FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 13 mar 2011, 13:44

padobranac1978 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jucer ste bili veoma losi,kao kukavice na terenu,trebali ste najmanje 4-5 komada primit al imali ste srece .. nezz kako mislite sa onom igrom se borit za vrh tabele,osim 1-2 dobre sanse, ostalo slabo od sarOjeva ..

opet vi na gostovanjima pruzate tako dopadljivu,brzu,tecnu igru od noge do noge da se mnogi pitaju kako to da se skoro pa uvijek borite za opstanak,vi kad dolazite nekome u goste tribine budu dupke pune jer narod nahrli da vidi umijece i raskos u vasoj igri :mrgreen:
Jeste bolan to su ti , oni sto primaju po tri komada u gostima kao na Kosevu, i Travnik ih razvali jer su jako prepoznatljivi kao dobra ekipa koja se voli nadigravati :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 mar 2011, 13:46

jos jednom cestitke momcima koji su isli u Tuzlu da bodre NASE SARAJEVO.
Pokazali smo po ko zna koji put zbog cega se igra fudbal,zbog cega smo INSTITUCIJA,
i zbog cega su HORDE ZLA najbolji navijaci u bh,bicu skroman pa cu reci a i sire.
SVAKA CAST BORDO BRACO!!!

................................VEDRAN PULJIC......................
F.K.SARAJEVO

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 13 mar 2011, 13:48

Probisvjet je napisao/la:Cestitke HZ na jucerasnjem dolasku u Tuzlu i navijanju. Nas klub je pokvario derbi i vjerujem jedan lijep sportski dan koji bi protekao bez incidenta. Policija umjesto da je sprijecila gadjanje kamenicama, ona je ganjala navijace oko stadiona.
Sve je moglo bolje biti!
A trebao je to da bude prelijep dan u svakom pogledu ali... i smanjite ono kamenjanje koja je to furka da mi je znat!neka pricaju sta hoce trn smo u oku ono je nevjerovatno onolika kolicina mrznje i primitivizma,neki od njih su i pisali na sred tribine sta drugo da se doda,a da ne spominjemo kamenovanje i gadjanje svim i svacim onih 10 momaka valjda ispadnes musko kad nekog gadjas kamenom

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2011, 14:18

Evo ako neko sakuplja ulaznice.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2011, 14:20

mauricius je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Cestitke HZ na jucerasnjem dolasku u Tuzlu i navijanju. Nas klub je pokvario derbi i vjerujem jedan lijep sportski dan koji bi protekao bez incidenta. Policija umjesto da je sprijecila gadjanje kamenicama, ona je ganjala navijace oko stadiona.
Sve je moglo bolje biti!
A trebao je to da bude prelijep dan u svakom pogledu ali... i smanjite ono kamenjanje koja je to furka da mi je znat!neka pricaju sta hoce trn smo u oku ono je nevjerovatno onolika kolicina mrznje i primitivizma,neki od njih su i pisali na sred tribine sta drugo da se doda,a da ne spominjemo kamenovanje i gadjanje svim i svacim onih 10 momaka valjda ispadnes musko kad nekog gadjas kamenom
Ma za mene je kamenje papanska stvar. Jbg neko bez oka moze ostati. Zasto nekome oduzeti vid koga i ne poznajes.
Meni je bitno, dobra utakmica, atmosfera, meze i to je to! Davno je moj adrenalin potrosen! ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 13 mar 2011, 14:34

ma kontam te ja drug nego ti kazem beze je 10 ljudi da se kamenuje nije se stvar pobit,nego od kamena se tesko mozes zastiti,zaluta neki sto kazes bez oka da se ostane

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 mar 2011, 14:52

mauricius je napisao/la:ma kontam te ja drug nego ti kazem beze je 10 ljudi da se kamenuje nije se stvar pobit,nego od kamena se tesko mozes zastiti,zaluta neki sto kazes bez oka da se ostane
Da sam carobnjak znam sta bi napravio! Bilo bi ko u Engleskoj. Licna karta, ulaznicu kupis. Sjedis na svom mjestu, navijas. Napravis sranje, zabrana ulaska na sportske dogadjaje. Jednostavno.
Nije mi jasno kako neko moze nekome oduzeti zivot, vid, napraviti invalidom zbog igre. To je igra jbg.
Nije mi jasno, zasto ja sa svojom mezom ne smijem na gostovanje! Zasto bi mene neko dirao.
Zasto sam ja neagresivan, koji sam prosao rat, invalid. Odakle tolika mrznja?
Fudbal je da se igra, a ne da se ratuje! Verbalna zahebancija je OK, ali da se nekome nanese povreda, necijem djetetu :roll: to nikada!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 13 mar 2011, 15:53

Juniori : Velez-Sarajevo 2-1
Kadeti 0-0
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 mar 2011, 16:37

Probisvjet je napisao/la:
mauricius je napisao/la:ma kontam te ja drug nego ti kazem beze je 10 ljudi da se kamenuje nije se stvar pobit,nego od kamena se tesko mozes zastiti,zaluta neki sto kazes bez oka da se ostane
Da sam carobnjak znam sta bi napravio! Bilo bi ko u Engleskoj. Licna karta, ulaznicu kupis. Sjedis na svom mjestu, navijas. Napravis sranje, zabrana ulaska na sportske dogadjaje. Jednostavno.
Nije mi jasno kako neko moze nekome oduzeti zivot, vid, napraviti invalidom zbog igre. To je igra jbg.
Nije mi jasno, zasto ja sa svojom mezom ne smijem na gostovanje! Zasto bi mene neko dirao.
Fudbal je da se igra, a ne da se ratuje! Verbalna zahebancija je OK, ali da se nekome nanese povreda, necijem djetetu :roll: to nikada!
Slazem se svakako sa ovom izjavom,ne trebas biti carobnjak...vidim normala si lik...samo sto..
prateci postove uoci tekme a i nakon iste uocio sam negativnu energiju kod vas(vecina)..
podsticanje na mrznju,aroganciju,primitivizam...
a niko od vas(normala likova)nije pokusao to sprijeciti,nego ste uglavnom bili neutralni...
ima li ste priliku vidjeti kako se bodri svoj klub...edukativno zar ne?

...............ISMIR PINTOL............
F.K.SARAJEVO

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 14 mar 2011, 07:30

Ljudi mogao bi ovaj MIRZA unistiti jos koje dijete Sarajeva i poslati u OLIMPIK da zabija 2 po 2....Bravooo PILE-PLISKA MAJSTORE!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 mar 2011, 08:09

molotovljev je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Slazem se svakako sa ovom izjavom,ne trebas biti carobnjak...vidim normala si lik...samo sto..
prateci postove uoci tekme a i nakon iste uocio sam negativnu energiju kod vas(vecina)..
podsticanje na mrznju,aroganciju,primitivizam...
a niko od vas(normala likova)nije pokusao to sprijeciti,nego ste uglavnom bili neutralni...
ima li ste priliku vidjeti kako se bodri svoj klub...edukativno zar ne?

...............ISMIR PINTOL............

ma nema negativne energije, ja je bar nemam i nisam imao ovdje...pojedinci su zasluzni za sve sa jedne i druge strane...ebiga nije meni 18 godina vise...na kraju krajeva zena mi je sarajka i navija za sarajevo, Nana i naravno sva familija sa njene strane je iz Sarajeva, pa zar ja ima pravo mrziti nekoga iz tog grada?...naravno da nemam, ali ima par likova sa vase strane koji na ovom forumu prave nove nickove i dolaze na nasu temu i pisu gluposti provociraju i td.
Steta sto navijacki ovo nije bilo dobro, jer fukare su zaista zeljele biti na sjeveru i napraviti spektakl, i naravno vase prisustvo bi jos vise uvelicalo to, ali na zalost nije se to desilo...acab je sinoc u tuzli do 10 navecer hapsio i preko 100 ljudi je palo ebiga.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 mar 2011, 12:09

Glupo je generalno reci da nekog mrzim samo zato sto je iz Sarajeva. Ni slucajno ne mrzim.
Mrzim ove nase lazove i lopove koji nisu omogucili nista za opstanak sporta u Tuzli.
Ovi su srozali sport u Tuzli!
Mrzim lopove Sarajevske, Tuzlanske, Zenicke, Mostarske, Banjalucke... koji otimaju sve, a obicnoj raji ne bace ni mrvice.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 mar 2011, 14:03

Next stop Mostar...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2011, 15:15

Golove posvećujem Vedranu Puljiću, navijaču FK Sarajevo koji je život tragično izgubio u neredima u Širokom Brijegu. Tada sam bio član bordo-kluba i znam kako nam je svima bilo», naglasio je Pliska, dodavši da je njegova ekipa zasluženo nadigrala Široki Brijeg:
slika

Prema sinocnjem izvjestaju iz Tuzle..nije to tako lose bilo.Istina,u drugom poluvremenu smo imali srece...al u prvom pol. smo imali dvije 100% sanse..(Pehlic i Kojasevic..pogtovo pixijeva)...a i u drugom pol. jedan dobar pokusaj Hamzagica...

Teren je dosta tezak bio kako Mirza kaze..pa valjda i nismo mogli bolje odigrati.Da ne bude da se pozivam na Mirzine rijeci...oni koji citaj nas forum,znaju da je i Vojo rekao da je teren stvarno los bio...

Uglavnom,mozemo biti zadovoljni..

U Mostar rastereceno idemo i da se nadigravamo..pa aBd i bodove donesemo.Mada,Zrinjskom gori pod nogama i bodovi su im neophodni..al mislim da mozemo dobro odigrati :)

Bice i prenos..tako da...

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2011, 16:22

padobranac..jesi dobio dres dd? 8-)
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 mar 2011, 17:36

molotovljev je napisao/la:padobranac..jesi dobio dres dd? 8-)

cekam Austrijance na dođu odmor,ali dolazi 100% :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 14 mar 2011, 18:50

sarajlija89 je napisao/la:
Golove posvećujem Vedranu Puljiću, navijaču FK Sarajevo koji je život tragično izgubio u neredima u Širokom Brijegu. Tada sam bio član bordo-kluba i znam kako nam je svima bilo», naglasio je Pliska, dodavši da je njegova ekipa zasluženo nadigrala Široki Brijeg:
slika

Prema sinocnjem izvjestaju iz Tuzle..nije to tako lose bilo.Istina,u drugom poluvremenu smo imali srece...al u prvom pol. smo imali dvije 100% sanse..(Pehlic i Kojasevic..pogtovo pixijeva)...a i u drugom pol. jedan dobar pokusaj Hamzagica...

Teren je dosta tezak bio kako Mirza kaze..pa valjda i nismo mogli bolje odigrati.Da ne bude da se pozivam na Mirzine rijeci...oni koji citaj nas forum,znaju da je i Vojo rekao da je teren stvarno los bio...

Uglavnom,mozemo biti zadovoljni..

U Mostar rastereceno idemo i da se nadigravamo..pa aBd i bodove donesemo.Mada,Zrinjskom gori pod nogama i bodovi su im neophodni..al mislim da mozemo dobro odigrati :)

Bice i prenos..tako da...

SARAJEVO SAMPION 8-)
ni taj prenos nije puno bitan kad se igra protiv zrinjskog
svi se sjecamo prije 2 il 3 godine nisam siguran bio je isto prenos pa nam covjek dade go a bio u ofsajdu 3 metra jos im sto kazes gori pod nogama
HZSA87

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 mar 2011, 19:08

bar ce svi vidjeti pljacku,ako je bude...mozda grijesimo i bude sve kako treba...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 14 mar 2011, 19:59

padobranac1978 je napisao/la:bar ce svi vidjeti pljacku,ako je bude...mozda grijesimo i bude sve kako treba...
ma tesko jarane nisu ti oni od toga :D
HZSA87

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 mar 2011, 20:41

Sretno vam u Mostaru, da se vratite s punim plijenom !
1947!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Combattente87, iliyaa8, JavierBosnia, plisek, Riziko, USB, Varijantas8 i 94 gosta.