FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- thenaturalone
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
sad ce nas mesari poceti udarati. ne treba vise prelaziti centar jer im odmah damo gol, zabijemo li jos koji bit ce lomljenje nogu.
Messiju dovoljno 15 minuta i dva poteza da preokrene rezultat i ako se uzme u obzir da ne igra Xavi i da je odbrana u najmanju ruku smijesna, Bogami Realu se ne pise dobro.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Takve izjave daju oni koji se boje poraza. Da se mogu vadit ako izgube kao pa sta ako smo izgubili igrali smo s pola snage.thenaturalone je napisao/la:kakva demonstracija moci, igramo sa manje od pola snage a opet nam ne mogu nista.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 14 avg 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ah ta barcelona 
Kako ih nije stid da bez 5 vaznih igraca vako igraju,ovo obavezno kazniti.Pep ubaci JDS,fontasa.

Kako ih nije stid da bez 5 vaznih igraca vako igraju,ovo obavezno kazniti.Pep ubaci JDS,fontasa.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ovo se zove sex
Samo je perverzija na sta ce ovaj tim liciti sa Fabregasom i svim oporavljenim igracima,ono gledam veceras i skontam nema Puyola,Pedra,Piquea,Busquetsa,Xavija pa i Fabregasa...zadnja linija koja mislim nije igrala nikad zajedno,vezni red isto tako bez pravog stopera nesto se kombinuje isprobava za buducnost,mali Thiago se tek naviknjava pa i u napadu novi igrac,i tako sa pola snage vode kompletnog Reala,mislim sta dalje da ja govorim,ovo je neki veci nivo koji je tesko shvatiti...Messi jos uvijek na odmoru,nije lopte primio 45 minuta..nekako rekreativno igraju,i opet vode
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 avg 2011, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakva golčina Ville nebi ono tri Casilasa odbranila , Messi nastavlja seriju protiv Reala 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
a mesi je cudo covjek prakticno s plaze ili odmora dode i odma gol a realovci se pripremaju mjesec i po dana i opet nista hehehehe svaka cast barceloni kapa do poda 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DesimaL je napisao/la:Ah ta barcelona

Sta je veliki klub?! Kad' igraju bez pola standardne ekipe, kad igraju puno losije od protivnika, kad gube sa 1:0...I preokrecuuuuuu!!!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
stvarno ih je milina gledat
realu prilike nama golovi..
iako su drzali loptu i pravili neke prilike,ipak opet rutinski barca obavi posao u prvom poluvmrenu

iako su drzali loptu i pravili neke prilike,ipak opet rutinski barca obavi posao u prvom poluvmrenu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
hehehehehehhehehehe
kako volim kad je rezultat u nasu korist...
mada inace nije cesto
golcina Ville, svaka cast Messiu..
al ovi opet nastavili igrat po svom...
sad se u drustvo mesara moze ukljuciti i Xabi i Kedrira, mada ovaj prvi je i prije bio ozbiljan kandidat...
o igri ne mogu nista pricati jer imam los stream..kad veceras pogledam snimak onda cu...
kako volim kad je rezultat u nasu korist...

golcina Ville, svaka cast Messiu..
al ovi opet nastavili igrat po svom...
sad se u drustvo mesara moze ukljuciti i Xabi i Kedrira, mada ovaj prvi je i prije bio ozbiljan kandidat...
o igri ne mogu nista pricati jer imam los stream..kad veceras pogledam snimak onda cu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
hahahahahaahaha
kakvo poluvrijeme ljudi
ne pamtim kad smo gore odigrali, a vodimo 2 : 1
odbrana nam je bila kriminalno losa, vezni red neprepoznatljiv, napad nigdje nikoga
messi se prvi put sastaje s loptom, gura vilji i gol
drugi sastanak s loptom i daje gol
ovo je dokaz samo koliko smo straha utjerali frankovcima, da su imali muda i napali nas mogli su 3 : 0 voditi
pa hebemu ako smo igrali i s 30 posto snage, bez 6 prvomotimaca, kao da je rekreacija
kakvo poluvrijeme ljudi
ne pamtim kad smo gore odigrali, a vodimo 2 : 1
odbrana nam je bila kriminalno losa, vezni red neprepoznatljiv, napad nigdje nikoga
messi se prvi put sastaje s loptom, gura vilji i gol
drugi sastanak s loptom i daje gol
ovo je dokaz samo koliko smo straha utjerali frankovcima, da su imali muda i napali nas mogli su 3 : 0 voditi
pa hebemu ako smo igrali i s 30 posto snage, bez 6 prvomotimaca, kao da je rekreacija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sa pola snage hahahahaha jao jao kakva golcina Ville jao jao a tek Messi odmara na terenu hahah jedna prilika i odmah gol koji BOG tobejarabi ali tako je 

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Barcelona nikad slabija
Mislim da ne igraju ni 2% svoje igre.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Tacno covjece! Pa skoro da nije dirao loptu 45 minuta i onda....gooooooooooool!!!miky_hz je napisao/la:Samo je perverzija na sta ce ovaj tim liciti sa Fabregasom i svim oporavljenim igracima,ono gledam veceras i skontam nema Puyola,Pedra,Piquea,Busquetsa,Xavija pa i Fabregasa...zadnja linija koja mislim nije igrala nikad zajedno,vezni red isto tako bez pravog stopera nesto se kombinuje isprobava za buducnost,mali Thiago se tek naviknjava pa i u napadu novi igrac,i tako sa pola snage vode kompletnog Reala,mislim sta dalje da ja govorim,ovo je neki veci nivo koji je tesko shvatiti...Messi jos uvijek na odmoru,nije lopte primio 45 minuta..nekako rekreativno igraju,i opet vode
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Boateng_27
- Kontakt:
Ovo mogu samo on i ovaj desni na mom avataru
Strašan gol
[youtube][/youtube]

Strašan gol
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Sanchez ce za jedno 2-3 utakmice biti zvjerka,pravi pritisak,marcelo se muci
VISCA EL SANCHEZ !
VISCA EL SANCHEZ !
Visca el Barça ! Mes que un club !
Svaka čast !
Iako je Real na početku rano poveo i bio daleko bolja ekipa,Barca je prije svega zahvaljujući maestralnom pogotku Ville se vratila u život.Nakon toga Pepe se okliznuo,a Messi onakve šanse ne propušta.
Real je konkretnija ekipa ali Barca iako bez nekoliko važnih igrača pokazala snagu i uspjela preokrenuti rezultat.
Očekujem kod Barce u 2.poluvremenu Busquetsa(da malo živcira igrače Reala sa glumom
) te Pedra i Xavia pred kraj utakmice.
Vjerujem da će i Mourinho potegnuti za izmjenama(Coentrao,Higuain ili Kaka) te da će 2.poluvrijeme biti još interesantnije.
Iako je Real na početku rano poveo i bio daleko bolja ekipa,Barca je prije svega zahvaljujući maestralnom pogotku Ville se vratila u život.Nakon toga Pepe se okliznuo,a Messi onakve šanse ne propušta.
Real je konkretnija ekipa ali Barca iako bez nekoliko važnih igrača pokazala snagu i uspjela preokrenuti rezultat.
Očekujem kod Barce u 2.poluvremenu Busquetsa(da malo živcira igrače Reala sa glumom

Vjerujem da će i Mourinho potegnuti za izmjenama(Coentrao,Higuain ili Kaka) te da će 2.poluvrijeme biti još interesantnije.

FK Pjetlovi
Ljudi gdje gledate jel' ima prenos negdje ako ne moze li mi neko dati dobar link , hvala unaprijed 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.