Tako je dobro je suđenje u zadnje vrijeme nece biti problema sa Peljto to ce sve biti top samo je do nas kao sto kazes.Jet2Holiday je napisao/la: ↑05 dec 2025, 11:32Kad nas nije Halkic ostetio protiv Borca, ovo sa peljtom je mala maca.
Prestanite se zaliti na sudjenje. Losi rezultati nisu zbog sudjenja nego zbog nas.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
"Treba vremena" govorimo od dolaska Mirvića, dakle preko 4 godine.Maroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:47Nije ok naravno ali daleko je ova ekipa od nase najgore po statistici najgora ekipa FKS je bila 1996 kad smo bili 7 na tabeli. Ova polusezona je turbulentna, 3 trenera promijenili, fantasticno krenuli pa onda sve krenulo niz brdo. Kako je izgledalo mnogi su predvidjali borbu za opstanak a mi bi ovu polusezonu mogli zavrsiti na 3 poziciji.NoProfit je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Po tebi je sasvim ok to što najskuplja ekipa u državi tavori na sredini tabele? Skupina amatera s najboljim uslovima u državi se ofira iz kola u kolo i tebi je to ok?Maroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:09
Po cemu najgora? Mozemo zavrsiti treci nakon katastrofalnog starta po meni je ovo sasvim ok. Nadam se boljoj igri u 2 polusezoni.![]()
Mi smo jedina država u Evropi u kojoj najbogatiji klub i najskuplja skupina igrača nije i najdominantnija.
Ne moras ici dalje od Hrvatske da skontas da to nije istina. Hajduka podrzava cijela Dalmacija, imaju 100 hiljada clanova, i najbolju podrsku u EX-Yu a zadnju titulu su osvojili prije 20 godina. Treba vremena da se napravi nesto dobro tako da pustimo ljude da rade, rano je jos za zakljucke. U nedjelju, 13:00 dodjes na stadion i podrzis ekipu.
- napoleon72
- Kontakt:
Kakav seljacki klub postajemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Oni su nama prije 15 godina davali karte po 15/20 KM...
- napoleon72
- Kontakt:
I mi smo njima 2004. i 2012., nije u tome poenta. Kad su oni sve tribine stavili po 20 KM sjever je bio dzaba. Ovo je dno sta radimo al et.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Nas je Borac pobjedio 5-1, u situaci gdje ti ponistava go i u momentu kad stvaras sanse ko na traci ti daje crveni (drugi zuti) neopravdano (prvi zuti nigdje veze)NoProfit je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Po tebi je sasvim ok to što najskuplja ekipa u državi tavori na sredini tabele? Skupina amatera s najboljim uslovima u državi se ofira iz kola u kolo i tebi je to ok?Maroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:09Po cemu najgora? Mozemo zavrsiti treci nakon katastrofalnog starta po meni je ovo sasvim ok. Nadam se boljoj igri u 2 polusezoni.![]()
Mi smo jedina država u Evropi u kojoj najbogatiji klub i najskuplja skupina igrača nije i najdominantnija.
Zrinjski u mostaru tu nismo odgovorili kako treba
Zeljo isto nismo bili losi mogli smo bolje
Sloga sb i rudar lose
E sad utakmica protiv zrinjskog na kosevu 93 minuta gubis 2 boda, radnik do 64 minute 3-0 do kraja osvajas bod, i Rudar IMAS DO 74 minute 0-1 i nijedan bod
U 95% slucajeva u ove 3 utakmice u ovakvim situacijama koje su bile u ovakvim utakmicama bi osvoili 9 bodova a u 99% slucajeva 7 bodova a mi smo osvoili 2, ako dodamo jos recimo 5 bodova na 23 koja imamo to je saldo od 28
Namaje sezona krenula bas po pehu uz onaku igru protiv krajove na kosevu ti pobjedis minimalno 2-1, pa u revansu primis 4 komada za 40 minuta
Pa radnik 3-0 pa za 20 minuta 4 gola primis, pa trener koji je imao ogromno postovanje od navijaca (sto nikad niko nije imao, i kad bi igra bila losa i poraz nepamtim da je neki trener imao podrsku na kosevu ko on, da se ona glupost nije desila od strane HZ za kup to nekako kvari dojam) podnosi neopozivu ostavku PO MENI NEOCEKIVANO, smatram da je ostavka ZZ uhvatila klub na krivoj nozi a ujedno poremetila komplet roster a uzto kompletan rad ZZ od godinu dana, a efekat je se odrazio na formaciju taktiku samoouzdanje formu.
E sad tesko je dokucit dali je ovaj potez ZZ imao mentalni efekat kod igraca do te mjere da smo imali za mjesec dana oko 6 igraca povrijdjeni ILI JE ON ZZ lose spremio fizicku ekipu TACNIJE tempirao formu za euro takmicenje (cak razmisljam nakon sto je proslo pola prvenstva da je MOZDA to i bio njegov tajni plan da proba proc krajovu Trnavu po ispadanju u evropi onda da vidi da nas vodi u prvenstvu ako sudjenje bude ok budul se pobjede redale rezultat pratio kako treba bicu tu cim zaskripa raskidam ugovor u HNL ce me jedva docekat. Crajova i radnik su ubrzali proces i smatram da ce ta dva rezultata i nacin kako nas je ispalio kostat njega do te mjere da ce tesko moci nac posao. Ovo je uradio i partizani i nama veoma nekorektno. (Slican nacin)
I imas sta imas lose pripremljene fizicki kondiciono igrace slabo uigrane igrace igrace koji su bili dobar dio prvenstva povrijdjeni BANIC Mujkic ELEZI CIMIROT ADEM JOVIC DJORDJEVIC KRDZALIC I PORED TOGA PRODAS JATTU.. i 3 trenera za 8 kola.. PLUS FIN BROJ SUDISKI KRADJA
STA OCEKIVAT POD OVAKVIM OKOLNOSTIMA, DOBRO MI IMAMO OVO STO IMAMO.
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 05 dec 2025, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Oni dođu na zapad i bude im top, a mi nikad nismo mogli otići, sjesti i pregledati utakmicu tamo. Koliko oni nama karti, toliko im uzvratiš i to je to.napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:02I mi smo njima 2004. i 2012., nije u tome poenta. Kad su oni sve tribine stavili po 20 KM sjever je bio dzaba. Ovo je dno sta radimo al et.
-
Hordas1990
- Kontakt:
**** mi se iskreno i za manjejake i za Peljtu i za Mirvica i za plate. Igramo protiv ekipe koja nas kuci nije dobila 5-6 godina, koju vodi TikToker za kojeg je pitanje dana kad ce dobiti otkaz, koja nikoga nije uzela od oktobra, koja dolazi bez navijaca, koja jedino sto zna da igra je na kontre i apsolutno nikad nista drugo. Znaci imacemo situaciju da jedan Ljajic napada na Mustafu Sukilovica. Pa ako u nedjelju ne dobiju neka idu svi lagano u sto picki materina 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Od obecanog citavog juga do 20km za cosak i beton bez stolica uz manje od 5%
Stvarno papci postajemo
Stvarno papci postajemo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma trebali smo im dat i jug i pola zapada, ustvari cijeli zapad a mi cemo se nagurat na istoknapoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:02I mi smo njima 2004. i 2012., nije u tome poenta. Kad su oni sve tribine stavili po 20 KM sjever je bio dzaba. Ovo je dno sta radimo al et.
Dosta vise merhameta od nas nek se napuse khurca
Druze ba **** su nam mater ovdje svima na proslom derbiju i vi nesto tu serete nabijem vas na **** yebo vam manijak sve
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
To je kad ti klub vode frustrirane qrave na čelu sa najvećim degenerikom na kugli zemaljskoj. Od ovog majmuna se nećemo oporaviti 5 godina.
Znaci prvo im obecali dat cijeli Jug, sad nisu dali ni 5% 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Naredni put neka im obecaju 10k ulaznica, a puste 600.
Gurbeti drugi jezik ne razumiju.
Prva ispravna ajlina odluka otkako je dosla u klub.
Neka ga pusi klasa radnicka
Gurbeti drugi jezik ne razumiju.
Prva ispravna ajlina odluka otkako je dosla u klub.
Neka ga pusi klasa radnicka
Šta su uradili? Davali nam 500 karata, mi trazili 700 i otisli bez podrške i zijanili? Ne branim ih, želim im sve najgore, ali na zatvoren jug i tampon zone koje bi bile na stadionu, mislim da je to bio maksimum koji su ti mogli ponuditi.
5% od 30.121 je 1.507.Treba dati tih 7 karata i dogurati do te cifre.
Svijet u kojim oni žive i misle da na Koševu ima 35.500 je 1998.godina otprilike.
Svijet u kojim oni žive i misle da na Koševu ima 35.500 je 1998.godina otprilike.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ne znam sta zalite zuline narkomane. Ako nemaju 20 maraka nek ne dolaze. Ako je problem tih 200 karata, svakako ih uvijek udje vise nego sto dobiju
Nemojte molim vas da ih zalite. Da vas sretnu 5 na 1 oni ne bi zalili da vam motkom razvale glavu
Nemojte molim vas da ih zalite. Da vas sretnu 5 na 1 oni ne bi zalili da vam motkom razvale glavu
Ko ih ****. Ja sam sa Avdom Avdicem morao gledati utakmicu jer nije bilo gostujucih navijaca. Nabijem i njih i Avdu na neku stvar, cigani. Dabogda im se istok srušio
Trenutno korisnika/ca: fera, PingoFTW, plisek, trunks1946 i 48 gostiju.