sport 1 na astri 19° prenosiSanchez_8 je napisao/la:Ljudi gdje gledate jel' ima prenos negdje ako ne moze li mi neko dati dobar link , hvala unaprijed
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dragon Town
Sanchez_8 je napisao/la:Ljudi gdje gledate jel' ima prenos negdje ako ne moze li mi neko dati dobar link , hvala unaprijed
http://88.80.11.29/38616/watch-real-madrid-vs-barcelona" onclick="window.open(this.href);return false;
alexis ce biti spektakularno pojacanje, samo da ostatak ekipe vrati onu svoju prepoznatljivu igru i on ce se nadavati i naasistirati
tiago zasada nevidljiv, al u drugom ocekujem njegove majstorije, vidjelo se da je malo pod dojmom bio, sad kad se malo opusti pokazat ce kakav je talenat
treba nastaviti napadati jer odbrana nam je kriminalno losa i nesigurna, kako i ne bi bila kad nemamo ni jednog pravog stopera, a bekovi su nam vise krila nego bekovi, jos i keita na za zadnjem veznom nesiguran
hajmo napadati braco i nadodavati im ponovo
tiago zasada nevidljiv, al u drugom ocekujem njegove majstorije, vidjelo se da je malo pod dojmom bio, sad kad se malo opusti pokazat ce kakav je talenat
treba nastaviti napadati jer odbrana nam je kriminalno losa i nesigurna, kako i ne bi bila kad nemamo ni jednog pravog stopera, a bekovi su nam vise krila nego bekovi, jos i keita na za zadnjem veznom nesiguran
hajmo napadati braco i nadodavati im ponovo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- thenaturalone
- Kontakt:
koga bolan da se bojim? mozemo realu dati koliko hocemo, ni ovo nismo planirali a zabili smo 2 gola.HZ_ilidzaa je napisao/la:Takve izjave daju oni koji se boje poraza. Da se mogu vadit ako izgube kao pa sta ako smo izgubili igrali smo s pola snage.thenaturalone je napisao/la:kakva demonstracija moci, igramo sa manje od pola snage a opet nam ne mogu nista.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... r-fabregas" onclick="window.open(this.href);return false;

Skini program sopcast s ove stranice: http://download.cnet.com/SopCast/3000-1" onclick="window.open(this.href);return false; ... ag=mncol;1Sanchez_8 je napisao/la:Ljudi gdje gledate jel' ima prenos negdje ako ne moze li mi neko dati dobar link , hvala unaprijed
Zatim idi na ovaj link: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match" onclick="window.open(this.href);return false; ... art=sports, i otvori bilo koji link pored kojeg pise "sopcast", ja sam uzeo ovaj od 975kbps, i odlican je!
Medjutim, moras biti navijac Barcelone, u protivnom link nece moci!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sta Thiago radi 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
opa..evo ih...ljuti su
btw:
maskerano je veceras u nekom svom svijetu...

btw:
maskerano je veceras u nekom svom svijetu...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
opet ista situacija kao i u prvom poluvremenu.real napada i napada...i opet su zabili..
sad cekamo opet odgovor vilje,messija ili nekog treceg
sad cekamo opet odgovor vilje,messija ili nekog treceg

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- thenaturalone
- Kontakt:
ova utakmica je bila samo test za nas, pustili smo reala da se razmase i pokase sta moze kad ga se pusti, ali od nerijesenog vise nisu mogli. ja zadovoljan.
ma pustila ih Barca da se malo igraju, isto kao u finalu cupa... u ligi ce opet 5 da fasuju 

Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
Real puno spremniji od ovih nasih, koliko trce Boze sacuvaj
al' i dalje isto, mesari ostaju mesari ... 

Bojim se za buducnost drugih ekipa
Sanchez-messi-pedro.
Vise nego zadovoljan,thiago pokazao da se moze nositi i sa jacim klubovima,sanchez za njega netreba zaliti pare siguran sam da ce se brze uklopiti u ekipu nego sto mi mislimo.U 2 utakmici izvesti jaci sastav i lagano otpratiti reala kuci braznih ruku.
VISCA EL BARCA
Sanchez-messi-pedro.
Vise nego zadovoljan,thiago pokazao da se moze nositi i sa jacim klubovima,sanchez za njega netreba zaliti pare siguran sam da ce se brze uklopiti u ekipu nego sto mi mislimo.U 2 utakmici izvesti jaci sastav i lagano otpratiti reala kuci braznih ruku.
VISCA EL BARCA
Visca el Barça ! Mes que un club !
S obzirom koji je sastav igrao, ja prezadovoljan 

Sad se tek moglo vidjeti koliko je Guardiola merhametli čovjek, ubaci tim bez 5 standardnih prvotimaca nebi li Murinho osjetio slast pobjede a kako mu portugalac vrati pobjegne u svlačionicu bez pozdrava.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
takodzer....Ra`81 je napisao/la:S obzirom koji je sastav igrao, ja prezadovoljan
kad vidimo da je pep kombinirao u odbrani i u veznom redu po prvi put na ovaj nacin onda ovaj rezulttat dobija jos vise na znacaju..
mislim da ce barca ovu prednost rutinski odbraniti na camp nou..