FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
A jbmu mtr.Jel se to odbila lopta od nekog? 

cini mi se od RolandaSiamoNoi je napisao/la:A jbmu mtr.Jel se to odbila lopta od nekog?
ajde Rodrigo..pu kako ne zavrsi
evo nam i Milita..ajde molim te prince, spasi nas
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 29 sep 2013, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Od Rolanda cini mi se. A jbg umalo Palacio...
Ajdeeee.
Pa udji qrvo jbem ti sve ti jbem.
Sta ovo go.vno svira ???? Ne mogu da vjerujem. Izmisli faul,a imali smo sut barem jos jedan.
Jbo te dan. Pa da barem sudije hoce da nas poguraju ko ostale klubove. U pcku materinu i fudbal i pravda.
Ajdeeee.
Pa udji qrvo jbem ti sve ti jbem.

Sta ovo go.vno svira ???? Ne mogu da vjerujem. Izmisli faul,a imali smo sut barem jos jedan.
Jbo te dan. Pa da barem sudije hoce da nas poguraju ko ostale klubove. U pcku materinu i fudbal i pravda.
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 29 sep 2013, 16:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
jao hebem ti sve, udji kurvo
hebem ti i Trst i teren i kisu i utakmicu citavu
hebem ti i Trst i teren i kisu i utakmicu citavu
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 29 sep 2013, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Koliko nesrice danas 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
sve ovom rochiju prcim
Boze sacuvaj ljudi nisu posteno zaprijetili a izvukli su bod 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa mi nikada tamo necemo pojediti ! a rolando pravo dobro odigrao jbt i pogodi ga onaj tokmo kada je sutao ccc...a i posteno smo se isfulali... 

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
steta, toliko sansi, bili smo puno bolji, i onaj glupi irokez, naso se bas protiv nas dokazivati, dobre izmjene, da je palacio i hugo od pocetka mislim da bi sigurno dobili
Ne mogu da vjerujem da na kraju nismo pobijedili..Zalosno..
Nego gdje onaj ljepotan sto se htio kladiti da ce Belfodil biti bolji od Icardija i da ce postici vise golova??
Nego gdje onaj ljepotan sto se htio kladiti da ce Belfodil biti bolji od Icardija i da ce postici vise golova??
sasuolo rasuo lacija
Skoro i ovdje rezultat pogodio
Što nije ušlo ovo na kraju...
I još onaj nesretan gol primimo,odbije se lopta od igrača...
Al dobra utakmica,uopće loši nismo bili.Da je 1-0 završilo rekao bi da je Palacio igrač utakmice jer je strašan posao napravio od kad je ušao.Belfodil jako dobar debi.Icardi odradio svoje.Uglavnom su svi na nivou bili (čak se i Pereira značajno popravio u 2.dijelu),al neće i neće jbg.Desi se takva utakmica.
Jel iduća s Romom na Meazzi?To bi valjalo dobit i nadoknadit ove bodove danas.

Što nije ušlo ovo na kraju...
I još onaj nesretan gol primimo,odbije se lopta od igrača...
Al dobra utakmica,uopće loši nismo bili.Da je 1-0 završilo rekao bi da je Palacio igrač utakmice jer je strašan posao napravio od kad je ušao.Belfodil jako dobar debi.Icardi odradio svoje.Uglavnom su svi na nivou bili (čak se i Pereira značajno popravio u 2.dijelu),al neće i neće jbg.Desi se takva utakmica.
Jel iduća s Romom na Meazzi?To bi valjalo dobit i nadoknadit ove bodove danas.
Guarin mi samo tako **** zivce sa svojim igrama, ne pamtim kada je dao kvalitetan pas ili nesto korisno uradio, a ne ispada iz prvih 11...
Teren ocajan, ali opet se slabo odigralo, nekako bez volje igrali, jedino Pereira i Yuto, ovo ostalo tanko...Kovacic slab, sve neka alibi dodavanja bez pravog pasa u prostor, ali ajde valjda je do terena
...
Nisam zadovoljan rezultatom, ali opet dobro je nije ni lako gostovanje bilo, zato protiv Rome ocekujem dosta bolje kada krenu svi koji trebaju od prve minute...I dalje smo tu u vrhu nitko nije daleko sto je najvaznije...
Popravilo mi je raspolozenje jos jedan bod Sassuola ipak su oni amateri kada ih Inter nabije, a kada drugi gube bodove, onda su dobra ekipa bla bla bla...
Teren ocajan, ali opet se slabo odigralo, nekako bez volje igrali, jedino Pereira i Yuto, ovo ostalo tanko...Kovacic slab, sve neka alibi dodavanja bez pravog pasa u prostor, ali ajde valjda je do terena

Nisam zadovoljan rezultatom, ali opet dobro je nije ni lako gostovanje bilo, zato protiv Rome ocekujem dosta bolje kada krenu svi koji trebaju od prve minute...I dalje smo tu u vrhu nitko nije daleko sto je najvaznije...
Popravilo mi je raspolozenje jos jedan bod Sassuola ipak su oni amateri kada ih Inter nabije, a kada drugi gube bodove, onda su dobra ekipa bla bla bla...
- Interista02
- Kontakt:
U ovoj tekmi jedino što je bolje uradio Icardi jeste taj postignuti gol. Ako pogledamo driblinge, defanzivu i kretnju na terenu Belfodil je dosta bolji.Guarin14 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da na kraju nismo pobijedili..Zalosno..
Jest da se samo golovi gledaju, ali jbga, i njega ce krenuti. Ja sam mišljenja da je Belfodil bolji igrač.
Icardi mi više dođe kao super zamjena.
Icardi zabija i na kraju x ko protiv juventusa ti srecu kakav go primismo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Obojica su vrlo dobra za sada.Sigurno će još dosta napredovat pod Mazzarijem.Icardi je više finišer,a ovaj drugi target.Zanimljiva kombinacija,dobar napad imamo.
Eh kad bi Roma veceras kiksala.Tjedan dana je sad odmora pa ih treba tuć na Meazzi.
Nego nešto mi malo pišete kad se kiksa?!
Eh kad bi Roma veceras kiksala.Tjedan dana je sad odmora pa ih treba tuć na Meazzi.
Nego nešto mi malo pišete kad se kiksa?!

Jao travnjaka majko moja pa u N.K Travnika je Bernabe za ovaj teren u Trstu,i jos nesto jel neko gleda utakmice na areni pa ovaj komentator ja ga samo pratim uvijek nesto ponizava Inter pa gdjece izvaliti frajer da je veci derbi kad igra Verona i Chievo od Milan vs Inter nemogu da vjerujem ocami
.

Samo jedan klub Velež Mostar
- Interista02
- Kontakt:
pišljavo smo prosuli bodove i gotovo. Bili smo odlični ali neće kur... u gol i gotovo :/
Rolando je bio taj koji je dobro zamijenio Campu. Malo slabija verzija ovog komandanta. Alvarez ostao bez snage ...
Kova pokazao kakvu vještinu posjeduje, ali jbat ga kad je preloš u realizaciji. Treba još popraviti taj ofanzivni dio.
Perreira bio nešto bolji nego prošle sezone, ali opet je to preloše.
Prvi put da Japanac odlično odradi na desnoj strani.
Cambi se preporodio. Doktorski odradio.
O Palaciu tehničaru ne treba trošiti riječi. Def. spada u TOP 5 napadača u ligi.
Fadil odličan, predobar. Teren mu nije godio, nije nikome, ali mu je trebao brži protok lopte da pokaže sav raskoš svog talenta.
JJ odradio smireno utakmicu, i dosta puta nije nasjeo na provokacije već iskulirao sve to. Odlično ga je WM nasavjetova jer je znao kakvo **** sudi tekmu.
Guarin se trudio, ali je to više bio trud da zabije gol i začepi usta zviždačima.
Handa standardan.
Icardi odradio svoj posao, čovjek imao njuh za loptu. Napadač kome je dovoljan jedan dodir da riješi tekmu
Odlična postavka WM-a, ali eto užasan teren, umor i nesreća su odradili svoje.
Glavu gore, idemo dalje. Slijedeća je Roma, nadam se da će pasti, pa makar i minimalno.
FORZA INTER !!!
Rolando je bio taj koji je dobro zamijenio Campu. Malo slabija verzija ovog komandanta. Alvarez ostao bez snage ...
Kova pokazao kakvu vještinu posjeduje, ali jbat ga kad je preloš u realizaciji. Treba još popraviti taj ofanzivni dio.
Perreira bio nešto bolji nego prošle sezone, ali opet je to preloše.
Prvi put da Japanac odlično odradi na desnoj strani.
Cambi se preporodio. Doktorski odradio.
O Palaciu tehničaru ne treba trošiti riječi. Def. spada u TOP 5 napadača u ligi.
Fadil odličan, predobar. Teren mu nije godio, nije nikome, ali mu je trebao brži protok lopte da pokaže sav raskoš svog talenta.
JJ odradio smireno utakmicu, i dosta puta nije nasjeo na provokacije već iskulirao sve to. Odlično ga je WM nasavjetova jer je znao kakvo **** sudi tekmu.
Guarin se trudio, ali je to više bio trud da zabije gol i začepi usta zviždačima.
Handa standardan.
Icardi odradio svoj posao, čovjek imao njuh za loptu. Napadač kome je dovoljan jedan dodir da riješi tekmu

Odlična postavka WM-a, ali eto užasan teren, umor i nesreća su odradili svoje.
Glavu gore, idemo dalje. Slijedeća je Roma, nadam se da će pasti, pa makar i minimalno.
FORZA INTER !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.