Ne mogu da vjerujem šta sve neću pročitat ovdje

Up'o bi nam Vule k'o budali šamar. Čisto jer nam treba provjereni stoper.ammarc je napisao/la:Zamislite da sad uzmemo i Vuleta Trivunovica
Ibro je zakon, ne riSe malo djete...bagra je napisao/la:Prvo nadjite pismenijeg trenera jer Mostar ima toliko poznatih strucnjaka u Evropi i Svijetu, Rahimic sa dva zuba da vodi takvog giganta je bas za plakanje. Tanovic vam drzi sve konce u klubu dovodi polovne igrace, Rasevic, Ramovic i Jusufbasic iz Goska koji je ispao ne mogu biti pojacanja za vrh tabele. Kako je moguce da se ne dignete svi i tu gamad istjerajte iz kluba jer ste jedni od rijetkih koji nemaju problema sa dugovanjima...
Kako vas nije stid vise siriti ovakve dezimformacije,prvo za Kodru sad i za Kajkuta ,koji vam jeVELEZDOGROBA je napisao/la:Jedan od najboljih fudbaler i strijelac Čelika u prošloj sezoni Saša Kajkut blizu je ostanka u Čeliku.
Naime Kajkut je postigao dogovor sa šefom struke Vladom Jagodićem i upravom kluba da ukoliko do sutra ne nađe inostrani angažman ostaje na Bilinom polju. Tim povodom kontaktirali smo Kajkuta koji je za naš portal izjavio:
''Istina je da sam se dogovorio sa šefom i upravom kluba da ukoliko ne nađem inostrani angažman ostajem u Čeliku. Ipak neću se priključiti sutra ekipi ali bi se to trebalo desiti vjerovatno naredne sedmice. Sada gotovo sigurno mogu reći da ću i naredne sezone nositi dres Čelika'' izjavio je za ****.ba Saša Kajkut.
Uz Kajkuta blizu ostanka na Bilinom polju je i Jasmin Mešanović, i kada se uzme u obzir činjenica da su zeničani zadržali sve igrače koji su igrali prošle sezone i pojačanje Seada Jakupovića, sigurno je da će Čelik biti jedan od najkvalitetnijih klubova u Premijer ligi BiH.
JBG JA SE IZVINJAVAM IZGLEDA DA IPAK OSTAJE U CELIKU!!!RAJA IZVINITE
Nije dezinformacija,pondili smo mu najbolje uslove da dođe,ali evo odlučio je da ostane u Čeliku.konjicanin01 je napisao/la:Kako vas nije stid vise siriti ovakve dezimformacije,prvo za Kodru sad i za Kajkuta ,koji vam jeVELEZDOGROBA je napisao/la:Jedan od najboljih fudbaler i strijelac Čelika u prošloj sezoni Saša Kajkut blizu je ostanka u Čeliku.
Naime Kajkut je postigao dogovor sa šefom struke Vladom Jagodićem i upravom kluba da ukoliko do sutra ne nađe inostrani angažman ostaje na Bilinom polju. Tim povodom kontaktirali smo Kajkuta koji je za naš portal izjavio:
''Istina je da sam se dogovorio sa šefom i upravom kluba da ukoliko ne nađem inostrani angažman ostajem u Čeliku. Ipak neću se priključiti sutra ekipi ali bi se to trebalo desiti vjerovatno naredne sedmice. Sada gotovo sigurno mogu reći da ću i naredne sezone nositi dres Čelika'' izjavio je za ****.ba Saša Kajkut.
Uz Kajkuta blizu ostanka na Bilinom polju je i Jasmin Mešanović, i kada se uzme u obzir činjenica da su zeničani zadržali sve igrače koji su igrali prošle sezone i pojačanje Seada Jakupovića, sigurno je da će Čelik biti jedan od najkvalitetnijih klubova u Premijer ligi BiH.
JBG JA SE IZVINJAVAM IZGLEDA DA IPAK OSTAJE U CELIKU!!!RAJA IZVINITE
POTPISmoRAja je napisao/la:Meni su ovi zenicani kad podju vrijedjat ako ponudis njihovom igracu da predje u tvoj. Oni pisu o nekim zubima oni to pisu casualci sa Pred Ferry tenama i Adipas duxevima. Spominju neke prosjecne ekipe nakon sto su jednom zavrsili 4-ti,vjeciti jugin drugoligas i Velezova kanta za nabijanje u bivsem sistemu. Mogu zadrzat ovu dvojicu jos polusezonu jer romine preuzimaju trziste zeljeza tako ds ce biti guzovaca. Nadam se da ce ove godine napraviti drugo gostovanje u Mostar u 20 godina
ma boli me briga ko šta priča...abd dogodine dug ćemo svesti na 0KM, to nam je bitno, da bi smo mogli početi kupovati skuplja pojačanja, i onda se početi ganjati s Željom i Širokim...moRAja je napisao/la:Meni su ovi zenicani kad podju vrijedjat ako ponudis njihovom igracu da predje u tvoj. Oni pisu o nekim zubima oni to pisu casualci sa Pred Ferry tenama i Adipas duxevima. Spominju neke prosjecne ekipe nakon sto su jednom zavrsili 4-ti,vjeciti jugin drugoligas i Velezova kanta za nabijanje u bivsem sistemu. Mogu zadrzat ovu dvojicu jos polusezonu jer romine preuzimaju trziste zeljeza tako ds ce biti guzovaca. Nadam se da ce ove godine napraviti drugo gostovanje u Mostar u 20 godina
Kazu Kajkut u Leotar ide. Vidio neki rezultat 10-0 protiv Veleza pa ode tamo gdje mu je bolje...Bliss je napisao/la:Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
Ovaj mi lici na onog cobana bekica. Sigurno je mrmot dobio trajni ban pa napravio 8 profilamiki651 je napisao/la:Kazu Kajkut u Leotar ide. Vidio neki rezultat 10-0 protiv Veleza pa ode tamo gdje mu je bolje...Bliss je napisao/la:Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
miki651 je napisao/la:Kazu Kajkut u Leotar ide. Vidio neki rezultat 10-0 protiv Veleza pa ode tamo gdje mu je bolje...Bliss je napisao/la:Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.