Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
O kojoj kafani govorimo ?Seyo_TM je napisao/la:Gledao sam u kafani repku, lige prvaka, finala, svakakvih derbija, i navijalo se i slavilo...ali sinoc kad je pao gol, komplet smo kafanu prevrnuli
o vrlo zlojMaliMemo je napisao/la:O kojoj kafani govorimo ?Seyo_TM je napisao/la:Gledao sam u kafani repku, lige prvaka, finala, svakakvih derbija, i navijalo se i slavilo...ali sinoc kad je pao gol, komplet smo kafanu prevrnuli
tanzla je napisao/la:@Strauss, BHT, Velid Spaho, a i snimak je išao na PTPC-u.
Gdje su oni što su govorili da je dogovoreno da Borac uzme kup, a mi titulu![]()
Svi su na tv-u pitari...sinoc sam pitao lika sto radi tamo...jedino nije znao za belmina, a neko rece ovdje da je on nas...Strauss je napisao/la:Dobro je, ko god da je, samo da nije onaj idiot, kreten Kristić.
cole-ch je napisao/la:tanzla je napisao/la:@Strauss, BHT, Velid Spaho, a i snimak je išao na PTPC-u.
Gdje su oni što su govorili da je dogovoreno da Borac uzme kup, a mi titulu![]()
Dogovor postoji, ali obrnuto...njima titula, vama kup.![]()
![]()
![]()
Dupla kruna je vasa, sa i bez dogovora!
Eno ih hoće i on sad titulu, ali u juniorskoj konkurenciji.tanzla je napisao/la:@Strauss, BHT, Velid Spaho, a i snimak je išao na PTPC-u.
vlado i medina su zeljovci, kristic i spaho pitari, babic se nikad nije deklarisao mislim da mu je drazi zeljo i dujkovic i suko pojma nemamSeyo_TM je napisao/la:Svi su na tv-u pitari...sinoc sam pitao lika sto radi tamo...jedino nije znao za belmina, a neko rece ovdje da je on nas...Strauss je napisao/la:Dobro je, ko god da je, samo da nije onaj idiot, kreten Kristić.
@Seyonermin_TM je napisao/la:vlado i medina su zeljovci, kristic i spaho pitari, babic se nikad nije deklarisao mislim da mu je drazi zeljo i dujkovic i suko pojma nemamSeyo_TM je napisao/la:Svi su na tv-u pitari...sinoc sam pitao lika sto radi tamo...jedino nije znao za belmina, a neko rece ovdje da je on nas...Strauss je napisao/la:Dobro je, ko god da je, samo da nije onaj idiot, kreten Kristić.![]()
![]()
Vladislav Majer.Strauss je napisao/la:Ko ti je taj Vlado![]()
ono sinoć je bila "primera" u odnosu na utakmicu Šibenik-Hajduk.majestic24 je napisao/la:Gledajuci sinocnu utakmicu,vidim da ima nade za BH nogomet
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, CentarsutNaClanak921, Cwirek, Doktorinho, Lokomotifa i 100 gostiju.