AsharaK je napisao/la:Daj nam Amara da vam popusim svima u upravi kolektivno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
AsharaK je napisao/la:Daj nam Amara da vam popusim svima u upravi kolektivno
Ognjene, s obzirom da više nisi član FK Zeljezničar, nije ti dozvoljeno pisati bilo šta na ovoj temiexbabilon je napisao/la:Svaka cast svima, al Djelmic bi meni jos uvijek bio u prvih 11 da je ostao. A sad opletite po meni...
PipiDugaCarapa je napisao/la:Ognjene, s obzirom da više nisi član FK Zeljezničar, nije ti dozvoljeno pisati bilo šta na ovoj temiexbabilon je napisao/la:Svaka cast svima, al Djelmic bi meni jos uvijek bio u prvih 11 da je ostao. A sad opletite po meni...
Slazem se, jer prije svega mislim da Tiago moze biti bolji na spicu. Ali nema veze i ovo je super.exbabilon je napisao/la:Svaka cast svima, al Djelmic bi meni jos uvijek bio u prvih 11 da je ostao. A sad opletite po meni...
Oooo Aldineeeee, il si mu buraz. Da dodzu Medunjanin i Spahic, ti bi opet nasao manu.Gator je napisao/la:Baš bi volio da znam kakav plan ima ova uprava. Ovo što se dovelo je skupa roba, a većina garazirano bilo. Bajramović je rekao da imaju za sljedećih 6 mjeseci spremnu lovu, a sta ako se Evropa ne izbori. Rasprodaja ?
I koliko od ovih igrača je zapravo Edis "narucio". Ne mogu da vjerujem da je ovoliko igraca bez neke ozbiljne minutaze.
Po imenima smo NATO, ali...
Nisam ne zadovoljan prelaznim rokom, ali nisam iskreno ni pretjerano zadovoljan.
**** te aldinfanaticZeljin je napisao/la:Oooo Aldineeeee, il si mu buraz. Da dodzu Medunjanin i Spahic, ti bi opet nasao manu.Gator je napisao/la:Baš bi volio da znam kakav plan ima ova uprava. Ovo što se dovelo je skupa roba, a većina garazirano bilo. Bajramović je rekao da imaju za sljedećih 6 mjeseci spremnu lovu, a sta ako se Evropa ne izbori. Rasprodaja ?
I koliko od ovih igrača je zapravo Edis "narucio". Ne mogu da vjerujem da je ovoliko igraca bez neke ozbiljne minutaze.
Po imenima smo NATO, ali...
Nisam ne zadovoljan prelaznim rokom, ali nisam iskreno ni pretjerano zadovoljan.
Kad je to rekao?Gator je napisao/la:Bajramović je rekao da imaju za sljedećih 6 mjeseci spremnu lovu
ZZtop10 je napisao/la:Receno je milion puta da se pravi ekipa za iducu sezonu. Kakva rasprodaja ? Ne razumijem kako neko moze biti nezadovoljan ovim prelaznim rokom.Citam i na ovom drugom forumu neki seru, previse im igraca za samo 12 kola. Kao da nakon ove sezone klub prestaje postojati. Nevjerovatno !