Niko nije čist, ali vaši forumaši i plagijatori kao duška predstavljaju pozajmicu kao nešto aman zaman a vamo s Borcem 2 kupa završili, daj pusti.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2025, 15:23Dobro komšije, a da se prvo međusobno dogovorite jeste li vi čisti ili niste čisti?!
Pošto vidim jedni pišu da i vi imate vrućeg kestenja u džepovima, a drugi se ponašaju poput francuskih sobarica....kako sad to objasniti?
Premijer liga BiH - aktuelno
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ako 3/4 forumasa kazu da je cisto onda je cisto. Nema veze sto su ih najvatreniji navijaci optuzili za namjestanje, nemojmo to zaboraviti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:06Niko nije čist, ali vaši forumaši i plagijatori kao duška predstavljaju pozajmicu kao nešto aman zaman a vamo s Borcem 2 kupa završili, daj pusti.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2025, 15:23Dobro komšije, a da se prvo međusobno dogovorite jeste li vi čisti ili niste čisti?!
Pošto vidim jedni pišu da i vi imate vrućeg kestenja u džepovima, a drugi se ponašaju poput francuskih sobarica....kako sad to objasniti?
Fk Željezničar.
Evo i ja znam da ste kupili opstanak od Sloge, međutim nemam čist dokaz, zato mogu samo pisati po forumu.Pablo11 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:14Ako 3/4 forumasa kazu da je cisto onda je cisto. Nema veze sto su ih najvatreniji navijaci optuzili za namjestanje, nemojmo to zaboraviti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:06Niko nije čist, ali vaši forumaši i plagijatori kao duška predstavljaju pozajmicu kao nešto aman zaman a vamo s Borcem 2 kupa završili, daj pusti.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2025, 15:23Dobro komšije, a da se prvo međusobno dogovorite jeste li vi čisti ili niste čisti?!

Dogovorite se jesmo li imali para tad pa smo kupili ili smo grcali u dugovima..fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 18:50Evo i ja znam da ste kupili opstanak od Sloge, međutim nemam čist dokaz, zato mogu samo pisati po forumu.Pablo11 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:14Ako 3/4 forumasa kazu da je cisto onda je cisto. Nema veze sto su ih najvatreniji navijaci optuzili za namjestanje, nemojmo to zaboraviti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:06
Niko nije čist, ali vaši forumaši i plagijatori kao duška predstavljaju pozajmicu kao nešto aman zaman a vamo s Borcem 2 kupa završili, daj pusti.![]()
Fk Željezničar.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa što ne lupiste novac u kladari, kao što ste lupili protiv Posušja par kola poslije kad smo igrali. Ah da..mfks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 18:50Evo i ja znam da ste kupili opstanak od Sloge, međutim nemam čist dokaz, zato mogu samo pisati po forumu.Pablo11 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:14Ako 3/4 forumasa kazu da je cisto onda je cisto. Nema veze sto su ih najvatreniji navijaci optuzili za namjestanje, nemojmo to zaboraviti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:06
Niko nije čist, ali vaši forumaši i plagijatori kao duška predstavljaju pozajmicu kao nešto aman zaman a vamo s Borcem 2 kupa završili, daj pusti.![]()
Daj nam ZVANIČNO SAOPŠTENJE GRUPE Hz ?
Na čijoj si ti strani ?
Hz koji su jedini istinski borac za klub ili na strani Ayle, Homera itd ?
Odgovor na strani kluba se može svrstati u prvu opciju
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
I sada ste u dugovima, to vama ništa ne znači. Dok je države vi nećete propasti.
To govoris kao da zavisimo samo od drzave. Znas i sam da ste u istoj situaciji pa i Velez, da se ne moze dogoditi da se takvi klubovi ugase. Moras i to zasluziti.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Kako misliš kupili opstanak 8 kola prije kraja? Na kraju smo završili u gornjem dijelu tabele, a ne bod ili dva iznad zone ispadanja nego 16 bodova.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 18:50Evo i ja znam da ste kupili opstanak od Sloge, međutim nemam čist dokaz, zato mogu samo pisati po forumu.Pablo11 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:14Ako 3/4 forumasa kazu da je cisto onda je cisto. Nema veze sto su ih najvatreniji navijaci optuzili za namjestanje, nemojmo to zaboraviti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 okt 2025, 16:06
Grupa iznad svakog pojedinca.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Već dva dana nisam imao snage ništa da napišem nakon smrti legende Sarajeva, države, balkana, svijeta, galaksije, jednog i jedinog našeg Halida Bešlića. Prije svega da kažem başın sağ olsun(primite moje saucesce) navijačima FKS čiji je naš Halid bio navijač i član(ako imam dobre informacije), a zatim i svima nama koji živimo u ovoj napaćenoj zemlji. Iskreno se nadam da će naredno kolo započeti minutama šutnje na svim utakmicama. Halid je to zaslužio, rekao bi i ljudi kao Halid, ali ne možemo jer nema danas(bar ja ne znam) takvih ljudi kao što je on. Čovjek je bio džomet(onaj koji dijeli)do zadnjeg dana, na razne načine. Širio je ljubav, nije gledao ko je ko, da li je bogat, siromah, pa čak nije gledao je li neko na lošem glasu zbog prošlosti, on je svakoga gledao kao Božije stvorenje. Dijelio je šakom i kapom.
Iskreno se nadam da smo svi uzeli pouku iz ova dva dana da vidimo kako je kad jedan velikan, veliki čovjek sa srcem kao Maglić preseli na onaj svijet, te poruke koje cijeli Balkan šalje(javne ličnosti i obični smrtnici). Blago njemu, siguran sam da je preselio na bolje mjesto, a mi koji smo ostali valjda ćemo obratiti pažnju na komšiju prije svega, a onda na cijelu okolinu jer naše je samo ono što damo, a Halid je to davno shvatio. Oprostite ali sam ovo morao da podijelim.
Rajske ptice nek polete....

Iskreno se nadam da smo svi uzeli pouku iz ova dva dana da vidimo kako je kad jedan velikan, veliki čovjek sa srcem kao Maglić preseli na onaj svijet, te poruke koje cijeli Balkan šalje(javne ličnosti i obični smrtnici). Blago njemu, siguran sam da je preselio na bolje mjesto, a mi koji smo ostali valjda ćemo obratiti pažnju na komšiju prije svega, a onda na cijelu okolinu jer naše je samo ono što damo, a Halid je to davno shvatio. Oprostite ali sam ovo morao da podijelim.
Rajske ptice nek polete....

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Da, odjednom proigrali i to u Doboju gdje skoro niko nije mogao uzeti bod-ove.Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:18Kako misliš kupili opstanak 8 kola prije kraja? Na kraju smo završili u gornjem dijelu tabele, a ne bod ili dva iznad zone ispadanja nego 16 bodova.

-
- Kontakt:
Odvojite vrijeme (2-3 minute) i prijavite sudjenje na utakmicama FK Borca!!!
Zaboljesutra

Zadnja izmjena: Zaboljesutra, dana/u 09 okt 2025, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Evo ja prijavio 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kome ćeš prijaviti, ovo samo mogu klubovi riješiti tako što će odustati od takmičenja. Jedino tako će se nešto pokrenuti, kada nas suspenduju iz svih takmičenja. Ovo mora krenuti sa nule, sa ljudima koji su nekada bili u sportu a ne neke Vice, Demidžići, Beusi itd.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:38
Odvojite vrijeme (2-3 minute) i. prijavite sudjenje na utakmicama FK Borca!!!
Zaboljesutra![]()
-
- Kontakt:
Velik broj prijava na odredjene utakmice i sudije kao i klubove donosi nezavisnu inspekciju saveza od strane Uefe.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:44Kome ćeš prijaviti, ovo samo mogu klubovi riješiti tako što će odustati od takmičenja. Jedino tako će se nešto pokrenuti, kada nas suspenduju iz svih takmičenja. Ovo mora krenuti sa nule, sa ljudima koji su nekada bili u sportu a ne neke Vice, Demidžići, Beusi itd.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:38
Zaboljesutra![]()

-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
- Kontakt:
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
I onda UEFA i FIFA daju funkcije tim istim lopovima.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:46Velik broj prijava na odredjene utakmice i sudije kao i klubove donosi nezavisnu inspekciju saveza od strane Uefe.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:44Kome ćeš prijaviti, ovo samo mogu klubovi riješiti tako što će odustati od takmičenja. Jedino tako će se nešto pokrenuti, kada nas suspenduju iz svih takmičenja. Ovo mora krenuti sa nule, sa ljudima koji su nekada bili u sportu a ne neke Vice, Demidžići, Beusi itd.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:38
Zaboljesutra![]()
![]()
-
- Kontakt:
Koliko odgovaraš mogao si do sada poslati mail sa prijavom.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:54I onda UEFA i FIFA daju funkcije tim istim lopovima.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:46Velik broj prijava na odredjene utakmice i sudije kao i klubove donosi nezavisnu inspekciju saveza od strane Uefe.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:44
Kome ćeš prijaviti, ovo samo mogu klubovi riješiti tako što će odustati od takmičenja. Jedino tako će se nešto pokrenuti, kada nas suspenduju iz svih takmičenja. Ovo mora krenuti sa nule, sa ljudima koji su nekada bili u sportu a ne neke Vice, Demidžići, Beusi itd.![]()

-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Nađi izjavu Darke Vojvodića i izjavu iz 12-te godine nakon utakmice sa Slobodom: "sramota je što igramo sa Željom u istoj ligi nakon 0-4 (SvrakaX3 i Adilović)".Skver je napisao/la: ↑09 okt 2025, 15:27Ima li Brko i jednu posteno osvojenu titulu.....nije provokacija, nesto se ne sjecam da ima i jednu postenu osvojenu......znam samo da Leotar ima jednu i Zrinski jednu gdje su bas obje ekipe dominirale......kupovi su jos veca smijurija.....Sloboda osam finala izgubila![]()
![]()
Navijači Borca te godine od muke i nemoći dva puta prekidali utakmice u BL (prvenstvo 0-1 nakon gola Adilovića u PL i u kupu nakon 0-1 gol Zebe iz slobodnjaka). Te godine samo tri poraza Travnik (legendarni Varupa), Leotar i ne mogu se sjetiti trećeg. Ekipa bila teror sa Svrakom, Adilovićem, Višćom, Beslijom...
Te dvije godine prepišali ligu i kup, izbacili Šerifa, dobili prvo finale protiv ŠB, godinu nakon toga opet finale kupa i poraz od ŠB nakon penala -"Pehilj").
Četiri godine smo tad bili bez poraza u kupu (trofeje u finalima gubili zbog pravila "gol u gostima" i zbog penala)
Sezonu 2009/2010 ušli kao autsajderi i na kraju uzeli titulu ispred Borca i Sarajeva.
Titula Borca u sezoni 2010/2011 godine sa Vladom Jagodićem je po meni korektna bila, jer su te godine bili najbolji. Ma kraju su bili ispraćeni aplauzom kada su pobijedili na Grbavici.
Dupla kruna Sarajeva sa Husrefom čista ko suza. Isto tako titula kad je Husref prvu titulu osvojio sa Turkovićem, Durom, Ledetom, Limunom, Maksumićem čista kao suza.
Pa titula Modriče je bila čista ko suza sa Stevom Nikolićem. Dođu te sezone i razmontiraju Sarajeva na Koševu, Želju dobiju na Grbavici.
Dvije titule ŠB su po mom mišljenju isto zaslužene. Wagner, Šilić i ekipa igrali opasan nogomet.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 17 gostiju.