Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nemoj se radovati previse, bit ce ti kvota 1, necemo mi njih zajebatiFecox je napisao/la:evo nešto nako bezze gledam tiket uplaćen danas u 15:15,odigram tekmu Domžale-Triglav,hajde kontam počinje od 17:00 i ok,kad vamo na rezultate 89 min. 4:1 za domaćine,meni štima naravnoako je neki propust i zayeb kladare fakat nemogu da vjerujem da se i meni ovo može desit
Fecox je napisao/la:evo nešto nako bezze gledam tiket uplaćen danas u 15:15,imam tekmu Domžale-Triglav,hajde kontam počinje od 17:00 i ok,kad vamo na rezultate 89 min. 4:1 za domaćine,meni štima naravnoako je neki propust i zayeb kladare fakat nemogu da vjerujem da se i meni ovo može desit
Me nomoš njih preveslati. Ubacice najvjerovatnije svi tipovi odigrani posle 14.00h kvota 1. Tako je i meni par puta bilo, ali ko zna mozda im se omakneFecox je napisao/la:evo nešto nako bezze gledam tiket uplaćen danas u 15:15,imam tekmu Domžale-Triglav,hajde kontam počinje od 17:00 i ok,kad vamo na rezultate 89 min. 4:1 za domaćine,meni štima naravnoako je neki propust i zayeb kladare fakat nemogu da vjerujem da se i meni ovo može desit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.