Ne zezaj, Merak je školski primjer onog vašeg transparenta "Manijak ne može biti svak'".KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:15Kako se blamiras ne bi me cudilo da si samo jedan od shizzo![]()

Ne zezaj, Merak je školski primjer onog vašeg transparenta "Manijak ne može biti svak'".KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:15Kako se blamiras ne bi me cudilo da si samo jedan od shizzo![]()
Jesi li ti retardiran? Procitaj jos jednom sta sam napisao i za koga navijam...Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:08Ova je danas najjaca19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:57
Taj "jutjuber" navija za Zeljeznicar od malih nogu, mislim da cak ima i tetovazu vezanu za klub. I njegov posao je da vodi drustvene mreze i snima materijal za klub.
Dok ovaj vas vjerovatno za zivota nije pogledao utakmicu Sarajeva, a placen je da promovise klub po drustvenim mrezama.![]()
Kakav si ti debil majko moja, on misli da cak ima i tetovazu Zeljinucak zna da nije utakmice pogledao za udbasku oyebinu
Sine kod sviju postoje debili poput tebe i ovog sa videa, ali kod vas ih je bas pre previse , misle furka navijati za fks
Poklopi se i ne brukaj se , jer imamo klip godine![]()
Pa nije onaj dobri narkoman iz kraja, što je raja sa svima, nije Pikac
Razumijem, hvala na objašnjenju. Vuković djeluje kao baš normalan i lijepo vaspitan momak, mada sigurno bolje znate nego ja.Resolute je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:52Tesko. Mozda i moze, da se navijaci skupe i odu na sastanak, ali i to je skoro pa nemoguce.Pazi, nece sigurno niko ici i i traziti da ti se ukinu benefiti koje imas na tvoju stetu, ta tako kazem. Koliko god se nasladjivali svi mi zbog ovoga svega, da pucaju cirevi u federaciji, toliko se i ljudima zgadilo sve ovo. Pa ja mislim da faca Vukovica poslije gola iz penala sve govori..successminator je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:40Jedno ozbiljno pitanje: može li neko iz BL stati u kraj ovome, popričati s ujkinim mezimcem i objasniti mu da je ovo kontraproduktivno i da samo šteti ugledu kluba i tjera neke od vas sa tribina? Ima vas kojima se gadi ovo sve. Odgovorno tvrdim da bolje igrate kad imate 50:50 suđenje nego kad vam se šilji, imate kvalitetnu ekipu, vjerovatno najboljeg trenera u ligi i bili biste konkurentni u borbi za titulu i bez ovoga. Mada, ako crveni izgube na izborima sad i dogodine, i ujkin bi mogao da pakuje kofere iz Saveza jer onda ide revanšizam i čistka svih kadrova iz prošle vlasti pa će onda vjerovatno postaviti svoje ljude u FSRS, samim tim i u N/FSBiH.Resolute je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:11
Nije se niko uvrijedio. Sta me boli penis sta on prica, pa ne treba mi Kaljanac neki da bih ja pored svojih ociju vidio sta se radi.
Bilo je zanimljivo prvih godinu dve, kad nam se siljilo, titula.. samo zbog svega sto je Borac u proslosti prosao na konto zelenog stola, namjestaljki, slucajnih pobjeda autsajdera nad “ velikanima bh nogometa”, da Borca ukanalili. I dobro, sprdnja, pooodjebavaanje..
Medjutim, sad vec postaje degutantno, da budem iskren. Nije vise nikome zanimljivo ici na stadion zbog toga. Ono sinoc je stvarno nepotrebno bilo, pogotovo penal onaj. Ja se iskreno nadam da ce u skorijoj buducnosti da to “ ohane” pa da se ekipe sportski potuku za titulu. Ovako, narod vec cestita titulu Borcu..
Sudar titana19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:39Jesi li ti retardiran? Procitaj jos jednom sta sam napisao i za koga navijam...Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:08Ova je danas najjaca19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:57
Taj "jutjuber" navija za Zeljeznicar od malih nogu, mislim da cak ima i tetovazu vezanu za klub. I njegov posao je da vodi drustvene mreze i snima materijal za klub.
Dok ovaj vas vjerovatno za zivota nije pogledao utakmicu Sarajeva, a placen je da promovise klub po drustvenim mrezama.![]()
Kakav si ti debil majko moja, on misli da cak ima i tetovazu Zeljinucak zna da nije utakmice pogledao za udbasku oyebinu
Sine kod sviju postoje debili poput tebe i ovog sa videa, ali kod vas ih je bas pre previse , misle furka navijati za fks
19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:39Jesi li ti retardiran? Procitaj jos jednom sta sam napisao i za koga navijam...Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:08Ova je danas najjaca19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:57
OldTownDistrict je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:5319vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:39Jesi li ti retardiran? Procitaj jos jednom sta sam napisao i za koga navijam...Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:08
Ova je danas najjaca![]()
![]()
Ne gledam tako, kao ni velika vecina navijaca Zelje. Upravo za ovaj period mogu reci da su nasa ocekivanja bila kao vasa danas i opet smo bili najposjceniji klub.NoProfit je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:21Apsolutno je legitimno biti frustriran i ne dolaziti na utakmice kada nisi najbolji godinama, a sve te godine imaš najbolje uslove i najveća očekivanja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:47
Napisah slicne, misleci na kisu, radni dan a pogotovo na lose rezultate. I na takvim utakmicama po 5-6 hiljada bez problema. Da smo imali vas hajp i imena, pa ne bi bilo utakmice da Grbavica nije puna![]()
Naravno da ima istine da postajete jos vise vjestacki klub. Mirvic vam se igra sa klubom a ocajnu posjetu pravdate jer imate dobre uslove al lose rezultate? Navijaci rezultata, ne kluba![]()
Naše loše rezultate i vaše loše rezultate ne možeš porediti nikako, upravo zbog ovog gore u prošlom postu što sam napisao. I nije istina da biste imali veći broj ljudi da imate iste uslove na stadionu, to obojica jako dobro znamo.
Ovdje možeš vidjeti koliko ste bili vjerni kad nije bio krov na istoku i kad je nevrijeme, a i kad nije tako da ti priča pada u vodu.![]()
I te sezone najveci prosjek...NoProfit je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:21Apsolutno je legitimno biti frustriran i ne dolaziti na utakmice kada nisi najbolji godinama, a sve te godine imaš najbolje uslove i najveća očekivanja.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:47
Napisah slicne, misleci na kisu, radni dan a pogotovo na lose rezultate. I na takvim utakmicama po 5-6 hiljada bez problema. Da smo imali vas hajp i imena, pa ne bi bilo utakmice da Grbavica nije puna![]()
Naravno da ima istine da postajete jos vise vjestacki klub. Mirvic vam se igra sa klubom a ocajnu posjetu pravdate jer imate dobre uslove al lose rezultate? Navijaci rezultata, ne kluba![]()
Naše loše rezultate i vaše loše rezultate ne možeš porediti nikako, upravo zbog ovog gore u prošlom postu što sam napisao. I nije istina da biste imali veći broj ljudi da imate iste uslove na stadionu, to obojica jako dobro znamo.
Ovdje možeš vidjeti koliko ste bili vjerni kad nije bio krov na istoku i kad je nevrijeme, a i kad nije tako da ti priča pada u vodu.![]()
I opet pogresnoj osobi repliciras...Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:59OldTownDistrict je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:5319vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:39
Jesi li ti retardiran? Procitaj jos jednom sta sam napisao i za koga navijam...![]()
Sine ti si pitar to svi znamo![]()
Interesantno – ja vidim naše ambicije (doduše poslije ovog “sjajnog” početka) skoro pa identične
Ma dobro bitno je da se voli fudbal , makar i taj ‘drugi tim’19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:09I opet pogresnoj osobi repliciras...![]()