FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ne treba biti bezobrazan i pljuvati po dadi, momak ima mozak i odlično je odigrao posljenjih pola godine u našem dresu, period prije toga je bio loš ali se popravio drastično, sigurno da on ima svoje mjesto u ekipi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Kad mašina tvoja krene..
Oprema je sport beograd ako su ovo zvjezdice na rukavimamaterazzi je napisao/la:nije ovo adidas , yassa se zvalo mislimjaludovolimte je napisao/la:Adidas, a sad se s Jomom hebemo
koji dan je utakmicavrbanjusa je napisao/la:Biće prijateljska sa Vitezom ali ne na Grbavici. Hrasnica ili VisokoElegant je napisao/la:Jesu li nasi od ponedeljka u Sarajevu, hoce li biti neka prijateljska na Grbavici ili pomocnom ?
Čini mi se 03.02.2016, srijeda.struja je napisao/la:koji dan je utakmicavrbanjusa je napisao/la:Biće prijateljska sa Vitezom ali ne na Grbavici. Hrasnica ili VisokoElegant je napisao/la:Jesu li nasi od ponedeljka u Sarajevu, hoce li biti neka prijateljska na Grbavici ili pomocnom ?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
dobro bi bilo da je u utorak ili ponedjeljak ,ja od srijede počinjem raditi ističe mi godišnji
Uzmeš dan bolovanjastruja je napisao/la:dobro bi bilo da je u utorak ili ponedjeljak ,ja od srijede počinjem raditi ističe mi godišnji

VAŽNO JE BITI ČLAN!
vala baš,ostalo mi je nešto bolovanja iz prošle godine nisam koristiovrbanjusa je napisao/la:Uzmeš dan bolovanjastruja je napisao/la:dobro bi bilo da je u utorak ili ponedjeljak ,ja od srijede počinjem raditi ističe mi godišnji

ili da ipak pomjerimo za utorak?
Neće...trenutno na jednom drugom mjestu provjeravaju nešta.Elegant je napisao/la:Zakotrljala se ona Ajzea nas napustio, jos da nam SIPA uleti radi ovih transfera.
utorak u visokom da i meni bude utakmica pred nosomChWilla je napisao/la:ili da ipak pomjerimo za utorak?

rekoh ja fahro i ajzea pali isti dan, nije to slučajno.
da nisu u komšilukuFKZ1921 je napisao/la:Neće...trenutno na jednom drugom mjestu provjeravaju nešta.Elegant je napisao/la:Zakotrljala se ona Ajzea nas napustio, jos da nam SIPA uleti radi ovih transfera.

- PlavaPorodica
- Kontakt:
Previše malezijaca i mijanmaraca na jednom mjestu,smrdi tu neštostruja je napisao/la:da nisu u komšilukuFKZ1921 je napisao/la:Neće...trenutno na jednom drugom mjestu provjeravaju nešta.Elegant je napisao/la:Zakotrljala se ona Ajzea nas napustio, jos da nam SIPA uleti radi ovih transfera.![]()

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Za one koji pljuju po Dadi. 30:37 Otresao je Geru gospodski fino kao malo dijete, a taj isti Zoltan Gera je legenda Ferenca i danas igra za reprezentaciju Mađarske! Ne treba ni spominjati da je tako počela akcija koja je završila Amirovom lucidnom asistencijom Kokotu koji to pretvara u pogodak. Dado je naše dijete, potencijal veliki. Ima 20 godina, ne možeš očekivati da igra besprijekorno. Našom podrškom možemo mu tu falinku u glavi razbiti, ali lakše je nekad psovati bez imalo razmišljanja o izgovorenom.
P.S. možda ga ipak trebamo zvati kloc, valjda završi u Romi
Za one koji pljuju po Dadi. 30:37 Otresao je Geru gospodski fino kao malo dijete, a taj isti Zoltan Gera je legenda Ferenca i danas igra za reprezentaciju Mađarske! Ne treba ni spominjati da je tako počela akcija koja je završila Amirovom lucidnom asistencijom Kokotu koji to pretvara u pogodak. Dado je naše dijete, potencijal veliki. Ima 20 godina, ne možeš očekivati da igra besprijekorno. Našom podrškom možemo mu tu falinku u glavi razbiti, ali lakše je nekad psovati bez imalo razmišljanja o izgovorenom.
P.S. možda ga ipak trebamo zvati kloc, valjda završi u Romi

Životni saputnik! 1921
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Ajde SS potvrdite da ce biti stream 

Ma iskreno radi se o učinku i minutama koje je igrao, ili su igrali. A danas igrac s 20 godina nije toliko mlad igrac, kao sto je bio prije 10-tak godina (u modernom fudbalu). Pa Amir je sa 17 bio najbolji igrac derbija. Sadikovici skupa nisu bili najbolji na 2 utakmice od kada igraju u ovakvoj konkurenciji. Da su imali jaci kadar, igrali s boljim igracima u timu, na svojim pozicijama itd vjerovatno bi bilo bolje, a mozda ne bi dobili ni priliku, ko zna? Ovako mi se cini da su forsirani maksimalno, ali nisu napredovali. Cak su djelovali nonsalantno, bezvoljno itd u mnogim utakmicama. Ali eto ima jos prilike za dobru karijeru. Daj Boze da me demantuju, ali da Bog da.
Sutra je utakmica..LARSSONCHE je napisao/la:Ajde SS potvrdite da ce biti stream
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Znam bolaOkolele je napisao/la:Sutra je utakmica..LARSSONCHE je napisao/la:Ajde SS potvrdite da ce biti stream

Ma to ces tek sutra znati hoce li biti stream..I protiv Čapljine je tek pred pocetak negdje objavljeno bilo da ce biti..LARSSONCHE je napisao/la:Znam bolaOkolele je napisao/la:Sutra je utakmica..LARSSONCHE je napisao/la:Ajde SS potvrdite da ce biti streamnego nek potvrde odma. Bolji mi stream bio u drugoj tekmi nego prvoj
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.