ali zato je ovaj GS blizutm8782 je napisao/la:@DR.HOUSE
Može se i tako reći. Ovo '1' sam ostavio samo zbog toga sto je bilo nekih naznaka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ali zato je ovaj GS blizutm8782 je napisao/la:@DR.HOUSE
Može se i tako reći. Ovo '1' sam ostavio samo zbog toga sto je bilo nekih naznaka
nije ovo adidas , yassa se zvalo mislimjaludovolimte je napisao/la:Adidas, a sad se s Jomom hebemo
materazzi je napisao/la:nije ovo adidas , yassa se zvalo mislimjaludovolimte je napisao/la:Adidas, a sad se s Jomom hebemo
Odlican je to prijedlog.za_zivot_cijeli je napisao/la:volio bi kada bi nasi momci danas nosili retro dresove kao iz one magicne sezone 84/85.
bila bi to svojevrsna simbolicka poruka i nevidjeni hipsteraj na nasim terenima.
Vidis na golmanu, ostali su nosili Yassujaludovolimte je napisao/la:[img]http://images.all-free-download.com/images/graphiclarge/adidas_old_27577.jpg[/img]materazzi je napisao/la:nije ovo adidas , yassa se zvalo mislimjaludovolimte je napisao/la:Adidas, a sad se s Jomom hebemo
Ne znam, al ono sto ja vidim
Ljudi su čudo, znaju popljuvati nekoga al za čitav život, Dado je imao loših momenata i to ćemo se možda svi složiti, ali zaboravljamo i to da je pružao dobre igre u našem dresu, Dado u ovoj konkurenciji kakva je sada u ekipi sigurno će napredovati, i on je svjestan da će se morati puno više znojiti da izbori mjesto e prvih 11, ali sigurno je da će Dado dati još dosta dobrog za naš klub. Kritike ako su dobronamjerne su uvijek dobrodošle, a ovo kako pojedinci komentrišu pojedine fudbalere je klasično pljuvanje.tm8782 je napisao/la:Ne vidim neki povod da 'pljujemo' po nekom igraču. Pogotovo Dadi. Momak je dao puno toga Želji, mada i Enis. Enis je igrao sve što mu se reklo. Svi su svjesni svojih mogućnosti. Da nemaju nedostatke igrali bi u nekim timovima iz lige petice. Momci su tu, nikad nema problema s njima treniraju, odrade zadatke koji im se zadaju i nema priče. Vjerujem da svi vi griješite svakodnevno, kao i ja sam. Siguran sam da bi svaki igrač ne samo oni, volio da uradi na terenu perfektan posao. Željo je za svakog igrača veliko 'breme'. To je već odavno dokazano (Tica, Mudrinić, Dudić, Obad, Stokić, Stančeski...), ovi nabrojani igrači su bili (neki) velika imena, a neki razvaljivali u svojim klubovima u Želji se nisu proslavili. Da ne dužim, ne trebamo nikoga kritikovati...
Baš tako...Velahalve je napisao/la:Ljudi su čudo, znaju popljuvati nekoga al za čitav život, Dado je imao loših momenata i to ćemo se možda svi složiti, ali zaboravljamo i to da je pružao dobre igre u našem dresu, Dado u ovoj konkurenciji kakva je sada u ekipi sigurno će napredovati, i on je svjestan da će se morati puno više znojiti da izbori mjesto e prvih 11, ali sigurno je da će Dado dati još dosta dobrog za naš klub. Kritike ako su dobronamjerne su uvijek dobrodošle, a ovo kako pojedinci komentrišu pojedine fudbalere je klasično pljuvanje.tm8782 je napisao/la:Ne vidim neki povod da 'pljujemo' po nekom igraču. Pogotovo Dadi. Momak je dao puno toga Želji, mada i Enis. Enis je igrao sve što mu se reklo. Svi su svjesni svojih mogućnosti. Da nemaju nedostatke igrali bi u nekim timovima iz lige petice. Momci su tu, nikad nema problema s njima treniraju, odrade zadatke koji im se zadaju i nema priče. Vjerujem da svi vi griješite svakodnevno, kao i ja sam. Siguran sam da bi svaki igrač ne samo oni, volio da uradi na terenu perfektan posao. Željo je za svakog igrača veliko 'breme'. To je već odavno dokazano (Tica, Mudrinić, Dudić, Obad, Stokić, Stančeski...), ovi nabrojani igrači su bili (neki) velika imena, a neki razvaljivali u svojim klubovima u Želji se nisu proslavili. Da ne dužim, ne trebamo nikoga kritikovati...
Biće prijateljska sa Vitezom ali ne na Grbavici. Hrasnica ili VisokoElegant je napisao/la:Jesu li nasi od ponedeljka u Sarajevu, hoce li biti neka prijateljska na Grbavici ili pomocnom ?
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 21 gost.