FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 28 jan 2016, 15:48

Medunjani sigurno trazi vise novca nego sto je Ibrici po pitanju plate tako da nema nista od toga. Sem toga igrac njegovog kaliba ce brzo naci novi klub u europi.

Inace mislim da smo po pitanju dolazaka skoro gotovo, jos u ponedjeljak pa do kraja sedmice ko dođe i to je tacka na transfere.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 28 jan 2016, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 28 jan 2016, 15:48

DANAN je napisao/la:Prica se u prazno.....
I ja mislim, Al priznaj lijepo je makar i u prazno pričati kad je riječ o Medunjaninu

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 28 jan 2016, 15:50

Plata Medunjanina je nekih 60 000 KM mjesečno, pa vi procjenite možmo li mi s njim pričati itd...
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 jan 2016, 15:51

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 28 jan 2016, 15:54

Ahaa jako objektivan hahahahahahaha jooj jedino ako si ti LJIGATA Pa ti je sobstveni tekst objektivan.. postedi nas objektivnosti od ovog majke ti.. On u zivotu nikad nije objektivan to je jedan frustrirani bubuljicar sto s.e.r.e na svakog moguceg pa kad se zanese kazu i na sebe kreene..
Kralj price

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 28 jan 2016, 15:55

Majke mi tačno ko da prestaje i liga i postojanje kluba nakon ovih 12 kola + kup. Pa konta li iko da će biti odlazaka, da ima i naredna sezona? Doduše od Ljigate mene ništa ne čudi.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jan 2016, 15:55

Elegant je napisao/la:
IceMann je napisao/la:Zna li neko hoće li biti kakvih odlazaka ?
Memija jedino za sada ako bude dobra ponuda, a mozda ostane do ljeta kad bi uz njega jos neko otisao.
Neće on niđe!
DRUG NEBI TI PUNCA

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 jan 2016, 15:56

ZeljoSampioneGo je napisao/la:Ahaa jako objektivan hahahahahahaha jooj jedino ako si ti LJIGATA Pa ti je sobstveni tekst objektivan.. postedi nas objektivnosti od ovog majke ti.. On u zivotu nikad nije objektivan to je jedan frustrirani bubuljicar sto s.e.r.e na svakog moguceg pa kad se zanese kazu i na sebe kreene..
ne znam ligatu licno, ali ima pravo kad kaze da treba uigrati ovo i da su igraci iz inostrantva rijetko igrali.

Na Edisu je sve sad :salut:

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 28 jan 2016, 15:59

e vidi ti pavijana "Ne tako davno, pojedini timovi iz Premijer lige BiH su gomilali igrače u svoje redove. Ko god je bio slobodan, došao bi na Koševo, a većina njih gotovo da nikad nije ni zaigrala. Željo trenutno radi sličnu stvar, a navijači su već sada u euforiji, kojoj apsolutno nema mjesta na Grbavici."

Pravi onaj pavijan rodila ga majka njegova zlobnog i iritantnog..

Jeste na Edisu i sve ok SLAZEM SE. ali ovako kao sto je ova citirana recenica gore to je bas presmijesno.. tendenciosno tj maliciozno.. jer porediti Zelju i Sarajevo bilo kako to nije moguce bracko nikad i nece ni biti moguce.

Hvala
Kralj price

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 jan 2016, 16:00

ZeljoSampioneGo je napisao/la:e vidi ti pavijana "Ne tako davno, pojedini timovi iz Premijer lige BiH su gomilali igrače u svoje redove. Ko god je bio slobodan, došao bi na Koševo, a većina njih gotovo da nikad nije ni zaigrala. Željo trenutno radi sličnu stvar, a navijači su već sada u euforiji, kojoj apsolutno nema mjesta na Grbavici."

Jeste na Edisu i sve ok SLAZEM SE. ali ovako kao sto je ova citirana recenica gore to je bas presmijesno.. tendenciosno tj maliciozno.. jer porediti Zelju i Sarajevo bilo kako to nije moguce bracko nikad i nece ni biti moguce.

Hvala

valjda ga ja ne znam licno, kao ti, pa ne shvatam sve previse subjektivno.

Nema na cemu, i tebi hvala! :thumbup:

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 28 jan 2016, 16:01

ZeljoSampioneGo je napisao/la:e vidi ti pavijana "Ne tako davno, pojedini timovi iz Premijer lige BiH su gomilali igrače u svoje redove. Ko god je bio slobodan, došao bi na Koševo, a većina njih gotovo da nikad nije ni zaigrala. Željo trenutno radi sličnu stvar, a navijači su već sada u euforiji, kojoj apsolutno nema mjesta na Grbavici."

Hvala
Po cemu li je ovo zakljucio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 jan 2016, 16:03

Meni nije samo jasno ko cita ta s.ranja od novina i pojedine portale?
Realno gledajuci meni je ostalo jos 'par' novinara cije clanke citam.
Ovo ostalo mi je sve manje vise 'kafansko'.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jan 2016, 16:05

Na proljece ih sve demantovati. :kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 jan 2016, 16:07

ljigata simsvr ti mima u stau
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 28 jan 2016, 16:08

Hebo Ligatu ali ovakvi tekstovi su korisniji nego neki pretjerani hvalospjevi..
BUDI ŽELJO !!!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 28 jan 2016, 16:11

Brko 2/1 eto repa.. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 28 jan 2016, 16:12

Okolele je napisao/la:

Hvala
Po cemu li je ovo zakljucio..

On je to reko isto kao da je tobe jarabi rekao on zakljucio. Ima valjda pravo po strucnosti i znanju .. jojojoj ovi nasi su jos gori ja bi mu zabraio da dolazi ikako igdje.. nije mi jasno sto to ne urade
Kralj price

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 28 jan 2016, 16:14

Hadzijalagic je napisao/la:Hebo Ligatu ali ovakvi tekstovi su korisniji nego neki pretjerani hvalospjevi..
Naravno treba popljuvat sve,ovo je primjer kako ne treba da se odradi prelazni rok,i da na grbavici na prvoj utakmici bude 1000 navijaca,tako je bolje,jer jbg ne treba nam euforija.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 28 jan 2016, 16:19

Olympique je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Hebo Ligatu ali ovakvi tekstovi su korisniji nego neki pretjerani hvalospjevi..
Naravno treba popljuvat sve,ovo je primjer kako ne treba da se odradi prelazni rok,i da na grbavici na prvoj utakmicei bude 1000 navijaca,tako je bolje,jer jbg ne treba nam euforija.
Ovakvo "pljuvanje" bi trebalo biti motiv vise svima u klubu a posebno Edisu i igracima koji su prozvani da demantuju ovakva razmisljanja.. Euforija koliko god da je dobra toliko i nije pogotovo u situaciji kada nam evropa bjezi za 8 bodova..
BUDI ŽELJO !!!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 28 jan 2016, 16:23

Uzelac u Olimpicu..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.