Bože sacuvaj, pa nije košarkaš. Daje po dva gola i asistira, a opet neki prigovarajunanek je napisao/la:da ste gledali tekmu vidjeli bi ste da je imao 2 sigurno a mozda i 3 ubacaja kolarova sa strane koja je morao zabit,bar 1 je mogo...Igra extra,ali da ne budem sada pesimista nije mi to cilj,ali i fula dosta,mogo je zabit jos 2 gola sigurno! al nema veze idemo dalje majstore
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Balotelli i Aguero ce se izivljavat na vukovima za vikend, sve ostalo je nebitno, tj nema mjesta veselju. Dzeki preostaje da se potrudi da usicari neki gol u garbage timeu.
Za onu akciju Silva-Dzeko protiv Utd-a kazu (worldfootball ili tako nesto) da je medju 10 najboljih na svijetu. Jest dobra akcija, al' ova kod petog gola (drugog Dzekinog) je bar triput bolja.
Barcelona style.
Barcelona style.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
meni ono nekako, bez po muke...tanzla je napisao/la:Za onu akciju Silva-Dzeko protiv Utd-a kazu (worldfootball ili tako nesto) da je medju 10 najboljih na svijetu. Jest dobra akcija, al' ova kod petog gola (drugog Dzekinog) je bar triput bolja.![]()
Barcelona style.
...
Meni je najžalije što ti neceš igrati za vikend, vidi se da si bolji od Džeke i to nas jako veseli, ma kavi ovi golovi, vala ih Džeko nisi morao ni davatifloyd je napisao/la:Balotelli i Aguero ce se izivljavat na vukovima za vikend, sve ostalo je nebitno, tj nema mjesta veselju. Dzeki preostaje da se potrudi da usicari neki gol u garbage timeu.
ovaj mali Denis Suarez izgleda da ce biti novi David Silva 
http://www.goal.com/en-gb/match/69020/w ... ity/report" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzeko na kod nas osporavanom goal.com-u "fans man of the match", sa ocjenom 7.5!
Golman Wolvesa De Vries flop
Dzeko na kod nas osporavanom goal.com-u "fans man of the match", sa ocjenom 7.5!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Samo trpaj majstore. Sad nam trebas vise nego ikad!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Evo na goalsarena.org svi golovi.
http://www.goalsarena.org/video/england ... up_en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goalsarena.org/video/england ... up_en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I po goal.com, je izabran za igrača utakmice.tanzla je napisao/la:http://www.goal.com/en-gb/match/69020/w ... ity/report
Dzeko na kod nas osporavanom goal.com-u "fans man of the match", sa ocjenom 7.5!![]()
- el-fighter
- Kontakt:
JOs jedna odlicna partija Dzeke u dresu Citya. Veceras je bio pravi vodja na terenu. Uzimao loptu na centru, razigravao, driblao, asistirao, pogadjao...Jednostavno je odigrao odlicnu utakmicu. Mislim da se Dzeko jos nije sasvim opustio i da jos igra pod grcem. Torezultira promasivanjem prilika koje je pravi Dzeko redovno pretvarao u pogotke. Nadam se da ce Dzeko poceti da se redovno pojavljuje u pocetnim postavama i da vec u subotu gledamo nove njegove golove. City ima 3 izvanredna napadaca i volio bih jednom vidjeti City, gdje ce u prvoj postavi igrati zajedno Silva, Nasri, Dzeko, Aguero i Balotelli
DIJAMANTU, SAMO OVAKO NASTAVI
DIJAMANTU, SAMO OVAKO NASTAVI
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ništa, samo da se pohvalim.OTNYS_YNWA je napisao/la:Očekujem utakmicu sa najmanje 5 golova.
BRAVO EDINE, bravo DIJAMANTU!
Pa gdje si @Virtualni, zabrinuo sam se za tebe.Virtu4l je napisao/la:Samo trpaj majstore. Sad nam trebas vise nego ikad!
Dobro nam došao nazad.
Prva tekma od kada je u City-u da ga je žabar počastio utakmicom koju je zahvalno igrati. Sve do sada je bio na nož većinom il jedno poluvrijeme. Mogao je danas dati pet komada. U neku ruku nevažna tekma , nevažni golovi al kada imaš 10/ak golova na računu a sezona tek počela lakše se diše ako si napadač. Baš fino, al da ima Edin puno da nadgrađuje nepobitno je.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Samo neka se redaju (golovi), nebitno koje je natjecanje, protiv koga iga(ju), ko asistira i kakav je gol.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
joj kad citam ove engleze fuj kakav su narod covjek dosad dao 11 golova nije igrao 50% utakmica ... ja neznam sta oni hoce da je lud ko balotelli??? dzeko je drugi tip al on trpa , a oni englezi nek se napuse ( Mislim na ove na bluemoon forumu) ... a mislim da su ono 80% internet navijaci jer kad cujem pjesmu vidim sta navijaci misle o njemu... Bravo EDO KINGU SAMO NAPRIJED!!!
>>No body likes us but we dont care<<
Evo malo statistike:
Edin Dzeko
Liga
7 utakmica od kojih je 2 ulazio sa klupe - 8 golova i 2 asistencije
Kup
5 utakmica od kojih je 0 ulazio sa klupe - 3 gola i 1 asistencija
Ukupno
12 utakmica od kojih je 2 ulazio sa klupe - 11 golova i 3 aistencije
Kartoni
1 zuti karton - kup
Edin Dzeko
Liga
7 utakmica od kojih je 2 ulazio sa klupe - 8 golova i 2 asistencije
Kup
5 utakmica od kojih je 0 ulazio sa klupe - 3 gola i 1 asistencija
Ukupno
12 utakmica od kojih je 2 ulazio sa klupe - 11 golova i 3 aistencije
Kartoni
1 zuti karton - kup
sta kazu tamo strucnjaci ??D€LUX je napisao/la:joj kad citam ove engleze fuj kakav su narod covjek dosad dao 11 golova nije igrao 50% utakmica ... ja neznam sta oni hoce da je lud ko balotelli??? dzeko je drugi tip al on trpa , a oni englezi nek se napuse ( Mislim na ove na bluemoon forumu) ... a mislim da su ono 80% internet navijaci jer kad cujem pjesmu vidim sta navijaci misle o njemu... Bravo EDO KINGU SAMO NAPRIJED!!!
- Cincinnatus
- Kontakt:
http://fanchants.co.uk/football-songs/m ... zeko-woah/" onclick="window.open(this.href);return false;
Whoooaaa Edin Dzekooooo
Whoooaaa Edin Dzekooooo
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Sad sam vidio peti gol. Strašna akcija. Džeko se sjajno kreće, odlično se otvara, samo da još malo poradi na realizaciji. Realno, mogao je zabiti još par golova više u ovim utakmicama, ali, ovo do sada je odrađeno veoma dobro... i mi konja za trku imamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, HariTz, zikerrz21 i 39 gostiju.