FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li je Amar prisustvovao, hoce li on imati neku funkciju ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
amar nije bioElegant je napisao/la:Da li je Amar prisustvovao, hoce li on imati neku funkciju ?
Boze dragi koja je ovo legenda, zivio ti nama jos hiljadu godinaDR.HOUSE je napisao/la:IVICA OSIMPipiDugaCarapa je napisao/la:Mislim da je ovo reakcija nakon što mu je skandirano sa juga....pile87 je napisao/la:Majke mi sam se najezioovo nema niko drugi Zeljo porodica...
[youtube][/youtube]
Stadion preimenovati u "Stadion Ivice Osima"![]()
![]()
![]()
Meni suze krenuse zivio nam Ivice
![]()
![]()
![]()
![]()
Stadion Grbavica - Ivica Osim
Stvarno ne znam sa pravne strane, ali evo da postavim pitanje.
Mozemo li mi navijaci pokrenuti neku akciju da se fakat stadion preimenuje u "Stadion Ivica Osim"?
Mozemo li mi navijaci pokrenuti neku akciju da se fakat stadion preimenuje u "Stadion Ivica Osim"?
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Nas stadion, možemo sta hocemo.flwz je napisao/la:Stvarno ne znam sa pravne strane, ali evo da postavim pitanje.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Ovaj čovjek nije samo legenda Grbavice, Želje već i ove, a Boga mi i bivše države. Ako mu ikada budu dizali spomenik on treba da stoji ispred ovog stadiona koji će, nadam se, da se zove "Stadion Ivica Osim".
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Idealna situacija bi bila akoBogda novi stadion preimonavati u Stadion Ivica Osim il nesto slino a potom na platou ispred stadiona dici spomenik...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Sve ove lijepe stvari u klubu, bez punog stadiona protiv Širokog, ne znače mnogo.
Sad je mnogo toga na nama, navijačima.Ako treba da pokažemo i podržimo sve ove poteze uprave, pravo vrijeme za to je sad.
Cijeli stadion i JUG mora biti PUN!
Sad je mnogo toga na nama, navijačima.Ako treba da pokažemo i podržimo sve ove poteze uprave, pravo vrijeme za to je sad.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
mozda je realno da bude pun stadion protiv sirokog al za 3,4 kola ce biti opet 2,3 milje ... sve dok se navijaci budu brinuli ko koliko ima platu, ko kome duguje i sl nema nama napretka u tom polju ... clanske su primjer stanja i same zainteresiranost navijaca da pomognu klubu ustvari mi to gledamo ko pomoc a ne da se osjecamo kao dio kluba sto je u svijetu normalno, a i ova tema je primjer gdje 50% postova je vezano za gluposti koje navijace realno ne bi trebalo interesovati ...MU'MIN T.M. je napisao/la:Sve ove lijepe stvari u klubu, bez punog stadiona protiv Širokog, ne znače mnogo.
-
- Kontakt:
mozemo recimo pokrenuti onu internet peticiju za pocetak pa da vidimo koliko podrsku ima ta ideja,a i da celni ljudi vide i cuju nase razmisljanjeGator je napisao/la:Nas stadion, možemo sta hocemo.flwz je napisao/la:Stvarno ne znam sa pravne strane, ali evo da postavim pitanje.
-
- Kontakt:
gramparada je napisao/la:mozemo recimo pokrenuti onu internet peticiju za pocetak pa da vidimo kolikU podrsku ima ta ideja,a i da celni ljudi vide i cuju nase razmisljanjeGator je napisao/la:Nas stadion, možemo sta hocemo.flwz je napisao/la:Stvarno ne znam sa pravne strane, ali evo da postavim pitanje.
-
- Kontakt:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- amazon
- Kontakt:
Trebalo bi vec poceti sa najavom utakmice protiv Sirokog
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- zubanovic89
- Kontakt:
Jaki smo braco, jaki ko beton!
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Od ponedeljka su igraci u Sarajevu, imamo jos dvije utakmice uz treninge do Antalije (mislim da se 9. januara ide).
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ja samo ne znam čemu obavljanje priprema slijedeće godine, za ovu polusezonuElegant je napisao/la:Od ponedeljka su igraci u Sarajevu, imamo jos dvije utakmice uz treninge do Antalije (mislim da se 9. januara ide).

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Mislio sam februar, halali.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ja samo ne znam čemu obavljanje priprema slijedeće godine, za ovu polusezonuElegant je napisao/la:Od ponedeljka su igraci u Sarajevu, imamo jos dvije utakmice uz treninge do Antalije (mislim da se 9. januara ide).

a koja tema je kolektor za najgore forumaše? 

ispred nove Grbavice, ćiro, spomenik Osimu pored ćire i njegove legendarne riječi

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pact1921 i 22 gosta.