RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

BeastZE
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la BeastZE » 04 jul 2013, 16:03

Jel se vi to stvarno nadate i vjerujete da će vam doći Kajkut i Mešanović,ili jedan od njih dvojice :o

Ne mogu da vjerujem šta sve neću pročitat ovdje :shock:
❶❾❽❽

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 jul 2013, 16:19

ammarc je napisao/la:Zamislite da sad uzmemo i Vuleta Trivunovica :D
Up'o bi nam Vule k'o budali šamar. Čisto jer nam treba provjereni stoper.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 04 jul 2013, 16:23

Prvo nadjite pismenijeg trenera jer Mostar ima toliko poznatih strucnjaka u Evropi i Svijetu, Rahimic sa dva zuba da vodi takvog giganta je bas za plakanje. Tanovic vam drzi sve konce u klubu dovodi polovne igrace, Rasevic, Ramovic i Jusufbasic iz Goska koji je ispao ne mogu biti pojacanja za vrh tabele. Kako je moguce da se ne dignete svi i tu gamad istjerajte iz kluba jer ste jedni od rijetkih koji nemaju problema sa dugovanjima...
Limvo Likce

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 jul 2013, 16:27

Ibro je bio dugo u svici, malo lakse sa tim vrijedjanjima liche
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 jul 2013, 16:44

Jedan od najboljih fudbaler i strijelac Čelika u prošloj sezoni Saša Kajkut blizu je ostanka u Čeliku.
Naime Kajkut je postigao dogovor sa šefom struke Vladom Jagodićem i upravom kluba da ukoliko do sutra ne nađe inostrani angažman ostaje na Bilinom polju. Tim povodom kontaktirali smo Kajkuta koji je za naš portal izjavio:

''Istina je da sam se dogovorio sa šefom i upravom kluba da ukoliko ne nađem inostrani angažman ostajem u Čeliku. Ipak neću se priključiti sutra ekipi ali bi se to trebalo desiti vjerovatno naredne sedmice. Sada gotovo sigurno mogu reći da ću i naredne sezone nositi dres Čelika'' izjavio je za ****.ba Saša Kajkut.

Uz Kajkuta blizu ostanka na Bilinom polju je i Jasmin Mešanović, i kada se uzme u obzir činjenica da su zeničani zadržali sve igrače koji su igrali prošle sezone i pojačanje Seada Jakupovića, sigurno je da će Čelik biti jedan od najkvalitetnijih klubova u Premijer ligi BiH.

JBG JA SE IZVINJAVAM IZGLEDA DA IPAK OSTAJE U CELIKU!!!RAJA IZVINITE

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 04 jul 2013, 16:50

bagra je napisao/la:Prvo nadjite pismenijeg trenera jer Mostar ima toliko poznatih strucnjaka u Evropi i Svijetu, Rahimic sa dva zuba da vodi takvog giganta je bas za plakanje. Tanovic vam drzi sve konce u klubu dovodi polovne igrace, Rasevic, Ramovic i Jusufbasic iz Goska koji je ispao ne mogu biti pojacanja za vrh tabele. Kako je moguce da se ne dignete svi i tu gamad istjerajte iz kluba jer ste jedni od rijetkih koji nemaju problema sa dugovanjima...
Ibro je zakon, ne riSe malo djete... ;)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jul 2013, 16:54

kao prvo pustite ibra, čuj ima dva zuba.. :x pa ko smo mi da donosimo sud kako neko izgleda? sramota....

kao drugo, kajkut ostaje u Zenici, kao i Mešanović, i ne znam da li bi se uopšte isplatilo dovoditi takve skupe igrače, koji će odigrati možda sezonu, uzeti dobru lovu i vozdra...protiv sam takve politike...

VELEŽU još jedino treba dobar DMC kao nekada Zaimović, jer smo sačuvali skoro komplet ekipu iz prošle sezone...

P.S. gdje je Jazo Đurasović, zna li ko?

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 jul 2013, 16:57

trenira predpionire

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 04 jul 2013, 17:22

VELEZDOGROBA je napisao/la:Jedan od najboljih fudbaler i strijelac Čelika u prošloj sezoni Saša Kajkut blizu je ostanka u Čeliku.
Naime Kajkut je postigao dogovor sa šefom struke Vladom Jagodićem i upravom kluba da ukoliko do sutra ne nađe inostrani angažman ostaje na Bilinom polju. Tim povodom kontaktirali smo Kajkuta koji je za naš portal izjavio:

''Istina je da sam se dogovorio sa šefom i upravom kluba da ukoliko ne nađem inostrani angažman ostajem u Čeliku. Ipak neću se priključiti sutra ekipi ali bi se to trebalo desiti vjerovatno naredne sedmice. Sada gotovo sigurno mogu reći da ću i naredne sezone nositi dres Čelika'' izjavio je za ****.ba Saša Kajkut.

Uz Kajkuta blizu ostanka na Bilinom polju je i Jasmin Mešanović, i kada se uzme u obzir činjenica da su zeničani zadržali sve igrače koji su igrali prošle sezone i pojačanje Seada Jakupovića, sigurno je da će Čelik biti jedan od najkvalitetnijih klubova u Premijer ligi BiH.

Kako vas nije stid vise siriti ovakve dezimformacije,prvo za Kodru sad i za Kajkuta ,koji vam je :x

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 04 jul 2013, 17:31

konjicanin01 je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:Jedan od najboljih fudbaler i strijelac Čelika u prošloj sezoni Saša Kajkut blizu je ostanka u Čeliku.

Kako vas nije stid vise siriti ovakve dezimformacije,prvo za Kodru sad i za Kajkuta ,koji vam je :x
Nije dezinformacija,pondili smo mu najbolje uslove da dođe,ali evo odlučio je da ostane u Čeliku.
Sutra u 18:00 protiv Travnika.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 04 jul 2013, 18:26

Kajkutu su ponuđeni bili dobri uslovi ali mu i Čelik daje finu lovu i čovjek je zadovoljan gore, što bi mjenjao.Imamo mi i drugih igrača u planu i uskoro će dobar napadač doći, nemojte se sekirati.Za Mešanovića neznam da mu je išta nuđeno, on je preskup a neće da se veže za klub, Čelik samo gubi na njemu puno i tone još dublje nažalost, jer neće marke uzeti kad ga prodavali.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 jul 2013, 18:58

Kao što neko napisa,za razliku od prošlih sezona,konačno nekakav dašak optimizma pred narednu sezonu.
A sad to,Kajkut,Mešanović,otom potom,mogli su doći ne pokazati ništa,a može doći neki igrač iz nižerazrednog ranga i biti hit.
Dakle,bitan je trend a trend je dobar.
Još jedno-dva pojačanja i nema zime.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 04 jul 2013, 19:25

Meni su ovi zenicani kad podju vrijedjat ako ponudis njihovom igracu da predje u tvoj. Oni pisu o nekim zubima oni to pisu casualci sa Pred Ferry tenama i Adipas duxevima. Spominju neke prosjecne ekipe nakon sto su jednom zavrsili 4-ti,vjeciti jugin drugoligas i Velezova kanta za nabijanje u bivsem sistemu. Mogu zadrzat ovu dvojicu jos polusezonu jer romine preuzimaju trziste zeljeza tako ds ce biti guzovaca. Nadam se da ce ove godine napraviti drugo gostovanje u Mostar u 20 godina
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 04 jul 2013, 19:34

moRAja je napisao/la:Meni su ovi zenicani kad podju vrijedjat ako ponudis njihovom igracu da predje u tvoj. Oni pisu o nekim zubima oni to pisu casualci sa Pred Ferry tenama i Adipas duxevima. Spominju neke prosjecne ekipe nakon sto su jednom zavrsili 4-ti,vjeciti jugin drugoligas i Velezova kanta za nabijanje u bivsem sistemu. Mogu zadrzat ovu dvojicu jos polusezonu jer romine preuzimaju trziste zeljeza tako ds ce biti guzovaca. Nadam se da ce ove godine napraviti drugo gostovanje u Mostar u 20 godina
POTPIS
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jul 2013, 19:54

Kako stvari stoje mi iz dijaspore bi sljedecu jesen mogli potrosit dosta para na avio karte na gostovanjima. Cini.mi se vec se mora lova ostavljat po strani lagano. :D

Ja sam davno rekao - ako vidimo velika pojacanja - dobro je. Ako ne vidimo, nije. :D
Sad se cini da se pojacavamo lagano ali sigurno. Jos 2-3 i ja ocekujem Evropska gostovanja. :D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jul 2013, 20:30

moRAja je napisao/la:Meni su ovi zenicani kad podju vrijedjat ako ponudis njihovom igracu da predje u tvoj. Oni pisu o nekim zubima oni to pisu casualci sa Pred Ferry tenama i Adipas duxevima. Spominju neke prosjecne ekipe nakon sto su jednom zavrsili 4-ti,vjeciti jugin drugoligas i Velezova kanta za nabijanje u bivsem sistemu. Mogu zadrzat ovu dvojicu jos polusezonu jer romine preuzimaju trziste zeljeza tako ds ce biti guzovaca. Nadam se da ce ove godine napraviti drugo gostovanje u Mostar u 20 godina
ma boli me briga ko šta priča...abd dogodine dug ćemo svesti na 0KM, to nam je bitno, da bi smo mogli početi kupovati skuplja pojačanja, i onda se početi ganjati s Željom i Širokim... ;)

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 04 jul 2013, 20:32

Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 04 jul 2013, 20:47

Bliss je napisao/la:Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
Kazu Kajkut u Leotar ide. Vidio neki rezultat 10-0 protiv Veleza pa ode tamo gdje mu je bolje...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 04 jul 2013, 20:52

miki651 je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
Kazu Kajkut u Leotar ide. Vidio neki rezultat 10-0 protiv Veleza pa ode tamo gdje mu je bolje...
Ovaj mi lici na onog cobana bekica. Sigurno je mrmot dobio trajni ban pa napravio 8 profila :lol: :lol: :lol: ididecko obuciN bileN corapiN i vrvi uzgor
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 04 jul 2013, 20:56

miki651 je napisao/la:
slika

:lol: :lol: :lol:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.