AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa mora biti kada cijede svaki euro u transferu. Da nije tako bilo vjerujem da bi do sada bilo barem jedno finale CL ili možda i trofej, koji su igrači bili 95% završeni. Da nisu "cigančili" svaki euro
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Jasno mi je da nemaju novca da bi se razbacivali i plaćali neke nerealne zahtjeve klubova ali komično je da mjesec dana pregovaraju oko igrača i da dodje neka treća strana i pokupi ga za dan.
Vidiš koliko traže za igrača, ponudiš nižu cijenu, jednom, drugi put, ako neće da spuste ili platiš traženu cijenu ili ideš dalje.
Jednostavno, mora to biti brže i odlučnije.
Vidiš koliko traže za igrača, ponudiš nižu cijenu, jednom, drugi put, ako neće da spuste ili platiš traženu cijenu ili ideš dalje.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Mogu razumjeti za Zirkzea, ali ako im Utd uzme Fofanu ispred nosa za 18 mil fakat su ludi
Il Club più titolato al mondo!
Pa kad nasi ponude 12M a ovi traze 30, pa se to dva mjeseca nagadja hoce nece, cista neodlucnost i ciganluk. Manje od mjesec dana do pocetka prvenstva, oni i dalje fakticki tapkaju u mjestu. OK dosao je Morata a izgubio si Girouda. Plus, isti taj Morata ce doci 10-tak dana prije pocetka prvenstva, pa onda ganjaj 2-3 mjeseca da se uigra, do tad vec ce biti da dobro kaskamo za konkurnecijom.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Slažem se, kod kuće znaš koliko novca možeš potrošiti na nešto, ako ću za 50-100 km više kupiti nešto kvalitetno, onda ću te pare namaći negdje drugdje..... Imaš skoro sve dogovoreno i onda u.seru za 2-3 miliona što im je previše. Ma ne mogu biti pametan.SonVolt je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:51Jasno mi je da nemaju novca da bi se razbacivali i plaćali neke nerealne zahtjeve klubova ali komično je da mjesec dana pregovaraju oko igrača i da dodje neka treća strana i pokupi ga za dan.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Od "gotovih" Fofane i Pavlovica na kraju da ne ispadne corak, kao sto je cesto bilo do sad kad smo "sigurno pa doveli" igraca, ili price kako imamo njihov pristanak i samo jos klubovi da se dogovore.
Obicno se to izjalovi, a mi dovedemo skroz druge igrace koje mediji nisu ni spominjali.
Neka bude kao prosle godine i ja zadovoljan.
Obicno se to izjalovi, a mi dovedemo skroz druge igrace koje mediji nisu ni spominjali.
Neka bude kao prosle godine i ja zadovoljan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sto se tice Fofane izgleda da je skoro pa gotovo, od ti silnih 30 mil koliko su trazili dodjesmo na 14 plus bonusi
Pavlovic i Samardzic su iduci
Pavlovic i Samardzic su iduci
Thiaw izgleda done deal ode u Newcastle za 30+5 mil bonusa, zanimljivo
Gdje to iskopa? Čitao sa kao da su zainteresovani, ali dobar potez ako ode za tu lovu. Jedino šteta što je "Dobroj jutro" već potpisao za Napoli 
Mada Scalvini još nije nigdje otišao iz Atalante

Mada Scalvini još nije nigdje otišao iz Atalante

Il Club più titolato al mondo!
Tusnuti tog kiksera za 35 M je za cestitati.
Samo postavlja se pitanje, koga onda dovesti u odbranu, trebali bi nam 2 stopera tad.
Samo postavlja se pitanje, koga onda dovesti u odbranu, trebali bi nam 2 stopera tad.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovi se bave samo Newcastelom, Milanpost je prenjeo od njih pa vidjecemo
Sto se Scalvinija tice nece njega sad niko jer je OUT do februara, povrijedio se tik pred Europsko
Pa za Thiawa nije izenadjenje, prije 3,4 mjeseca je bio clanak na SempreMilan ako me sjecanje sluzi, da je trazio od agenata da ide iz Milana, trazili samo klub za njega. West Ham vec duze vrijeme pokusava sa Tomorijem, ne bi bilo ni tu iznenadjenje da ode. Florenzi isto ide 

- Beduin
- Kontakt:
Florenzi ide, zezate?
To je za mustuluka i ocito se pravi mjesto za nivog beka.
To je za mustuluka i ocito se pravi mjesto za nivog beka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bilo je i za ocekivati, samo vi i dalje cekajteManchester United and Atletico have joined the race for Fofana. Monaco now ask for €35M. Milan are evaluating other options, Rabiot is one of them

Ko da citam spisak imena za pojacati NicuPavlovic and Emerson Royal are getting closer to Milan. Milan are also advancing for Samardzic, for whom Udinese ask for €25M

Milan and Red Bull Salzburg are defining the agreement for Pavlovic, who has rejected Atletico Madrid as he only wants to join Milan
A ne znaju ljudi, halalite imMilan have identified Samardzic as the perfect no. 10 for Fonseca’s game. Udinese were dissatisfied from the fact that Milan contacted the player before reaching out the club. They ask for €25M

A potencijalne zamjene su Igor i Lucumi, ne zna covjek sta bi prije, radovao se ili plako 

Pa Pavlović mu je ta zamjena izgleda kako sam to nekako skonto, a ne kao dodatni stoper samo. Zbunjujće je šta rade, ne može čovjek ovo pofatat više. Isto ko da nemaju za kifle pa se krpe. Dovedi samo da začepe rupe. Ciganija teška, ko kakva bijeda sve ga mi.
Tamam brat zavrsava sezonu za 3 dana, pa moze onda da ideClub from the Saudi Pro League has come forward and made an offer for Adli, one that is deemed too low but was met by a willingness from the Milan management to negotiate. The Rossoneri are looking for around €15-20m in order to sell the Frenchman

Thiaw je još uvijek mlad i može napredovat, ali mu je problem isti kao u Tomorija, ovisni su o mentoru. Tandem Tomori-Thiaw nije idealan jer su slični kao igrači, mislim da bi Thiawu bolje odgovaralo igrati sa tipom poput Botmana, a i Milanu da dovedu drugi profil CB-a. Win-win.
Thiaw bi mogao izrasti u jako kvalitetnog CB-a, što trenutno i nije, zato i jeste realna cijena nekih 35M. Mislim da je Pavlović trenutno bolji od Thiawa, a i da bi formirao jači CB par sa Tomorijem.
Adli? Topal-hladan, od novog Pirla do totalnog anonimusa, što i nije čudno jer ima vrlo malo nastupa za Milan. Korektan dečko koji šuti i strpljivo čeka svoju priliku, voli klub pa ga je lakše i zadržati kao dio squadre.
Thiaw bi mogao izrasti u jako kvalitetnog CB-a, što trenutno i nije, zato i jeste realna cijena nekih 35M. Mislim da je Pavlović trenutno bolji od Thiawa, a i da bi formirao jači CB par sa Tomorijem.
Adli? Topal-hladan, od novog Pirla do totalnog anonimusa, što i nije čudno jer ima vrlo malo nastupa za Milan. Korektan dečko koji šuti i strpljivo čeka svoju priliku, voli klub pa ga je lakše i zadržati kao dio squadre.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, celikmilan, Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.