Hvala dedo. 74. godiste a koje gluposti pisefks74 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:42Sarajevo se piše velikim slovom.RaymondRed je napisao/la: ↑06 dec 2025, 15:03Jesil jucer poceo gledati sarajevo ili se salis?
Ma sve top u klubu hajmo vratiti musemica i dovesti hebibovica da nam bude glavni igrac
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
RaymondRed
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je tebi glupost da Fk Sarajevo pišeš malim slovom onda ok. Nisam 74 godište, od te godine sam navijač Sarajeva.RaymondRed je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:48Hvala dedo. 74. godiste a koje gluposti pisefks74 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:42Sarajevo se piše velikim slovom.RaymondRed je napisao/la: ↑06 dec 2025, 15:03
Jesil jucer poceo gledati sarajevo ili se salis?
Ma sve top u klubu hajmo vratiti musemica i dovesti hebibovica da nam bude glavni igrac![]()
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ispravljas pravopis na internetufks74 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:52Ako je tebi glupost da Fk Sarajevo pišeš malim slovom onda ok. Nisam 74 godište, od te godine sam navijač Sarajeva.
Gledam sad utakmicu dinamo ajduk 1-1. Sudija produzio 13 minuta, kod nas bi ovo produzio maksimalno 5 minuta da he FK SARAJEVO u pitanju. Realno mozda 8 minuta a utakmica se produzila za 19 minuta..
OCITO NAVLACENJE DA DINAMO IZJEDNACI I POMOGUCNOSTI POBJEDI.
Dinamo jeste dao go u 12 minuti produzetka slavlje je bilo samo 1 minuta a covjek im dade jos 5 extra minuta.. mentalitet lopovluk na balkanu je smjesan bjedan primitivan, a jos veca bjeda su ljudi koji zaradjuju platu za poso koji se bavi da zaostavi ovakav kriminal
OCITO NAVLACENJE DA DINAMO IZJEDNACI I POMOGUCNOSTI POBJEDI.
Dinamo jeste dao go u 12 minuti produzetka slavlje je bilo samo 1 minuta a covjek im dade jos 5 extra minuta.. mentalitet lopovluk na balkanu je smjesan bjedan primitivan, a jos veca bjeda su ljudi koji zaradjuju platu za poso koji se bavi da zaostavi ovakav kriminal
Bravo za lisicuobrijanopile je napisao/la: ↑06 dec 2025, 07:31Čija transparentnost? Drug, da imaš budžet od milijardu, to gicu i beusa ne zanima, shvatite to. Ono što rade njih dvojca, njima niko nista ne plaća i rade zbog interesa njihovih "nacinalni" interesa i protiv svega što je iskreno bosanskohercegovačko. Pa beus je široki pretvorio u prosječan klub, zbog zrinjskig, jer je to po njima jedini legitimni klub i njega samo forsiraju, ali nemas Hrvata u savezu koji bi se usudio uraditi nešto što bitan njihov plan pokvario, guco to isto radi sa borcem, ti je klub koji je njihov nacionalni interes i nadji mi jednog srbina u savezu koji će se drznuti i pokušati da nesto pošteno odradi, a da bi bilo na štetu njihovog interesa. E, imas bosnje koji su kroz istoriju izdavali, varali, smekali svoj narod. I koji će učiniti sve da bi se ulizali vozdu jer vozd moze zaposliti sina(kao selektora mladih kstegorija), kćerku(kao sekretaricu u savezu) , svalerku( kao ekonomisti)u savez, Pilava i Dzemiđica nikada nije falilo u Bošnjaka, takvivsu izdali Gradascevica, e takvi izdaju i sada. Zbog toga ova dva lika (gico i beus) rade što njima odgovara, nema to veze koliko love dao savezu jer su borac i zrinjski njima nacionalni projekat. I ovo se može riješiti jedino batinama bosnjackih predstavnika i utjerivanjem straha u kosti, ali ti koji su to mogli da urade, drugi ridzobradi i njemu slični, su davno pobili.RaymondRed je napisao/la: ↑06 dec 2025, 01:30Nije rjesenje tjeranje mirvica. To da uradimo tek bi u **** bili. Rjesenje je transparentnost i ulaganje para u savez a ne u polovnjake poput ljajica. I fokus ma rezultat i pare kroz evropu a ne kroz transfere. Kao i naravno tjeranje tih struja iz klubaErosViverosViv je napisao/la: ↑06 dec 2025, 00:55
Šta je rješenje po tebi (pitam sve)?
Kako bi ga ti otjerao, šta treba da se desi da on ode, kome da ostavi klub, kako i zašto bi došao neko na njegovo mjesto ( a da mora ulagati više, jače, transparentnije i fudbalski racionalnije ), a pored svega da poznaje BiH kao najkoruptivniju i najneuređeniju državu evrope, stanje u njoj i ljude koji obitavaju oko kluba, grada i države?
Da li smatraš da će, ko god u tom slučaju bio novi potencijalni investitor, biti karakterno bolji, razumniji? Koji to multimilioner sjedi na vrećama para, a da je duša od čovjeka, da nije egoista, da su poslovi i lova čisti i da, pazi sad, hoće da ulaže u klub iz bosanske lige koji nema ni stadiona ali bi zato naslijedio višemilionske platne ugovore koje mora isplatiti? Gdje su takvi do sad bili i kako dopustiše Mirviću da uđe u klub pitam se.
Mi nemamo kritične mase ni onu lisicu sa stadiona istjerati, a kamoli šta više. Ponudi jedno razumno rješenje pa da vidimo šta je to realno i moguće, a šta ne.
Ja se nadam da će ovo sa Mamicem uspijeti, jer mi je jedan nas forumas rekao da on nije uopte bio želja Mirvica i zbog toga vjerujem u to. E, volio bih kada bi ovaj princ sve preuzeo , jer je on taj koji na kradju, varanje od strane uposleniks djeluje kaznom, koja zna biti veeeeoma rigorozna. Bice ovo dobro, ako Bog da. I, da, ja lisicu ne bih nikada otjerao sa stadiona, neka nam postane zaštitni znak![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma ljudi citaju i citiraju samo sto im odgovara. Niko na osnovni problem nece da se osvrne u ovom Zekicevom podcastu, tacnije neces i nemozes biti sampion kad de pokradu i ubiju par tekmi zaredom, Ibricic je isto ovo pricao,prosli ljudi i igraci u klubu itd. Ovo je liga gdje se namjesti tekma kad Borac igra sa ovim iz RS i gdje 90 posto tekmi nije regularno.eccehomo je napisao/la: ↑06 dec 2025, 17:23Bravo za lisicuobrijanopile je napisao/la: ↑06 dec 2025, 07:31Čija transparentnost? Drug, da imaš budžet od milijardu, to gicu i beusa ne zanima, shvatite to. Ono što rade njih dvojca, njima niko nista ne plaća i rade zbog interesa njihovih "nacinalni" interesa i protiv svega što je iskreno bosanskohercegovačko. Pa beus je široki pretvorio u prosječan klub, zbog zrinjskig, jer je to po njima jedini legitimni klub i njega samo forsiraju, ali nemas Hrvata u savezu koji bi se usudio uraditi nešto što bitan njihov plan pokvario, guco to isto radi sa borcem, ti je klub koji je njihov nacionalni interes i nadji mi jednog srbina u savezu koji će se drznuti i pokušati da nesto pošteno odradi, a da bi bilo na štetu njihovog interesa. E, imas bosnje koji su kroz istoriju izdavali, varali, smekali svoj narod. I koji će učiniti sve da bi se ulizali vozdu jer vozd moze zaposliti sina(kao selektora mladih kstegorija), kćerku(kao sekretaricu u savezu) , svalerku( kao ekonomisti)u savez, Pilava i Dzemiđica nikada nije falilo u Bošnjaka, takvivsu izdali Gradascevica, e takvi izdaju i sada. Zbog toga ova dva lika (gico i beus) rade što njima odgovara, nema to veze koliko love dao savezu jer su borac i zrinjski njima nacionalni projekat. I ovo se može riješiti jedino batinama bosnjackih predstavnika i utjerivanjem straha u kosti, ali ti koji su to mogli da urade, drugi ridzobradi i njemu slični, su davno pobili.RaymondRed je napisao/la: ↑06 dec 2025, 01:30
Nije rjesenje tjeranje mirvica. To da uradimo tek bi u **** bili. Rjesenje je transparentnost i ulaganje para u savez a ne u polovnjake poput ljajica. I fokus ma rezultat i pare kroz evropu a ne kroz transfere. Kao i naravno tjeranje tih struja iz kluba
Ja se nadam da će ovo sa Mamicem uspijeti, jer mi je jedan nas forumas rekao da on nije uopte bio želja Mirvica i zbog toga vjerujem u to. E, volio bih kada bi ovaj princ sve preuzeo , jer je on taj koji na kradju, varanje od strane uposleniks djeluje kaznom, koja zna biti veeeeoma rigorozna. Bice ovo dobro, ako Bog da. I, da, ja lisicu ne bih nikada otjerao sa stadiona, neka nam postane zaštitni znak![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dajte ba malo ohanite, dobro zaključili smo da niko nema pojma šta se dešava i narodski rečeno "sve je rekla-kazala" i da svi na svoj način doživljavamo klub.
Šta očekujete sutra? Ko će u vezni red..Cimi, Adem, Elezi...napad Guli,Renan?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Jel djaba burgerDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 dec 2025, 18:02Dajte ba malo ohanite, dobro zaključili smo da niko nema pojma šta se dešava i narodski rečeno "sve je rekla-kazala" i da svi na svoj način doživljavamo klub.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Pošto obraz?Jet2Holiday je napisao/la: ↑06 dec 2025, 18:27Jel djaba burgerDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 dec 2025, 18:02Dajte ba malo ohanite, dobro zaključili smo da niko nema pojma šta se dešava i narodski rečeno "sve je rekla-kazala" i da svi na svoj način doživljavamo klub.
-
obrijanopile
- Kontakt:
Razumijem ja nas sve, dugo nismo osvojili ligu i puni smo frustracij. Zato mi vidimo sve crno i niko nam ne valja. Jedini klub koji od starta pa do kraja ima pošteno sudjenja je Zrinjski i fakat je da se ne sudi protiv njih, a sve manje se sudi i za njih. Njima se u zadnje vrijeme i ne namješta, a to se vidi kroz zadnju utakmicu. Nama se u početku otimaju bodovi, svira sve i svašta i kada se borac odvoji onda ide "fer sudjenj", a mi smo poznati da kiksamo protiv slabijih protivnika pa se ta razlika u bodovnoj prednosti , gicinig projekta, održava.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 18:00Ma ljudi citaju i citiraju samo sto im odgovara. Niko na osnovni problem nece da se osvrne u ovom Zekicevom podcastu, tacnije neces i nemozes biti sampion kad de pokradu i ubiju par tekmi zaredom, Ibricic je isto ovo pricao,prosli ljudi i igraci u klubu itd. Ovo je liga gdje se namjesti tekma kad Borac igra sa ovim iz RS i gdje 90 posto tekmi nije regularno.eccehomo je napisao/la: ↑06 dec 2025, 17:23Bravo za lisicuobrijanopile je napisao/la: ↑06 dec 2025, 07:31
Čija transparentnost? Drug, da imaš budžet od milijardu, to gicu i beusa ne zanima, shvatite to. Ono što rade njih dvojca, njima niko nista ne plaća i rade zbog interesa njihovih "nacinalni" interesa i protiv svega što je iskreno bosanskohercegovačko. Pa beus je široki pretvorio u prosječan klub, zbog zrinjskig, jer je to po njima jedini legitimni klub i njega samo forsiraju, ali nemas Hrvata u savezu koji bi se usudio uraditi nešto što bitan njihov plan pokvario, guco to isto radi sa borcem, ti je klub koji je njihov nacionalni interes i nadji mi jednog srbina u savezu koji će se drznuti i pokušati da nesto pošteno odradi, a da bi bilo na štetu njihovog interesa. E, imas bosnje koji su kroz istoriju izdavali, varali, smekali svoj narod. I koji će učiniti sve da bi se ulizali vozdu jer vozd moze zaposliti sina(kao selektora mladih kstegorija), kćerku(kao sekretaricu u savezu) , svalerku( kao ekonomisti)u savez, Pilava i Dzemiđica nikada nije falilo u Bošnjaka, takvivsu izdali Gradascevica, e takvi izdaju i sada. Zbog toga ova dva lika (gico i beus) rade što njima odgovara, nema to veze koliko love dao savezu jer su borac i zrinjski njima nacionalni projekat. I ovo se može riješiti jedino batinama bosnjackih predstavnika i utjerivanjem straha u kosti, ali ti koji su to mogli da urade, drugi ridzobradi i njemu slični, su davno pobili.
![]()
Pogledao sam Zekicev intervju i ne vidim ništa s čim je se popisao po klubu, čak šta više naveo je razloge, koje mi svi znamo, zasto je otišao i zbog čega se Sarajevo nalazi u ovakva situacija.
Akademija je pokazatelj da se ide dobrim putem, djeca dominiraju u svakom pogledu. Gledao sam nase u19 protiv borca na Otoci, pa i tu je sudija zakidao i svirao je samo da borac ne izgubi. Zamisli kada ti djecu iz borca od malih nogu ucis da im se pomaže i da ih guras. Teško je to, to je pritisak samo takav.
Ide ovo sve nekim svojim tokom i ako Bog da, doći će to na svoje.
Evo i oni tebe selame!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Da ga hoce zabit Francis jooj nano nanicee
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Po meni je najvažnije da ostave srce na terenu i da tuku i udaraju za bordo boje, a ne da nakon većine derbija u zadnjih par godina imam osjećaj da nas istuku, prebiju i popišaju u stilu radna klasa piša po feudu. Pun mi je k.... tog osjećaja, samo neka se potuku i sve će biti dobro ako Bog da!
- Maroon1946
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO!!!!!!!
Ocekujem poraz bez da se igraci oznoje.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nikakva pobjeda ne moze saprati ovu sramotu koju zivimo 4 mjeseca.
Pobjeda moze biti jedan korak ka iskupljenju svima nama.
Neka krenu od toga.
Pobjeda moze biti jedan korak ka iskupljenju svima nama.
Neka krenu od toga.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
jurisicduska
- Kontakt:
Derbiji pod Zekicem su bili rapsodija. Gledas tekmu isto Real:Osasuna, kako on ode nestade tog.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sa Zekicem je derbi bio samo pitanje koliko razlike.Steta sto nemamo tu rutinu da ih nafilujemo sva 3 puta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ajde jos pola sata kuknjave pa mozda od narednog dana da krene malo ljubav prema klubu pred derbi bez doticnih spodoba, barem jedan dan, zelim vam to svima.
2-1
2-1
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Hordas1990
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.
.png)