspona. Trece mjesto-osigurana Evropa i jos u finalu kupa mlatnuti listicu,sezona super 

Pa gdje si ti jadan ne bio, nema te ko trofeja u Tuzliamypitar je napisao/la:Samo da pozdravim Pitarluk.

-
- Kontakt:
Pa sta nama ovaj klub godinama radi, dusu nam vadi ali volimo ga sve jace i ludjeeee svi svi sviiiii
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amcho1, Amidzaa, Djulboni, HyperOS, mire971, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, tovusa84, Venom, Vrhbosnian i 167 gostiju.