Hocel gdje biti snimak ?carsijaba je napisao/la:Miroslav Stevanović na OBNu kod Adisa u Finalu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Virtu4l je napisao/la:Ja sam čuo čovjeka koji je kao papagaj ponavljao da je sve budžetirano, pokriveno i da ne zavisimo od Evrope, tako da mi nije jasno to što pričaš. Znači dovešćemo ovoliko igrača i svjesno ući u rizik da za šest mjeseci nemamo za plate?Gator je napisao/la:Ovu treba halaliti ? Ako ne izboris Evropu plan za sljedeću sezonu propada ili ćeš prodati Memiju i Amira da bi bio i mogucnosti sprovesti ga u djelo.
Neki dan na onoj emisiji.
Razmisli malo.
Rekao da za sljedećih 6 mjeseci mogu pokriti sve troškove. Budzetirali su narednu godinu znači da ocekuju prihode od Evrope. Nema Evrope prodaji igrače, sam je rekao da su evropa i prodaja glavni prihodi sve i jednog kluba.
@chwila normalno da će se prodati ali kad si prisiljen prodati ode on za kikiriki. Sramota da to bude Memija i Amir.
@hadziajalagicu gdje se žalim ? Procitaj fino sta sam napisao. Nigdje ne pise da sam nezadovoljan, ali isto ne mogu biti zadovoljan barem dok ih ne vidim na djelu. Minutaža u njihovim bivšim klubovima sve govori. Edis je dobio skroz novi tim, a konkurenti samo nadopunili tim.
Neiskusan trener mora za mjesec dana 11 igrača da uigra i da u 12 kola osvoji minimalno 25-30 bodova, a 36 u igri. I pri tome se mora boriti na dva fronta.
Mene trenutno zanima samo trofej, sljedeća sezona će me zanimati poslije Evrope.
Plavi sutra u 14 sati protiv Veleža
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-sutra-u-1 ... eza/18169/
Mogla bi sutra kombinacija u sredini bit Blagojević, Zola i Amir da vidimo kako to funkcioniše
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-sutra-u-1 ... eza/18169/
Mogla bi sutra kombinacija u sredini bit Blagojević, Zola i Amir da vidimo kako to funkcioniše

Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 28 jan 2016, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
nećemo mi biti u tom smislu prisiljeni da ih prodamo, a nećemo ni otezati sa prodajom ako dođe prava ponuda. memija može biti prodan i sutra ako dođe, zasad nije došla i to je to. za tu priču koliko ćemo dobiti od njih je bitnija njihova forma (naročito kod memije) i hoće li amir produžiti.
-
- Kontakt:
Memija bi se trebao malo trznuti... nekako mu se zar ugasio, a to ga je najvise krasilo... sad je li do pozicije koju igra ili transfera
- amazon
- Kontakt:
Ja bih ga pustio za 500.000e kao Bajica, sve ispod je malo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Trenutno je tu negdje... al znamo svi da je potencijal da postane bas dobar bek, moderan kakvi se danas cijene... igra u oba pravca iako treba poraditi na defanzivi ali to ce doci sa iskustvom, ima dobru motoriku, kad hoce i borbenost, ono bas kakvi danas bekovi trebaju biti...amazon je napisao/la:Ja bih ga pustio za 500.000e kao Bajica, sve ispod je malo.
Potencijal je veliki, sve je do njega
ogroman potencijal, ali zaista izgleda kao da mu je mrsko dalje biti ovdje. da se mene pita, ja bi ga za pola miliona eura spakovao s mašnom.
- amazon
- Kontakt:
Pise u novinama da je Dinamo nudio 200.000 e pa sad..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Da, fakat se čini da igra 'na zor', što bi rekli...
-
- Kontakt:
Nema se njemu sta ne igrati.. On ima ugovor jos ravno tri godine i ako mu se ne igra postoji i klupa dok se na zazeli lopte..
BUDI ŽELJO !!!
oko 100 hiljada eura cemo uzet na zukanovicu nije lose 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa joj, otplacen Stevanovic, i jos 5 finih igraca za cijelu godinu
Samo nek' kapa 

Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 28 jan 2016, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da ne igra na zor, vec da ne moze biti onako konstatno dobar kao sto je bio na pocetku. Za mladog igraca oscilacije su normalne i mi malo nekad previse trazimo i izlazimo iz okvira realnog.
e pa tome i služe stevanović x 2 i stanić. a i da bude kuku šta ćemo ako ta ponuda dođe.Hadzijalagic je napisao/la:Nema se njemu sta ne igrati.. On ima ugovor jos ravno tri godine i ako mu se ne igra postoji i klupa dok se na zazeli lopte..
-
- Kontakt:
Pola miliona + placenje pripreme za sljedecu sezonuChWilla je napisao/la:ogroman potencijal, ali zaista izgleda kao da mu je mrsko dalje biti ovdje. da se mene pita, ja bi ga za pola miliona eura spakovao s mašnom.

-
- Kontakt:
Memija ima veliki ego, sto moze biti i dobro i lose. Mnogo je on samouvjeren i svjestan je svog potencijala, msm da nece doputiti da propadne. Vidjet cemo sta ce biti s njim, al i on je mnogo umoran a i mlad pa su moguce oscilacije u njegovoj igri.
http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/
Bekric povrijedjen
Bekric povrijedjen

Zadnja izmjena: djedovic01, dana/u 28 jan 2016, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Ma sad je svima konkurencija jaka na svakoj poziciji,svaki kiks te može do daljnjeg izbaciti iz prvog tima,pa neka vide.Memija ako ne bude davao 1000% od sebe,Bože moj,naše si dijete ali nisi nezamjenljiv.Prvo radi sebe,svog potencijala radi svoje karijere mora ginuti za sveti dres,a drugo radi svetog kluba.
A što se tiče cijene složio bih se da je negdje oko pola milke eura.
A što se tiče cijene složio bih se da je negdje oko pola milke eura.
Udarac u mišić neće trenirati 2,3 dana i to je todjedovic01 je napisao/la:Memija ima veliki ego, sto moze biti i dobro i lose. Mnogo je on samouvjeren i svjestan je svog potencijala, msm da nece doputiti da propadne. Vidjet cemo sta ce biti s njim, al i on je mnogo umoran a i mlad pa su moguce oscilacije u njegovoj igri.
Bekric povrijedjen
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
exbabilon je napisao/la:Zukanovic u Romi, transfer ukupno 4 miliona eura, koliko nama ide?
...i mene zanima....zna li iko?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.