FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Olympique
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Olympique » 30 jan 2016, 00:23

Jel forum ili nije :kralj:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 30 jan 2016, 00:23

Mišljenja sam da bi se neki trebali baviti temama na kojima su do sad jako aktivni. Neko dobro poznaje rukomet, neko odbojku, neko tenis, neko košarku... Najednom par likova stručnjaci samo takvi. Evo vam stručnjaci jedan prijedlog tj. evo ma email pa pošaljite svoj skromni CV da budete sljedeći ŠSS: [email protected]

Samo nemojte nama soliti pamet treba ovako treba onako. Ima taj neko ko će odgovarati za svoj rad/nerad...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 jan 2016, 00:27

@Olympique

Ma jeste braca forum, al danas je 100 ljudi ponovilo istu stvar i to je smorilo . Jednostavno ne možeš biti bolji od Edisa, niti bilo ko od nas. Pa MOMAK je dobio PROFI LICENCU, bio u Njemačkoj, zna svoj poso. Uostalom dobio je na derbiju što neko dugo nije uspio. Nema potrebe da mi govorimo Edis je onakav ili Edis je ovakav, Edis je ono najbolje što imamo i to je to . Treba mu pružiti podršku, jeste neiskusan, ali se vidi da posjeduje trenerski kvalitet. Pa pogledajte samo izjave igrača kako se radi perfektno, možda i nije bio cilj u ovim pripremnim utakmicama do sad zatezati, ići jako naprijed? Možda je samo htio da se osjeti lopta što je i uspio, realno do sad smo držali posjed u velikom omjeru. Opušteno raja, sve će to doći na svoje. :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 jan 2016, 00:44

Fino je opet gledati Zelju. Noge su danas jako teske bile u igraca. Vidi se da su u grcu to jeste mljecna kiselina do vrha.
M. Stevanovic, Zolotic, Stanic I Blagojevic su odskakali fzicki to jeste imali su noge za kretanje, ali jedino zbog tjelesne navike da trpe bol. Ovo nije nikakav pokazatelj osim Sablji da vidi ko moze dati sve od sebe kad je prazan. Znaci ko ima psihicku snagu da probija zid a ko se gubi pod umorom. Istu stvar je radio i Amar Osim.

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 30 jan 2016, 01:38

Upravo na centar ih potjeraj protiv širokog, nema vam većeg marketinga

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 30 jan 2016, 02:11

Olympique je napisao/la:Hmmm,ali ova danas utakmica je bila odlican test kako da probamo sa dva napadaca probiti bunker.Koliko ce jos protivnika na pripremama igrati ovako kao danas Velez?Mislim niko.Ostaje da se vidi.
Druze nadji mi klub koji u danasnje vrijeme igra sa 2 klasicna spica, ta formacija postoji samo jos na papiru. Onda neko kaze kako mogu da stoperi grade igru, pa napad i pocinje negdje na 40m da se gradi, a tebi protiv ovakvih ekipa zadnja linija stoji na toj distanci jer igras protiv cistog bunkera i upravo zbog toga Edis vise vjeruje Bogicevicu nego Hodzurdi, jer je ovaj bolji na lopti i ima vise igrackih elemenata od Hodzurde koji je klasicni stoper, onda pricaju o utrcavanju krila u 16 kako bi povukao igraca i oslobodio beku prostor, pa jarane nije skolsko takmicenje pa da neka odbrana tako ispada, postoji neko preuzimanje pa cak i na terminu itd itd.. Svakakvih se stvari napisalo, al jedva cekam da pocne prvenstvo pa da se zacepe svi kad vide Edisov rukopis..

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 30 jan 2016, 05:25

Još 30 dana.. :opaopa: :njanjanja:

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 30 jan 2016, 08:11

MuhamedTM je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Neki dan jedan forumas napisao da je Edis u prednosti, aman-zaman uz duzno postovanje I blago receno Edis treba jos pure. Motivacija ok, taktika i postavka igre slabo ba brat bratu.

Neka Edisa ali Amar bi nam ko budali samar lego.
Ima tu dosta dosta dobri igraca koje treba uklopiti.
Nece moci preko noci.

Meilson koja majstorija (Meilson je Alberto Tomba), nesto sam bio 100% siguran da ce on biti pojacanje, sad za sad to pokazuje.
Hodžurda ko Maldini :D
Ljudi (aldin) ga pljuvo kad je tek dosao iz Slavije a momak pojacanje pravo ;)
Beganovic je sretan a kad si sretan kazu nisi ni u wc gladan :rol:
Samo malo da vise poradi u teretani itd.
Tiago sebican I ševa sam sebe, ozbiljno Tiago smanji fejsbuk inace klupa ti je kako igras.
Jedva cekam da odemo u Tursku tamo su jace ekipe.

SportSport.ba hvala za prenos, aferim!
E yebo ga amar vise.Pa i on sam je gubio pripremne id Famosa i Igmana iz konjica jbt...
Famose Famose eto Želje tamo se :D

Ja nigdje nisam napisao da Edis mora ici ,treba ici itd. On je novi trener (mislim a tima ikada) I treba mu pomoc ko god to negira je laik. Zabranjeno napisati malu malipacnu kritiku odma se frka dize. Ja licno gotivim Edisa ali treba jos pure!
Uz duzno postovanje Amar je trener trenera ovdje.

Nisam zbog prijateljskih tekmi rekao da jos pure treba ali od derbija kojeg je na hampu dobio nije nista uradio.
Ljutio se ili ne tako ja vidim.
Od Derbija uradio sto je mogao uraditi sa ekipom koju je imao.Ne moze se kazati da nije bas nista uradio ali helelm nejse.Ova polusezona mu je pravi ispit pa cemo svi vidjeti gdje je i sta je.Mozda dobijemo u njemu novog Amara ko zna.Morate shvatiti da Amar nije vise tu i pitanje je kada ce opet sjesti na klupu jer tamo mu je samo i mjesto.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 jan 2016, 09:22

Navijaca je strah neuspjeha rizik koji dolazi jer ovakve igrace nismo odavno imali e sad raja konta treba ovo iskoristit imas 2 tima i normalno je da si oprezan jer ti je trener mlad neiskusan a imas ovakve igrace i sta ako to ne iskoristis.Steta BI bila velika.Ali ia Sam siguran u kupu jer odbrana nam je tombe treba samo sredinu i napad uigrat.Sad imamo i sredinu i krila i spiceve pa nepamtim da smo imali ovoliki kvalitet e radi toga se raja boji da li CE to Nas trener znati iskoristiti.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 jan 2016, 09:30

Treba dovesti još nekog u stručni štab, jer mi osim Hidica faktički nemamo nikog da pomaže Edisu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jan 2016, 10:12

lisander je napisao/la:Treba dovesti još nekog u stručni štab, jer mi osim Hidica faktički nemamo nikog da pomaže Edisu
Imamo Karica on je pomocni. Edisu je ponudjeno sta zeli odlucio se za Karica kao pomocnog jer mu se pokazao dobro. A trebali bi pronaci novog trenera golmana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 30 jan 2016, 10:26

Danas je skupstina, pocinje za malo vise od pola sata. Svi ucesnicima zelim srecu i da budu pametni. Takodjer ocekujem da se danas pomene par bitnih stvari za klub. Bice nekih finih brojki :-). Ocekujem da novi predsjednik nastavi putem kojim idemo. Sretno nam.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jan 2016, 10:27

jasno je čija je ovo priča, samo malo modifikovana jer pojačanja (prava za naše uslove) jesu došla.

garancija nažalost nema i ne bi ih bilo ni sa jednim trenerom kad promijeniš bukvalno pola ekipe. nema garancije ni da će stevanović biti pojačanje, ništa nema. nije ni amar nikad bio u situaciji da se na polusezoni promijeni ovoliko igrača. on ima svoj život, i nije otišao da hvata zjale niti ga je iko otjerao, već je otišao da zaradi milion dolara. ono što je najbitnije u svemu je da očito pušu novi vjetrovi. i nastaviće i ako se ne izbori evropa.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 30 jan 2016, 10:49

slika

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 jan 2016, 10:53

Profesionalni klub :)

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 30 jan 2016, 11:12

Pa bankrotirat ćemo jbt. Pogle kol'ko flaša.. :O
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 30 jan 2016, 11:15

Jest tacno, mogla je jedna flasa na 3 covjeka ...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 30 jan 2016, 11:23

Ivica Osim počasni predsjednik FK Željezničar

:tokralju:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 30 jan 2016, 11:25

jaludovolimte je napisao/la:Pa bankrotirat ćemo jbt. Pogle kol'ko flaša.. :O
:mrgreen:

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 30 jan 2016, 11:30

BLU SKY je napisao/la:Ivica Osim počasni predsjednik FK Željezničar

:tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :plac: :plac:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.