FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 15 dec 2012, 14:03

Denis Sadiković: Ništa ne znam o spajanju s Olimpicom!

Upravni odbor sarajevskog Olimpica uveo je medijsku šutnju glede najavljenog spajanja sa Slobodom. U priopćenju za javnost, kazali su kako se više neće oglašavati dok se o svemu ne izjasni Skupština Slobode.

Predsjednik Skupštine Crveno-crnih, Mirsad Muharemagić, kaže da se priprema sjednica najvišeg klupskog tijela, ali da ne može reći kada će se sastati i što će biti tema.

- Još je dosta nepoznanica vezano za ideju predsjednika Olimpica, Nijaza Gracića. Mi trenutno sabiremo podatke o dugovanjima Slobode. Pronašli smo nevjerojatne stvari, pa i one da su pojedinci pozajmljivali novac Slobodi, a da je sve „ovjereno“ na papirićima. Novac su pozajmljivali i uposlenici, među kojima i oni koji kukaju da mjesecima nisu primili plaću. Ako je tako, odakle im novac za posudbu – izjavio je Muharemagić.

O svemu što se razglaba o mogućem spajanju Olimpica i Slobode, najmanje znaju igrači i Stručni štab.

- Prije petnaestak dana momčad smo poslali na odmor, a prozivku sam zakazao za 10. siječanj. O „fuziji“ znam jedino ono što pišu mediji. Nitko nam do sada nije rekao niti riječ. Valjda se ovo tiče i naše kože – kaže šef Stručnog štaba Slobode Denis Sadiković.

Podsjeća da je petnaestak osoba u klubu u stalnom radnom odnosu. Njihova egzistencija vezana je za tuzlanski klub.

- Što će biti ako se spoje dva kluba, hoće li otići u vjetar mojih 12 godina rada, za koje mi nije izmireno mirovinsko osiguranje. Nisam jedini koji postavlja ovakva pitanja. Bio bi red da nam predsjednik Mersed Kovačević objasni što se događa i što će biti s nama. Hoću li ja ili će netko drugi u siječnju izvršiti prozivku, i koje momčadi? – pitanja su koja u ime igrača i kolega trenera postavlja Sadiković, stručnjak sa svim nogometnim licencama koga su Tuzlaci doveli na Tušanj iz Gradine, mjesec nakon što je preuzeo srebreničkog premijerligaša.

U Tuzli postavljaju pitanja u čije ime nastupa i daje izjave predsjednik Mersed Kovačević, kada se zna da su mnogi ljudi napustili UO i da ovo izvršno tijelo kluba postoji samo na papiru.

Dosta pitanja, malo odgovora, a vrijeme prolazi. Hoće li se dogoditi da i naredna prozivka Slobode zakasni kao što se desilo uoči početka prvenstva i što se, na kraju, negativno odrazilo na rezultate Slobode u Prvoj federalnoj ligi?

Ili će već u proljeće na Tušanj doći novi gazda…
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 dec 2012, 14:31

Rezultat svega ovoga će da budem BOOOOOOOM,a i vjerujem da se dogovaraju "tajni" sastanci oko svega ovoga.Traži se nešto zajedničko,čim mediji niti bilo ko ne piše o svemu ovome (barem nešto konkretno ili nešto više osim ovoga što mi znamo VEĆ).

Vidjećemo,vidjećemo.............

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 15 dec 2012, 15:59

ebo te ..pa koji je ovo smrad od novinara,pa pise ovako sijecanj.,nitko.,netko... :shock:
ebo mu zupanija fam iliju
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 15 dec 2012, 16:27

Meske je zajeban igrac prepotentno naduvan nikad mu se nezna sta misli i na sve spreman ubija se od para ali takvim je malo uvijek

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 dec 2012, 19:51

trojan5 je napisao/la:ebo te ..pa koji je ovo smrad od novinara,pa pise ovako sijecanj.,nitko.,netko... :shock:
ebo mu zupanija fam iliju
:mrgreen:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 dec 2012, 00:12

Da hoce se ovo rijesit pa da znamo makar na cemu smo. :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 dec 2012, 01:22

"Odlazim zbog lošeg statusa u klubu u minuloj polusezoni, zbog loše situacije u klubu i oko istog. Također, na moju odluku uticali su i pritisci od pojedinaca u Slobodi, kojim pripadaju zasluge što ću sa Tušnja, gdje sam proveo 10 godina igrajući u omladinskim selekcijama, nositi loše iskustvo", kaže za ... Almir Šmigalović.

Svoju fudbalsku karijeru brzonogi Šmigalović najvjerovatnije će nastaviti van granica naše zemlje.

"Postoje određeni kontakti od strane bh klubova. No, najvjerovatnije ću nastaviti igrati u inostranstvu, gdje imam već sad jednu konkretnu ponudu. O zemlji, kao i samom klubu, obavijestit ću vas pravovremeno", dodao je Šmigalović za naš portal.

Šmigalović je u Slobodu stigao početkom godine iz Sarajeva. Iako je tada imao jednu unosnu ponudu iz Makedonije, on se odlučio pomoći svom matičnom klubu u očuvanju premierligaškog statusa. Podsjetimo, Sloboda je čudnim spletom okolnosti u posljednjem kolu na koncu maja napustila elitni rang takmičenja nakon 43 godine.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 16 dec 2012, 12:32

Arena TUŠANJ (copy URL - new tab PASTE)

slika

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 dec 2012, 12:36

Jos kad se zavrsi aBd ...ko bombona 8-) .

Btw,ima li kakvih novosti..sta bi sa onom skupstinom sto se treba odrzat :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 dec 2012, 12:44

Boga pitaj koliko jos para treba da se cijeli stadion sredi kao sjever, jos kad uzmes u obzir da jednu tribinu grade cijelu vjecnost. Potrajat ce to ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 dec 2012, 12:48

Jbg prijatelju tako je to,nema se para ...cini mi se da je i ovo do sada gradila sama opstina bez icije pomoci ,da se malo ukljuci kanton ili federacija brze bi to islo,ali opet je nezahvalno trazit kad ima jos puno takvih klubova kojima treba pomoc oko gradnje,sjever se malo po malo zavrsava.

Podrucje za gradnju istoka je puno ravnije i pogodnije za razliku od sjevera gdje se moralo dosta toga ocistiti srediti,samo malo $ i istok ce da "bukne" :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 16 dec 2012, 13:09

pa da su se Olimpiske igre 84' odrzavale u Tuzli kojim slucajem.,
sigurno bi imali stadion,sa zavrsenim istokom,sjeverom,jugom,itd... ;)
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 dec 2012, 14:36

Elegant je napisao/la:Boga pitaj koliko jos para treba da se cijeli stadion sredi kao sjever, jos kad uzmes u obzir da jednu tribinu grade cijelu vjecnost. Potrajat ce to ...
Nemoj mi se samo ti sikirat'. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 dec 2012, 14:47

trojan5 je napisao/la:pa da su se Olimpiske igre 84' odrzavale u Tuzli kojim slucajem.,
sigurno bi imali stadion,sa zavrsenim istokom,sjeverom,jugom,itd... ;)
Isto bi bilo kao i sa npr. Kosevom, jest da je u to vrijeme 1984. to bilo super moderno a vidi sada ne ispunjava te famozne uslove UEFA. Bas sam nesto gledao na internetu sada oni namjeravaju da postroze te uslove, pa je vrlo moguce da i Bilino Polje vise ne bude pogodno za igru. Sta bi onda nasa reprezentacija ?

Generalno gledajuci da nije bilo glupog rata svi bi gradovi imali super stadione, ali to je druga prica.
VolimTz je napisao/la:Nemoj mi se samo ti sikirat'. ;)
Imas mahanje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 16 dec 2012, 15:04

Elegant je napisao/la:Boga pitaj koliko jos para treba da se cijeli stadion sredi kao sjever, jos kad uzmes u obzir da jednu tribinu grade cijelu vjecnost. Potrajat ce to ...
I ovako urađen,ljepši od Šugavice 100x ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 dec 2012, 15:51

SultanSulejman je napisao/la:
I ovako urađen,ljepši od Šugavice 100x ;)
Ma ko te to napravio takvog pametnog rodila te majka.. I onda kazete Zeljo trebao igrati za vas u Trebinju.. Zbog takvih kao sto si ti i nije mi krivo sto se sad patite po nekim provincijskim livadama.. Covjek te nicim nije uvrijedio a ti nesto "sugavica".. Jeli te stid imalo?
BUDI ŽELJO !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 dec 2012, 16:26

Bezveze kuhate.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 16 dec 2012, 16:32

champions1921 je napisao/la: Ma ko te to napravio takvog pametnog rodila te majka.. I onda kazete Zeljo trebao igrati za vas u Trebinju.. Zbog takvih kao sto si ti i nije mi krivo sto se sad patite po nekim provincijskim livadama.. Covjek te nicim nije uvrijedio a ti nesto "sugavica".. Jeli te stid imalo?
Nije.

@MakeTZ;

imal` kakvih novosti u/oko kluba,niko ništa ne priča?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 dec 2012, 16:47

Ima li sta od te fuzije velikana i vucova ? I nastanak Fukova 2012 ?
NO PYRO NO PARTY

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 dec 2012, 16:53

SultanSulejman je napisao/la:
champions1921 je napisao/la: Ma ko te to napravio takvog pametnog rodila te majka.. I onda kazete Zeljo trebao igrati za vas u Trebinju.. Zbog takvih kao sto si ti i nije mi krivo sto se sad patite po nekim provincijskim livadama.. Covjek te nicim nije uvrijedio a ti nesto "sugavica".. Jeli te stid imalo?
Nije.
Trebalo bi da te bude.. Uzivaj.. Imat cete najbolji stadion u kantonalnoj ligi..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.