Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Bravo Edine 
Tu sam brate, tu sam. Malo više čitam, malo manje pišem, pritisnule obaveze.OTNYS_YNWA je napisao/la: Pa gdje si @Virtualni, zabrinuo sam se za tebe.
Dobro nam došao nazad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
EDIN DŽEKO nakon Old Trafforda i Manchester Uniteda ponovo je bio dvostruki strijelac. Ovaj put u visokoj pobjedi Cityja kod Wolverhamptona (5:2) u utakmici osmine finala Carling Cupa.
Znajući da igraju s Wolverhamptonom i "nebitnu" utakmicu Carling Cupa, trener Cityja Roberto Mancini izveo je kombinirani sastav, pa su se tako u prvoj postavi našli i golman Costel Pantilimon, mladi Crnogorac Stefan Savić, Nigel de Jong, Abdul Razak, Talijan Luca Scapuzzi... Od prve minute igrao je i Džeko, koji je opet briljirao.
Bolje je utakmicu otvorio domaći sastav, koji je preko srbijanskog reprezentativca Nenada Milijaša u 18. minuti poveo s 1:0. Raspali su se Vukovi u razmaku od tri minute. Nasri, Johnson i Džeko tresli su mrežu nizozemskog golmana Dorusa de Vriesa, koji je usput i sam sebi zabio gol u 50. minuti. Na 5:1 povisio je svojim drugim golom Džeko u 64. minuti, a visok poraz Wolvesima je ublažio Jamie O'Hara u 65.min.
Čestitke svaka čast,kapa dole za golijadu
Znajući da igraju s Wolverhamptonom i "nebitnu" utakmicu Carling Cupa, trener Cityja Roberto Mancini izveo je kombinirani sastav, pa su se tako u prvoj postavi našli i golman Costel Pantilimon, mladi Crnogorac Stefan Savić, Nigel de Jong, Abdul Razak, Talijan Luca Scapuzzi... Od prve minute igrao je i Džeko, koji je opet briljirao.
Bolje je utakmicu otvorio domaći sastav, koji je preko srbijanskog reprezentativca Nenada Milijaša u 18. minuti poveo s 1:0. Raspali su se Vukovi u razmaku od tri minute. Nasri, Johnson i Džeko tresli su mrežu nizozemskog golmana Dorusa de Vriesa, koji je usput i sam sebi zabio gol u 50. minuti. Na 5:1 povisio je svojim drugim golom Džeko u 64. minuti, a visok poraz Wolvesima je ublažio Jamie O'Hara u 65.min.
Čestitke svaka čast,kapa dole za golijadu
Sve je med i mljeko, al Edin mora davati vise golova, sad za sad promasi koliko i dadne.
Al ipak ima odlicnu statistiku, al da jos da taj zadnji procenat uvjeren sad da ce davati vise golova.
Al ipak ima odlicnu statistiku, al da jos da taj zadnji procenat uvjeren sad da ce davati vise golova.
G BUSSA BUSS
Hase10 je napisao/la:Sve je med i mljeko, al Edin mora davati vise golova, sad za sad promasi koliko i dadne.
I ja sam primjetio to...treba davat 6 golova po utakmici minimalno
Ovo boldano
PS: ma i vise od 6,8 bi bilo ok po utakmici
RIP SALE VILENJAK
-
CSIBilinoPolje
- Kontakt:
eh da je svaka šansa gol nitko nebi ni gledao utakmiceHase10 je napisao/la:Sve je med i mljeko, al Edin mora davati vise golova, sad za sad promasi koliko i dadne.
- NoName
- Kontakt:
Hase10 je napisao/la:Sve je med i mljeko, al Edin mora davati vise golova, sad za sad promasi koliko i dadne.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sretno care, ponos naš samo se ti raspucaj i nokautirajmo tako i Portugal
Kako je ljepo ovo sve gledat i čitat ko bajka .
Samo ti održavaj formu ,puno rada i truda .
Kako je ljepo ovo sve gledat i čitat ko bajka .
Samo ti održavaj formu ,puno rada i truda .
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Iznenadjujuce da je igrao u Liga kupu, ali vazno je da je u formi za Portugal. Zanimljivo ce bit za vikend, da vidimo hoce li on ili Balotelli od pocetka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Manciniju nece biti lako, ako ne bude igrao za vikend,igrat ce u LPCartman je napisao/la:Iznenadjujuce da je igrao u Liga kupu, ali vazno je da je u formi za Portugal. Zanimljivo ce bit za vikend, da vidimo hoce li on ili Balotelli od pocetka.
balotelli milion posto sa aguerom..dzeko ce najvjerovatnije startati u ligi prvaka..ne mogu reci da nije lose rotirati..svi su koliko toliko zadovoljniCartman je napisao/la:Iznenadjujuce da je igrao u Liga kupu, ali vazno je da je u formi za Portugal. Zanimljivo ce bit za vikend, da vidimo hoce li on ili Balotelli od pocetka.
Unica grande amore
dzeko je u njemackoj bio u jednoj sezoni vlasnik najvise promasenih zicera..ali je zato i zabio i podosta golovaHase10 je napisao/la:Sve je med i mljeko, al Edin mora davati vise golova, sad za sad promasi koliko i dadne.
Unica grande amore
Kloc jedan samo po 2 daje pa to nema nidje 
Dva gola i asistencija protiv Wolvesa Edin Džeko igrač utakmice
Sinoc mi dah zastade kad onaj mesar Kradok skrsi Dijamanta... bas ga je pokupio zestoko, pade Dijamant ko pokosen i onaj se nesto buni, nesto mu nije jasno sto mu sudija dade zuti... Al sreca usta Edin brzo, jaka je to mrcina
DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dzeko ce biti na klupi protiv Wolvesa...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Masina se zahuktava ali kad se zahukta nema spasa odbranama.
Izuzetno nam je vazno da postize golove, narocito pred meceve baraza. Samopouzdanje je doseglo sami vrh.
Izuzetno nam je vazno da postize golove, narocito pred meceve baraza. Samopouzdanje je doseglo sami vrh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ediiin dzekoooo oooo oooo 
- Salihowic24
- Kontakt:
Mislim da je su Balloteli i Aguero u super formi, ne bih me iznenadilo ukoliko oni budu medju prvi jedanaest, to je sve do trenera jer mislim da Mancini nije losh trener, uostalom ima dobar i strucan tim saradnika. Volio bih kad bih Dzeko poceo medju prvih jedanaest, da onda gledam utakmicu, jer ukoliko nema Dzeke ja nisam neki veliki fan i ljubitelj City-ja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.