FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 jan 2016, 15:57

slika

po meni najbolje ovako
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 29 jan 2016, 15:58

Mailson :bow:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 29 jan 2016, 15:58

amazon je napisao/la:Treba Enisa prodat vrijeme mu je..
Ne znam koliko bi mi para morali dati, da bi ga neko uzeo.. Mailson je strašan !
Hodzurda je bolji od Hadziahmetovića, Blagojevića i Bekrića zajedno :D
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rios

Post Postao/la Rios » 29 jan 2016, 15:59

Kakvu tehniku i brzinu ima Mailson :thumbup: :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 29 jan 2016, 15:59

Jaozinho22 je napisao/la:Mailson :bow:
koringišpil

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 29 jan 2016, 16:01

Ja glupan vazda izadjem i cim izadjem nasi zabiju gol...kakav je gol??
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jan 2016, 16:02

PipiDugaCarapa je napisao/la:
amazon je napisao/la:Treba Enisa prodat vrijeme mu je..
Ne znam koliko bi mi para morali dati, da bi ga neko uzeo.. Mailson je strašan !
Hodzurda je bolji od Hadziahmetovića, Blagojevića i Bekrića zajedno :D

Njega i Memiju dat za 520.000e
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 29 jan 2016, 16:02

Merhaba je napisao/la:Ja glupan vazda izadjem i cim izadjem nasi zabiju gol...kakav je gol??
Došla lopta do Beganovića i on je smjestio u mrežu :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jan 2016, 16:06

Samo ne kontam sto ne Sablja bar u prijateljskim ne proba igrati sa 2 napadaca, pa makar i 20 minuta.
Nije bogom dana i jedina taktika 4-5-1.
Mada bice ovo bolje kada se iskristalizuje pocetnih 11 i malo uigraju, ovako sa letecim izmjenama ne moze se nista ni ocekivati osim da se igraci upoznaju i =osjete= protiv drugih ekipa.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 29 jan 2016, 16:06

fedeltafrotta je napisao/la:bogicevic igra ofanzivnog veznjaka hahah
Joj jarane epiliepticni napad covijek dobiti od ovog avatara ti
Kralj price

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 29 jan 2016, 16:06

Sve u svemu vrlo zasluzena pobjeda protiv Veleza koji od iduce sezone igra u FBIH. Nemaju oni sta da trazi na proljece, to je evidentno. Samo je pitanje hoce li biti zadnji ili medju zadnjima. Sto se tice nas, mozda i najbolja utakmica za sada na pripremama. Ako nista drugo dosta bolja igra. Napada se vise sa strana i to je dalo dosta rezultata. Mailson MORA igrati u vezi, ne smije se stavljati na bek jer onda propustamo njegov kvalitet. Takodjer kao i sa Beganovicem koji "mora" igrati spica a ne ofanzivnog veznog.

Sasvim okej utakmica. Opet kazem, za mene mozda i najbolja do sada. I ako je teren vrlo los igralo je se od noge do noge, brzi protok lopte. Imamo i dalje problema sto pojedinci peglaju previse ali okej razumljivo je. Kako samo Hodzurda i Kosoric djele lopte, ko Rafa Marquez birvaktile :D Mislim da ce sa vremenom to izgledati dosta bolje! :)
Merhaba je napisao/la:Ja glupan vazda izadjem i cim izadjem nasi zabiju gol...kakav je gol??
Sut Enisa izblokiran medjutim lopta dolazi u noge Beganovicu koji iz sumnjive pozicije matira majstorski Bobica. Mislim da nije bio ofsajd u glavnom ali je bio dosta cist pred golmanom posle odbijenice pa je izgledalo mozda kao cist ofsajd. A kad malo bolje se sjetim koliko je sumnjivi ofsajda svirano protiv Capljine, izjednaci se haha.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 29 jan 2016, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 jan 2016, 16:08

Koliko smo se raskukali ovo danas i nije bilo lose toliko.. Dosta se trcalo i bar protiv Veleza se uspijevao konstantno igrati presing tako da Velez, u jednoj prijateljskoj utakmici, nije maltene konkretno ni centar presao.. Hodzurda je igrac za prvih 11 po meni.. Mailson mora igrati blize golu jer je tu korisniji a Tiago u spica gdje se najbolje snalazi.. Jos je rano donositi ozbiljnije zakljucke ali i Edis mora imati vise rjesenja u postavci igre.. Predugo se pokusava doci do gola na jedan nacin.. Kada vidis da neide zarotiraj nesto, bar probaj.. Trebamo vise pokusavati i sutevima sa distance.. Toga ima premalo u nasoj igri.. Evo da Edisu predlozim formaciju za sledecu tekmu :mrgreen:
slika
BUDI ŽELJO !!!

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 29 jan 2016, 16:08

Slucajno lopta dosla do Dzenisa, a on majstorski zavrsio. Ocito cemo imati problem sa ekipama koje igraju bunker, imamo posjed 80% al ne znamo da kreiramo sansu.Mailson dobar, po meni Jovan naj bolji ovo sto sam ja gledao, ne znam sta je sa Tiagom, van forme je.
Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u 29 jan 2016, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 29 jan 2016, 16:09

Mozda treba probati sljedecu tekmu sa Tiagom u spicu, a Mailsona na lijevo krilo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jan 2016, 16:09

Maislon mora biti u prvih 11. na ljevoj strani, Tiago u napad nije on za krila.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 29 jan 2016, 16:10

Ma Enis je Edisov igrac, ko kad je isti ko i on. Branimo se odlicno sa 11 igraca fakticki, to mi se svidja i tu se vidi dijelo edisovih ruku. Naprijed smo jalovi,mi ko mi nista novo. Valjda treba proci vremena da se malo uigraju, ali opet me strah sto nam je trener stoper i to onaj mrtvi. Ovakvom igrom i s ovim trenerom mozemo fino u Europi, a sad do Europe doci to ce bit patnja. Treba nam pod hitno neki trener pomocni koji je ili igrao naprijed il se forisira na taj dio. Mailson je dzamija za malog prostora uz priliku moze biti odlican igrac. Ovi ostali u nekom svom nivou. Eh kakav bi fudbaler bio ovaj Memija da mozga ima

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 jan 2016, 16:12

Hadzijalagic je napisao/la:Koliko smo se raskukali ovo danas i nije bilo lose toliko.. Dosta se trcalo i bar protiv Veleza se uspijevao konstantno igrati presing tako da Velez, u jednoj prijateljskoj utakmici, nije maltene konkretno ni centar presao.. Hodzurda je igrac za prvih 11 po meni.. Mailson mora igrati blize golu jer je tu korisniji a Tiago u spica gdje se najbolje snalazi.. Jos je rano donositi ozbiljnije zakljucke ali i Edis mora imati vise rjesenja u postavci igre.. Predugo se pokusava doci do gola na jedan nacin.. Kada vidis da neide zarotiraj nesto, bar probaj.. Trebamo vise pokusavati i sutevima sa distance.. Toga ima premalo u nasoj igri.. Evo da Edisu predlozim formaciju za sledecu tekmu :mrgreen:
slika
Ma previse bi onda dobrih igraca zavalio na klupu jer u toj formaciji imas samo dva beka koji su u isto vrijeme krila. Trebala bi im samo takva snaga . To se moglo uraditi dok je Kvesa bio tu a Memija igro desno. A sve u svemu odlicna formacija, kad se uigra i ukomponuje :salut:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 29 jan 2016, 16:12

sofronije je napisao/la:Duge lopte od Hodzurde mi se najvise dopadaju
Zaštitni znak. :bow:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 29 jan 2016, 16:12

fanaticZeljin je napisao/la:Slucajno lopta dosla do Dzenisa, a on majstorski zavrsio. Ocito cemo imati problem sa ekipama koje igraju bunker, imamo posjed 80% al ne znamo da kreiramo sansu.Mailson dobar, po meni Jovan naj bolji ovo sto sam ja gledao, ne znam sta je sa Tiagom, van forme je.
i ja sam tako nešto vidio,hodžurda dobar a tiago hmhmhm :? :?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 jan 2016, 16:14

struja je napisao/la: i ja sam tako nešto vidio,hodžurda dobar a tiago hmhmhm :? :?
Treba sjest veceras, zaliti ovu pobjedu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.