FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željoman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željoman » 06 maj 2010, 12:28

kad je pao gol, meni su starci (inace okorijeli pitari) dosli u sobu, zaredali od A do Ž i rekli da ne razumiju odkud mi toliki glas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 06 maj 2010, 12:29

Seyo_TM je napisao/la:Gledao sam u kafani repku, lige prvaka, finala, svakakvih derbija, i navijalo se i slavilo...ali sinoc kad je pao gol, komplet smo kafanu prevrnuli :mrgreen:
O kojoj kafani govorimo ? :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 06 maj 2010, 12:31

Ne mogu da vjerujem da nakon nekoliko godina suše imamo pgromnu priliku osvojiti oba trofeja. Željo ponovo ruši rekorde i postavlja nove zadaće za ostale klubove, kako rezultatski, tako i navijački.

Što se tiče tekme, ništa me nije iznenadilo, upravo ovakvu tekmu sam očekivao, ogroman pritisak domaćina uz podršku publike je rezultirao golom domaćina, nakon toga igra na sredini terena bez prilika uz naš posjed lopte. Drugo poluvrijeme je takođe bilo očekivano posjed naš i pritisak sve veći kako se utakmica bliži kraju i to smo ponovno po ko zna koji put krunisli golom. Borac nema ni minimalne šanse na Grbavici.

Što se tiče korekktnosi Lešinara, bila je poprilično, ako izuzmemo zviždanje himni BIH i pjevanje tuđih. I jedna me još stvar zanima, šta vam znači ona zastava Portugala kojaje bila postavljena na istoku odmah do nas.
Atmosfera na stadionu za obične gledaoce fenomenalna za naše prilike, al za navijače koji to malo više prate i razumiju katastrofalna što se tiče Lešinara. Jedino što bi pohvalio to je pirotehnika, Lešinari su po tome u ovom trenutku broj 1 sigurno.
Što se tiče nas Manijaka, solidno izdanje. Umor i dug put je učinio svoje, dali smo sve od sebe, a kako je to izgledalo na TV-u vi procjenite. Pohvalio bi korektnost policije, profesionalne kao i uvijek. BL je još jednom dokazala da je to gostovanje bezbijedno, jer su i navijači i polocija korektni.

Što se tiče slijedeće utakmice Olimpik, bit će vrlo vrlo teško. Igrači su u ovom trenutku pre preumorni i stvarno ćemo morati dobro namučiti da dobijemo Olimipk. Kvaliteniji smo, to je sigurno, al Olimpik ima nekoliko pojedninaca koji indivudualno mogu riješiti tekmu.
Ovako kad pogledam tabelu i raspored i trenutnu formu, titula je već na Grbavici, al ja opet ne bih bio toliko siguran, jer jedino i najviše brine umor i da slučajno zbog tog umora ne bih kiksali protiv Olimpika ili Laktaša kući, ne do bog. Sve u svemu, treba kao i dosad ići korak po korak, pa šta bude bude.

EDIT
Ko je prenosio sinoć tekmu :?:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 maj 2010, 12:32

MaliMemo je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Gledao sam u kafani repku, lige prvaka, finala, svakakvih derbija, i navijalo se i slavilo...ali sinoc kad je pao gol, komplet smo kafanu prevrnuli :mrgreen:
O kojoj kafani govorimo ? :mrgreen:
o vrlo zloj :mrgreen:

ps Spaho g0vnar je trunio
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 maj 2010, 12:33

@Strauss, BHT, Velid Spaho, a i snimak je išao na PTPC-u.

Gdje su oni što su govorili da je dogovoreno da Borac uzme kup, a mi titulu :twisted: :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 maj 2010, 12:35

Iz razloga sto se posljednja tri kola igraju u isto vrijeme, Olimpik posljednje dvije domace utakmice igra na Grbavici.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 06 maj 2010, 12:36

Dobro je, ko god da je, samo da nije onaj idiot, kreten Kristić. :twisted:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 maj 2010, 12:37

slika
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 06 maj 2010, 12:38

tanzla je napisao/la:@Strauss, BHT, Velid Spaho, a i snimak je išao na PTPC-u.

Gdje su oni što su govorili da je dogovoreno da Borac uzme kup, a mi titulu :twisted: :mrgreen:

Dogovor postoji, ali obrnuto...njima titula, vama kup. 8-) :) :D

Dupla kruna je vasa, sa i bez dogovora!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 maj 2010, 12:40

Strauss je napisao/la:Dobro je, ko god da je, samo da nije onaj idiot, kreten Kristić. :twisted:
Svi su na tv-u pitari...sinoc sam pitao lika sto radi tamo...jedino nije znao za belmina, a neko rece ovdje da je on nas...

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 06 maj 2010, 12:40

sinoc na ch wili ludnica, atmosfera bolja nego kad je repka igrala, ko je bio mogao je se uvjeriti :)
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 maj 2010, 12:41

cole-ch je napisao/la:

Dogovor postoji, ali obrnuto...njima titula, vama kup. 8-) :) :D

Dupla kruna je vasa, sa i bez dogovora!
:lol: :lol: :lol:

Ne vole nas fanovi teorije zavjera nikako, šta ćeš kad nas raznorazni masoni, iluminati, guraju da superkup igramo sami sa sobom :twisted: , da bi preko nas uspostavili novi svjetski poredak.

slika
Za one koje zanima, "the allseeing eye " kao glavni simbol masonstva je ustvari desno oko uvaženog Brković Nijaza. :twisted:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 maj 2010, 12:42

Eno ih hoće i on sad titulu, ali u juniorskoj konkurenciji.

Protiv Olimpika ne smije biti ni najmanjeg opuštanja. Nadam se da će to Amar adekvatno rješiti. Ima do nedelje dovoljno vremena za odmor. Graletu i ostalim mu koridašima bi to bilo životno dijelo da nam sj.eb.u titulu. Ima u Olimpiku opasnih igraća koji žele da se pokažu, a kome da se pokažu pred vazda praznim tribinama. Pred šampionima i punom Grbavicom, naravno.

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 06 maj 2010, 12:48

Seyo_TM je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Dobro je, ko god da je, samo da nije onaj idiot, kreten Kristić. :twisted:
Svi su na tv-u pitari...sinoc sam pitao lika sto radi tamo...jedino nije znao za belmina, a neko rece ovdje da je on nas...
vlado i medina su zeljovci, kristic i spaho pitari, babic se nikad nije deklarisao mislim da mu je drazi zeljo i dujkovic i suko pojma nemam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 maj 2010, 12:54

jel moze iko potvrditi za ovaj trening u 16:00?
BRAVE HEART 1979-2005

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 06 maj 2010, 13:03

nermin_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
vlado i medina su zeljovci, kristic i spaho pitari, babic se nikad nije deklarisao mislim da mu je drazi zeljo i dujkovic i suko pojma nemam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Seyo
Ma pretpostavljao sam, šta očekivati od onakvih uhljupa, za koga on može navijati osim nanajva... :roll:
Kažem dobro pa je Spaho, jer nas je onaj poslije tekme sa Slavijom toliko ispljuvao da to nije normalno. Nisam gledao tekmu na TV-u, pa ne znam kako je Spaho prenosio, al siguran sam da je profesionalnije od onog panja, onaj bi barem 2 crvena i 2 penala stavio na dušu sudiji, naravno na Borčevu štetu. Nedo mu dragi Bog da opet počne pljuvati po Želji i Manijacima, raji je toliko dopizdio da bi se svašta moglo desiti.
Sinoć na poluvremenu, baš pričamo o tome ko prenosi i kako to izgleda, jel ponovo gaze po nama idioti. :twisted:
A protiv Borca ko da gledam prenosit će onaj panj :twisted: Mada bih volio da hoće Bahu vratiti, da opet zacvili :twisted: pitar smrdljivi

@nermin
Ko ti je taj Vlado :?: A taj Ognjen(Vujković) je pitar koliko ja znam :roll:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 06 maj 2010, 13:07

Govorio sam ja da ce biti nesto od onog Visce :D

Utakmnica nikakva, igra jos gora, ali to je najmanje vazno sad mi smo zabili taj gol i imamo strasan rezultat za uzvrat, DUPLA KRUNA.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 maj 2010, 13:08

Strauss je napisao/la:Ko ti je taj Vlado :?:
Vladislav Majer.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 maj 2010, 13:09

baho krmĆe je kafanu otvorilo u veh BiBi aju

a vjeruj mi da je spaho debilao samo tako...

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 06 maj 2010, 13:09

majestic24 je napisao/la:Gledajuci sinocnu utakmicu,vidim da ima nade za BH nogomet
ono sinoć je bila "primera" u odnosu na utakmicu Šibenik-Hajduk.
"Indija,Pakistan..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, CentarsutNaClanak921, Cwirek, Doktorinho, Lokomotifa i 100 gostiju.