po meni najbolje ovako
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne znam koliko bi mi para morali dati, da bi ga neko uzeo.. Mailson je strašan !amazon je napisao/la:Treba Enisa prodat vrijeme mu je..
koringišpilJaozinho22 je napisao/la:Mailson
PipiDugaCarapa je napisao/la:Ne znam koliko bi mi para morali dati, da bi ga neko uzeo.. Mailson je strašan !amazon je napisao/la:Treba Enisa prodat vrijeme mu je..
Hodzurda je bolji od Hadziahmetovića, Blagojevića i Bekrića zajedno
Došla lopta do Beganovića i on je smjestio u mrežuMerhaba je napisao/la:Ja glupan vazda izadjem i cim izadjem nasi zabiju gol...kakav je gol??
Joj jarane epiliepticni napad covijek dobiti od ovog avatara tifedeltafrotta je napisao/la:bogicevic igra ofanzivnog veznjaka hahah
Sut Enisa izblokiran medjutim lopta dolazi u noge Beganovicu koji iz sumnjive pozicije matira majstorski Bobica. Mislim da nije bio ofsajd u glavnom ali je bio dosta cist pred golmanom posle odbijenice pa je izgledalo mozda kao cist ofsajd. A kad malo bolje se sjetim koliko je sumnjivi ofsajda svirano protiv Capljine, izjednaci se haha.Merhaba je napisao/la:Ja glupan vazda izadjem i cim izadjem nasi zabiju gol...kakav je gol??
Ma previse bi onda dobrih igraca zavalio na klupu jer u toj formaciji imas samo dva beka koji su u isto vrijeme krila. Trebala bi im samo takva snaga . To se moglo uraditi dok je Kvesa bio tu a Memija igro desno. A sve u svemu odlicna formacija, kad se uigra i ukomponujeHadzijalagic je napisao/la:Koliko smo se raskukali ovo danas i nije bilo lose toliko.. Dosta se trcalo i bar protiv Veleza se uspijevao konstantno igrati presing tako da Velez, u jednoj prijateljskoj utakmici, nije maltene konkretno ni centar presao.. Hodzurda je igrac za prvih 11 po meni.. Mailson mora igrati blize golu jer je tu korisniji a Tiago u spica gdje se najbolje snalazi.. Jos je rano donositi ozbiljnije zakljucke ali i Edis mora imati vise rjesenja u postavci igre.. Predugo se pokusava doci do gola na jedan nacin.. Kada vidis da neide zarotiraj nesto, bar probaj.. Trebamo vise pokusavati i sutevima sa distance.. Toga ima premalo u nasoj igri.. Evo da Edisu predlozim formaciju za sledecu tekmu![]()
Zaštitni znak.sofronije je napisao/la:Duge lopte od Hodzurde mi se najvise dopadaju
i ja sam tako nešto vidio,hodžurda dobar a tiago hmhmhmfanaticZeljin je napisao/la:Slucajno lopta dosla do Dzenisa, a on majstorski zavrsio. Ocito cemo imati problem sa ekipama koje igraju bunker, imamo posjed 80% al ne znamo da kreiramo sansu.Mailson dobar, po meni Jovan naj bolji ovo sto sam ja gledao, ne znam sta je sa Tiagom, van forme je.
Treba sjest veceras, zaliti ovu pobjedustruja je napisao/la: i ja sam tako nešto vidio,hodžurda dobar a tiago hmhmhm![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.