FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
defanziva je ok u ove 3 tekme, bez greske ali prema naprijed fali malo vise kreativnosti
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nije ovo sve tako crno kao sto to predstavljamo u vecini. Danas se moze vidjeti dosta dobri dodavanja, igra se brze. Fantasticne paralele stopera nasih, a i vise se napada sa vanjskih pozicija. Teren je katastrofalan i lopta odskace ko luda. Trebat ce ovdje jos dosta vremena da se tim uigra ali imam nadu da ce na kraju izac na dobro! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
@Okolele
Nije prekucao lika, već likove.
Igrači Veleza igraju samo da ne prime gol, a nama za ovo probijanje bunkera treba Bekrić, jer ga očigledno niko drugo ne moze probiti. Koliko je teško igrati protiv bunkera, dovoljno govori da su navijači Veleza, koji se nalaze na tribinama, u transu svaki put kad njihovi puleni pređu centar.
@edit
Upravo ste mogli vidjeti primjer, zagalamili su tako da sam ja imao utisak, kako je jedan od njihovih igrača makazicama pogodio prečku, sa centra.
Nije prekucao lika, već likove.
Igrači Veleza igraju samo da ne prime gol, a nama za ovo probijanje bunkera treba Bekrić, jer ga očigledno niko drugo ne moze probiti. Koliko je teško igrati protiv bunkera, dovoljno govori da su navijači Veleza, koji se nalaze na tribinama, u transu svaki put kad njihovi puleni pređu centar.
@edit
Upravo ste mogli vidjeti primjer, zagalamili su tako da sam ja imao utisak, kako je jedan od njihovih igrača makazicama pogodio prečku, sa centra.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 29 jan 2016, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ma ide ovo sve bolje i bolje, opusteno
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Joj Mostaraca sto navijaju. Sabur hercegovci!
Edit: Koja stoka u manjini.
Edit: Koja stoka u manjini.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 29 jan 2016, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Tek ce utakmice u turskoj pokazati pravu sliku i kako se radilo na pripremama i kako smo odradili prelazni rok.
-
- Kontakt:
stop vagini na tribini
ovi ašćare bunker vježbaju. a kod nas samo mailson može nekome nešto 1-1.
Hahaha Mailson se igra sa ovima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma ovo je katastrofa od taktike pa vi pričajte šta hočete Protiv bukvalno raspalog veleža
-
- Kontakt:
Iz ovih utakmice se tesko moze vidjeti bilo šta.Prvo protivnici se brane sa 11 igraca non-stop,svi se naguraju u sesnaesterac gdje je nemoguce odigrati bilo kakvu akciju,kontra napadi nema sanse jer ovi i ne napadaju,teren katastrofa,mjenjaju se igraci svakih 15-tak min,pocetak priprema,itd...
Ma tesko je dati gol sa ovom taktikom gdje gosti igraju bunker...moraju tu dva napadaca
Ovako moze
Ovako moze

Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 29 jan 2016, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovu temu ne treba vise citati dok ne prodju pripreme. Ima par debila koji komentarisu pa se ne isplati nikako ni citati,a pogotovo pisati.
-
- Kontakt:
bravo dzenise
Tako je! Bravo Dzenise!'
arelinho je napisao/la:Ovu temu ne treba vise citati dok ne prodju pripreme. Ima par debila koji komentarisu pa se ne isplati nikako ni citati,a pogotovo pisati.
EVO GAAAAAA
Sadikovic najbolji igrac danas, kako je tako je 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
ULAZIMO U GRUPNU FAZU LIGE PRVAKAAAAAAAA, U TRANSU SAAAAAAAAAAAAAAAM
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Slazem se u potpunosti..Nazad odlicno stojimo ali naprijed katastrofa..Znam sve da je dosta novih igraca ali jbt nisu valjda toliki bilmezi da nisu u stanju jednu akciju kako treba odigrati koliko god neuigrani bili..bojamora je napisao/la:Ma ovo je katastrofa od taktike pa vi pričajte šta hočete Protiv bukvalno raspalog veleža
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mailson na ljevo krilo, Tiago u npada to treba probati !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.