FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Dok Guarin ne preseli na klupu, necemo igrati fluidno..
Kova.....Cambi.....Taider
To je veza koja je trenutno najjaca...
Ako se nista dramaticno ne promijeni (ozljede...) ja mislim da i protiv Rome kreće Guarin.Iskusniji je ako ništa,Taideru je prva sezona u Interu.I mislim da bi Kovačić nakon ovog danas trebao vratit poziciju startera.
Po mnogima je trebao biti nosilac igre Intera ove sezone, ali vidi se da nije dorastao tome.. Ni blizu.
Mislim da ce ga Taider sigurno izbaciti iz sastava a ako dodje Radja u januaru, on moze pakovati kofere sto se mene tice
Mislim da ce ga Taider sigurno izbaciti iz sastava a ako dodje Radja u januaru, on moze pakovati kofere sto se mene tice

Bravo, upravo to..Guarin dosta koci napade i puno mu treba da proslijedi dalje loptu i u vecini slucajeva je to izgubljena lopta..jedino sto valja od njega su jedan ili dva udarca na gol u toku utakmice..jeste da je teren katastrofa i da ni njemu ko ni ostalima nije odgovarao al to nije samo u ovom mecu..drag mi je igrac pravo, al treba malo presjedit na klupiThorin je napisao/la:Dok Guarin ne preseli na klupu, necemo igrati fluidno..
Danas ove novajlije u ekipi solidno odradili, cak se i Pereira popravio u drugom poluvremenu al nije to opet dovoljno za prvi tim
Rolando dobar, Belfodil radio puno al eto nije ga htio gol, da je jedna usla sad bi bio junak i svi bi ga hvalili
Kovacic definitivno za prvog tima i mislim da se treba forsirat veza Kova-Cambiasso-Alvarez, a Icardija takodje u napad jer smo druga ekipa sa dva napadaca
Palacio, Nagatomo, Ranocchia, Jesus i Samir standardno dobro
Mec je odlucio uzasan teren u Trstu i mislim da je to svima jasno..samo nastavit radit, mislim da ce to bit puno bolje protiv Rome na boljem terenu..gledat cemo pravi spektakl
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ricky bi se previse trosio na toj poziciji a upitna je njegova defanziva na tako odgovornoj poziciji kao i stamina.
Eto nakon par utakmica dao je maximum i danas je morao biti zamijenjen.
Najbolji je gdje sad igra, iza napadaca.. rotirati njega i Belfodila tu i to je to ..
Najbolji je gdje sad igra, iza napadaca.. rotirati njega i Belfodila tu i to je to ..
moze kolko moze, taider i guarin su tu i sa pravom rotacijom to se moze srediti, a i igro je tu poziciju kad god bi ulazio Icardi i uvijek bolje odigra tu..a i u defanzivi se popravio i stalno je uzimao lopteThorin je napisao/la:Ricky bi se previse trosio na toj poziciji a upitna je njegova defanziva na tako odgovornoj poziciji kao i stamina.
Alvarez i Palacio sami u napadu mogu igrat protiv slabijih ekipa, al protiv jacih to ne lici ni na sta, bas zbog toga sto Palacio nije prvi napadac i mora ispred sebe imati jos jednog napadaca
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Loša igra protiv ljubičica se nastavila i danas kontra ovih bogalja. Katastrofalan teren je jedan od razloga.. Dalje neću o terenu, jbg, i njima i Interu je isti bio.
Šteta, u ovako lošoj utakmici gdje jedan potez može riješiti tekmu, mi primamo odbicu u gol. Akcija kod gola odlična, vrhunski odigrano.
Inter je imao više od igre i stvarao neke nazovi šanse, jer su to sve neki jalovi pokušaji bili. Da su zapeli 15 minuta sa napadima, mislim da bi bilo 0-3, al' vjerovatno je umor i igranje 3 tekme u 7 dana učinio svoje.
Ponavljam, jedina šteta za ovaj bod je što smo imali sve u svojim rukama, al' život ide dalje..
Mene je Pereira iznenadio, borio se najviše i za razliku od tekmi kada nije imao ništa dobro, danas su njegove greške minimalne bile. Ostatak ekipe više-manje standardan, izuzev Guarina koji i dalje sere..
Belfodil je imao 2-3 odlična poteza, al' ovakvom igraču je potreban vrhunski teren, to se vidjelo odmah. Mislim da će Mazzari na slatkim mukama biti što se tiče napadača, kada Milito dosegne 100% formu.
Idemo dalje, slijedi odmor i za vikend onda Roma. Umjesto da, u neku ruku igramo kontra njih opušteno, morat' ćemo radi ovog kiksa zapet' za pobjedu, al' ne sumnjam u to. Roma me, iako ima sve pobjede, nije posebno fascinirala.
Šteta, u ovako lošoj utakmici gdje jedan potez može riješiti tekmu, mi primamo odbicu u gol. Akcija kod gola odlična, vrhunski odigrano.
Inter je imao više od igre i stvarao neke nazovi šanse, jer su to sve neki jalovi pokušaji bili. Da su zapeli 15 minuta sa napadima, mislim da bi bilo 0-3, al' vjerovatno je umor i igranje 3 tekme u 7 dana učinio svoje.
Ponavljam, jedina šteta za ovaj bod je što smo imali sve u svojim rukama, al' život ide dalje..
Mene je Pereira iznenadio, borio se najviše i za razliku od tekmi kada nije imao ništa dobro, danas su njegove greške minimalne bile. Ostatak ekipe više-manje standardan, izuzev Guarina koji i dalje sere..
Belfodil je imao 2-3 odlična poteza, al' ovakvom igraču je potreban vrhunski teren, to se vidjelo odmah. Mislim da će Mazzari na slatkim mukama biti što se tiče napadača, kada Milito dosegne 100% formu.
Idemo dalje, slijedi odmor i za vikend onda Roma. Umjesto da, u neku ruku igramo kontra njih opušteno, morat' ćemo radi ovog kiksa zapet' za pobjedu, al' ne sumnjam u to. Roma me, iako ima sve pobjede, nije posebno fascinirala.
Željezničar za život cijeli!
Ja uopste nisam nezadovoljan, cak naprotiv, igrali smo dovoljno da dobijemo ali ovakve utakmice se desavaju, ali samo treba nastavit sa rastom i ekipa puca od potencijala.
Sad dobro odmorit jer ovo je bio pregust raspored i onda vucici nanijet prvi poraz.
I da pohvalim japaneeza, danas sasvim korektan
Sad dobro odmorit jer ovo je bio pregust raspored i onda vucici nanijet prvi poraz.
I da pohvalim japaneeza, danas sasvim korektan

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Ne vidim kako bi ekipa sa Agazzijem,Astorijem,Nainggolanom,Pinillom,Ibarbom,Contijem i još par solidnih prvoligaških igrača trebala bit bogaljska?!ArthurBishop je napisao/la:Loša igra protiv ljubičica se nastavila i danas kontra ovih bogalja.
Ne slazem se ni za losu igru,al dobro...
Danas Inter samo srece nije imao. Ludi dan Agazzia i to je to. Da je usla ijedna ona na pocetku utakmice nabili bi i njih sigurno.
Sa ovakvom igrom ja se ne bojim ni jedne utakmice. Protiv Rome ce da bude ludnica. Samo se ne smije izgubit jer su oni u ludoj formi i puni samopouzdanja...
Yuto majstor. Koja mu je ovo asistencija ? Da ima onaj scorer list ko u bundeski mislim da bi bio u samom vrhu
Rolando me danas odusevio.Kako je samo smireno i majstorski odigro.
Ranocchia i Juan i bez Hugo odigrali odlicnu utakmicu.
Pereira u drugom dobar.
Kova dobar al nije to to. Ocekujem vise od njega.
Cambiasso je slabije odigro drugo i imo je par glupih izbijanja lopte.
Samir standardan.
Guaro nije bio los kolko vi govorite.
Belfodil me nije odusevio ko vas. Dobar je al previse solira.
Icardi je majstor i vec od iduce sezone prvi napadac ove ekipe. I ove godine ocekujem 10-15 golova od njega sa kupom.
Ricky nije bio los al fakat se vidio umor.
Teren kriminalan a i cinjenica da se igralo danas u 3 je bezveze.Al ajde mora se i kiksat iako je nekad bolje kiksat u ovakvoj utakmici nego dobit truhlo uz sudijsku pomoc.
FORZA INTER !!!
Sa ovakvom igrom ja se ne bojim ni jedne utakmice. Protiv Rome ce da bude ludnica. Samo se ne smije izgubit jer su oni u ludoj formi i puni samopouzdanja...
Yuto majstor. Koja mu je ovo asistencija ? Da ima onaj scorer list ko u bundeski mislim da bi bio u samom vrhu

Rolando me danas odusevio.Kako je samo smireno i majstorski odigro.

Ranocchia i Juan i bez Hugo odigrali odlicnu utakmicu.
Pereira u drugom dobar.
Kova dobar al nije to to. Ocekujem vise od njega.
Cambiasso je slabije odigro drugo i imo je par glupih izbijanja lopte.
Samir standardan.
Guaro nije bio los kolko vi govorite.
Belfodil me nije odusevio ko vas. Dobar je al previse solira.
Icardi je majstor i vec od iduce sezone prvi napadac ove ekipe. I ove godine ocekujem 10-15 golova od njega sa kupom.
Ricky nije bio los al fakat se vidio umor.
Teren kriminalan a i cinjenica da se igralo danas u 3 je bezveze.Al ajde mora se i kiksat iako je nekad bolje kiksat u ovakvoj utakmici nego dobit truhlo uz sudijsku pomoc.

FORZA INTER !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Koji je igrac ovaj Kovacic

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Gol je ponisten zbog faula Belfodila. Momak jak jbg ovi se odbijaju od njega.
btw. dobra ti ova slika, jesil zapalio koju baklju ?
btw. dobra ti ova slika, jesil zapalio koju baklju ?

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
dje nece bit dobra,mora sam sic do ograde dole,,ja sidjem oni odu tamo,,ja gore oni opet do ograde,,ako tad nisam zapalio baklje,necu nikad
a da li je bio penal na nekom(cini mi se Guarin) u kaznenom prostoru u drugom poluvremenu?

evo i ovih hehe
al ova je najbolja

lik 30 minuta kupi vodu lopatom

evo i ovih hehe
al ova je najbolja

lik 30 minuta kupi vodu lopatom

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- ArthurBishop
- Kontakt:
Nemoj biti smiješan sa tim nabrajanjem purgeru molim te. Pa da su 15 minuta zapeli, tricu bi ljudi fasovali. Ja znam da mi ne možemo na zelenu granu, uvijek nam se mišljenja razilaze. Po meni to je ok sasvim, i treba tako, al' reći da su nešto je amaterski.SiamoNoi je napisao/la:Ne vidim kako bi ekipa sa Agazzijem,Astorijem,Nainggolanom,Pinillom,Ibarbom,Contijem i još par solidnih prvoligaških igrača trebala bit bogaljska?!ArthurBishop je napisao/la:Loša igra protiv ljubičica se nastavila i danas kontra ovih bogalja.
Nainggolan je igrač koji odskače, Ibarbo tu i tamo, ostalo goli ku.rac sve.
Sam pristup igri je bio loš. Ne znam jesu li se vodili lako ćemo parolom ili šta, al' je loše bilo.
Međutim, drago mi je što smo ovdje kiksali, nego protiv Fiorentine, al' su ovi zreli za trice bili..
-
- Kontakt:
Arthur,moram rec da se ni ja ne slazem s tobom. Cagliari je bas jedna prosjecna ekipa serie A. Mislim da ti je takav dojam zbog Interovog kvaliteta nego nekvaliteta Cagliarija. Samo nas pristup na pocetku i nakon gola su razlozi za nezadovoljstvo,po meni. Doduse, posle gola i nije bilo bas vremena ali sam ocekivao veci pritisak. Juce sam posle utakmice poludio zbog dva izgubljena boda. Bas bez veze bacena dva boda.
A sto se Guara tice,mislim da ga Mazzari i drzi u ekipi da mu pokaze da vjeruje u njega iako je ocito da ne pruza ni blizu svog maksimuma.
A sto se Guara tice,mislim da ga Mazzari i drzi u ekipi da mu pokaze da vjeruje u njega iako je ocito da ne pruza ni blizu svog maksimuma.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ado vjerujem da si uzivao, mogao si kakav trans za ekipu razvit 

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
3 asistencije Yuto ima.Isto kao i Alvarez.I obojica po 2 gola.Mago je napisao/la:Yuto majstor. Koja mu je ovo asistencija ? Da ima onaj scorer list ko u bundeski mislim da bi bio u samom vrhu![]()
![]()
Neznam sta si gledao...ArthurBishop je napisao/la:Nemoj biti smiješan sa tim nabrajanjem purgeru molim te. Pa da su 15 minuta zapeli, tricu bi ljudi fasovali. Ja znam da mi ne možemo na zelenu granu, uvijek nam se mišljenja razilaze. Po meni to je ok sasvim, i treba tako, al' reći da su nešto je amaterski.SiamoNoi je napisao/la:Ne vidim kako bi ekipa sa Agazzijem,Astorijem,Nainggolanom,Pinillom,Ibarbom,Contijem i još par solidnih prvoligaških igrača trebala bit bogaljska?!ArthurBishop je napisao/la:Loša igra protiv ljubičica se nastavila i danas kontra ovih bogalja.
Nainggolan je igrač koji odskače, Ibarbo tu i tamo, ostalo goli ku.rac sve.
Sam pristup igri je bio loš. Ne znam jesu li se vodili lako ćemo parolom ili šta, al' je loše bilo.
Međutim, drago mi je što smo ovdje kiksali, nego protiv Fiorentine, al' su ovi zreli za trice bili..
uzivao jasta,,3.11 idem u Udine 

IntertinaPalacio, Icardi, Alvarez e Campagnaro convocati dalla Nazionale Argentina.

Call the coroner!
- ArthurBishop
- Kontakt:
Vidim da ne znaš.SiamoNoi je napisao/la:
Neznam sta si gledao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.